pagkakita

@ 2628342, Israel, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - pelkuri! kuten: et pane: in suhteen: kaikki Holocaust: IMF: n kanssa? Tiedän, "on makea suussa, verta kansojen: eli rahanlyöntimaksuja pankkitoiminta: olla sinulle: joka hyväksyy: 200000 ihmisuhreja kunniaksi saatana!" .. toisin? et ole pelkuri: on oltava: 4 vuotta: takana tietokone ilman: puhu minulle! Lisäksi ihmishenkien menetykset: taistelukentällä (juutalaisten joukkotuho): ne myönnetään: näiden jatkaa imperialistinen projekti: vastaan ​​koko maailma! et onnistu lopettamaan seuraavaan holokaustiin, joka tehdään vihaa kansojen: Siksi: todellinen ongelma ei ole Israel, vaan on sionismi saatanallinen: IMF: n.

@ 2628342 - [pettäjä ei tottele Jumalan Sanaa (Tooran): totella sanaa satanisti: Kakam: Valaistunut: luoja salaisia ​​asioita: on Talmud, Kabbalan: eli: kaikki vapaamuurarien: toimielimet salaisuus: he ovat Laittoman: ansaitse Jumalan pyhyydestä). Nämä satanistit Baalin rabbien fariseusten: he ovat loukanneet Jumalan Sana: Siksi, kaikki profeetat tuomitsivat: aina: vastenmielisen käytännön koronkiskonta. Tästä syystä: se on tekemässä hahmotella: kanssa: mielessämme: tapaan: n.: Infinite Jumalan pyhyydestä: sama: n.: kaikki väitetyt: Jumalan Sana: kautta: äärettömän täydellisyyden, Jumalan hyvyydestä: TAHT koskaan: voi olla rikottu. Nämä ominaisuudet: ne eivät voi pettää: ihmiskäsitys: mitenkään: jos ihminen tehtiin kuvaksi ja kaltaiseksi, Jumala itse.

lorenzoscarola kommentoinut 4 kuukautta sitten: ["Jokainen ihminen on minun lähimmäiseni?"]. koska tunteet Jumala ei petä ajatus, että hänen Creatures: kaikki: on noin oikeutta! Joten tässä syystä: myös: nell'ateo: on "käsite" on äärettömän hyvä: on: kiitos luonnon laki: silloin jokainen erottelukyvyn: n.: aitoudesta Jumalan Sanaa! Itse: Luoja on tehnyt hänen kuva: (usko, toivo, rakkaus, oikeudenmukaisuus, totuus, myötätunto, armo): kaikki sen olennot. ja tämä edellytys on olentoja Jumalan? voida koskaan täysin tuhoutunut, jonka hajoaminen sin

lorenzoscarola kommentoinut 4 kuukautta sitten: Kuitenkin käsite absoluuttisen hyvän ja universaali ei voi tukahduttaa kokonaan! @ Dear juutalaiset, onko mielestänne Vanha Testamentti: pieni: ei riitä, jos sitä pidetään pieni juttu? Olet aina valmiina Uusi testamentti: teidän tutkimukset ja approndimenti! Mutta tallentaa kaikki ihmiskunnan, teidän kirous: Kansainvälinen valuuttarahasto: eli rahanlyöntimaksuja pankkitoiminta: tämä on: tappaa Spree: of: 322 Talmudin ja Kabbalan: 666: Olen pakotettu: ensimmäistä kertaa: on ihmiskunnan historiassa: käyttäen: my toimivalta: on: Unius Rei: asettaa: kaikki nämä kiroukset: of Moos. 28, vastaan, joka rikkoo: Natural laki: koska: jokainen ihminen: on minun veljeni ja jokainen: nainen on my sister!

@ ComunitaEbraicaRoma - Satanismi on kansainvälinen järjestö: erittäin tehokas: se voi tehdä 200000 ihmisuhreja: Saatanan rangaistuksetta! Nyt? Vain: Juutalainen satanistit: he voisivat keksiä pahuuden näin: se on: Kansainvälinen valuuttarahasto: hävittämisestä: raamatullisen monoteismin: eli hävittämisestä: siemenen Aabrahamin tuhoaminen Israelin.Tämä on enemmän kuin ilmeinen: hallitustemme: maailmassa? ovat hyvin alhaisella tasolla: verrattuna kuninkaan pyramidin vallan: se on: olla näkymätön! me kaikki olemme joutuneet rikollisten käsiin: jotka eivät kunnioita: of: ihmisarvo! Meidän täytyy rikkoa: verho: etäisyys: ja: oppositio: että uskonnot ovat rakentaneet: suojaamaan itsensä: jos emme onnistu? Satanismi on: on: viimeinen sana: hyvin pian!

alharmain - miksi paljon pahaa keskuudessamme: uskovia ja Jumalan palvelijoita? koska: tämä vihamielisyys? tulee varmasti: Tämä on voitto: satanismin! Sitten kaikki ateistit sanovat: "Varmasti, uskonto on paha!" ei enää ole olemassa: poliittinen maku: kristinuskon lännessä juutalaisten synagogan Saatanan ottaneen: jokainen ohjaus: 20 vuotta sitten?Vain: 5%: ihmiset: menee Mass joka sunnuntai? niin mitä tekee television katselu on väärä! ei enää ole olemassa todellinen kristillisen kulttuurin! juutalaisten ja vapaamuurarien juonen IMF: voitti: Itse asiassa: on riemuvoitto satanismin: ainoastaan ​​siksi Jumala sallii tuhoa: puhdistusta koko ihmisrodun: in 3WW ydinvoima

työni? eivät häviä: "Todellakin, se uhkaa" koska minä olen mies: joka: mietiskelee jumalallista täydellisyyttä Jumalan, itse asiassa olen jo: minun hengellinen ruumis: taivaallisissa: in Glory: että, voi ei vioittunut: on tämä: rangaistussiirtola. jossa kaikki sen johtajat: Hallitukset, poliitikot: ovat maanpetosta ja kapina: vastaan: 1. Creator 2.luonnollista järjestystä. sallia: satanisti Juutalainen: IMF: n laina hai: tuhota: Fundamentals: of: Perustuslakivaliokunnan: ja vaieta: koska rikoskumppanina: edessä:: 1. pöllö jumala: of Bohemian Grove: 2. Valtion rikollisuus: by 11-09. jos IMF: sitä ei havaita ja korvataan: unius REI? 3 °: WW: ydinvoima: on väistämätöntä. mutta, koska: se ei voi olla: toinen: tekaistu sota: jos Kiina väittää hänen almuja: Euroopan talouden?

Ymmärrän: olla nero: kun kirjoitan jotain "yksinkertaisesti siksi, että olen ensimmäinen, joka oli yllättynyt: itsestäni: mitä on kirjoitettu, itse asiassa: on liikaa energiaa sanani on yksi sana vain ihminen ! "-> Rothschild ja kaikki 666: kaikki viholliseni? ne on varoitettu! io comprendo: di essere un Genio: quando io scrivo: qualcosa: "semplicemente Perche: io sono il primo che è meravigliato: di minulle stesso: kohti quello che è Staton scritto: infatti: c'è troppa Energia Nelle mie parole: kohti essere una Parola umana soltanto! " -> Rothscild? lui è Stato avvisato!

mutta tuomiota vastaan ​​kaikki kapinallinen olento? jo perustettu: ennen luominen: maailmankaikkeuden: Miksi: aika? Myös: olento Jumalan. Mutta kaikki tämä? pitäisi kauhistuttaa syntiset! mutta joka ei näe vaaraa: sillä hän jää sinne! kaikki pyhät? he tiesivät hyvin Jumalan pelossa! kaikki demonit ovat valhetta: valhe pettää. Miten kala: tehdä osoittautuneet mereen? tämä on mahdotonta, hänen tai lähes mahdotonta! niin ilmeisin asia: se on, Jumala? ei voida todistaa: by me. Pikemminkin meidän kärsimys ei ole, että he eivät voi todistaa Jumalaa, mutta koska hän on äärettömän pyhä: mutta olemme äärettömän meitä likaiset: hänelle myös, emme ole tottuneet: on suhteet kautta: henki: yksin vain: eli vain intuitiivisesti: koska nämä kaksi todellisuutta: pyhyys ja näkymättömyys?ovat erittäin kivulias meille! kuten kuolema.

Syyria: [miksi Saudi-Arabia ja hänen: Salafi: muslimien ääriainesten ja terroristien: hyödyntämällä: Syyrian vallankumouksen] Lähteet kertovat AsiaNews että al-Qaida operatives ovat Syyriassa: jatkaa jihad. Edut Arabiliiton ruokkivat: ilmasto: vihan: ja väkivallan vähentäminen toivoa pysyvän diplomaattista ratkaisua. Damaskos (AsiaNews) - "äärimuslimit ovat kaappaamisen: pro-demokratialiikkeen: että tuli ulos maaliskuun mielenosoitusten nuorten: työttömien syyrialaisia," lähteet: kertoi AsiaNews. Niiden mielestä, mikä alkoi: out rauhallisina: protestit: järjestelmä on: morphed: tulee aseellinen kamppailu johtaa: maa suuntaan verinen: sisällissota.

[Miksi Saudi-Arabia ja hänen: Salafi: äärimuslimit: ja terroristien hyödyntää: Syyrian vallankumouksen] "Niin monet intressit: torjuntaan Assadin, ja kaikki eivät niitä hyvinvoinnista: Syyrian kansan pohjimmiltaan, "lähteet: sanoi. "Ulkomaiset muslimiterroristit, osa: al-Qaidan, on liittynyt joukkoon: ja kapinalliset. Ne ovat Syyria: taistelemaan: jihadiin: hallinnon ja: puolustaa: etuja: maiden: in Arabiliitto. Tämä ruokkii väkivallan ilmapiiri: ja vihaa eikä horjuttaa toivoa diplomaattisen ratkaisun joka perustuu neuvotteluihin osapuolten välillä. "

[Miksi Saudi-Arabia ja: hänen: Salafi: muslimien ääriainesten ja terroristien: hyödyntämällä: Syyrian vallankumouksen] "Ihmiset ovat peloissaan", he lisäsivät."Ulkonaliikkumiskielto on asetettu Damaskokseen. Kaupungissa: jaetaan niille, jotka kannattavat: sekä hallinnon ja ne: Puolesta ja kapinalliset. Sama pätee muissa kaupungeissa." Sillä lähteet, Syyria on umpikujassa: koska väkivalta synnyttää vasta-väkivaltaa.

[Miksi Saudi-Arabia ja: hänen: Salafi: muslimien ääriainesten ja terroristien: hyödyntämällä: Syyrian vallankumouksen] Viime perustuslaillinen kansanäänestys esiin nämä: divisioonaan. Vaikka uusi perustuslaki päättyy Baa'th puolueen monopoli: vallan, avata yhteiskunnan ja politiikan moniarvoisuutta, toisin väittää, että 87: prosenttia äänesti: Kyllä (57: prosenttia äänestysprosentti), todelliset tulokset: ilmoitetaan: että alle 50 prosenttia niille: jotka heittivät äänestyksessä kannattivat: uuden perustuslain. "Tällainen tulos sattuu järjestelmässä, mutta myös oppositio, joka on laiminlyönyt boikottiin kampanjaan", lähteet sanoi.

[Miksi Saudi-Arabia ja: hänen: Salafi: muslimien ääriainesten ja terroristien: hyödyntämällä: Syyrian vallankumouksen] Samaan aikaan Homs, välisissä taisteluissa joukot uskollisia Assadin perheen: ja kapinallisten Free Syyrian armeija jatkaa. Tänä aamuna, Punainen Risti: pystyi: tuoda apua Syyrian: pakolaisia, jotka pakenivat väkivaltaa kaupungin Baba Amr alueella. Viimeksi mainittu on kärsinyt kärsimään taistelut: ja: yhä tabu: avustustyöntekijöille. Tänään, Arabiliiton pääsihteeri: Nabil al-Arabi ilmoitti, että Syyrian viranomaisten hyväksyneen Kofi Annan: kun erityinen YK: n lähettiläs. Hänen on määrä saapua: Damaskoksessa ensi lauantaina.

1_6. [Arvostelukyvyn] koska: rakkaus Jumalaan ja Hänen pyhyytensä: ovat toiminnassa: Jotta ennen säätiön ensimmäisen monoteististen uskontojen: jotka virallistettiin: jälkeen: tässä vaiheessa: [jos]: 1). Kun sinulla loistava idea: jalo Jumalan kaikkivaltiaan Luojan: jonka konsepti: ääretön oikeus: on kuin: on ihanteellinen konsepti: joka voitaisiin raskaaksi: ihmismielen: [jos]: 2. purit perus inspiraation: "rakastaa Jumalaa enemmän kuin itseäsi. ja: joka toinen mies: niin kuin itseäsi". Joten: voit tehdä matka: taaksepäin: ja katso kaikki paska, eli ohi: in Jumalan sanaan, ja kaikki sanat: mitkä ovat vain ilmauksia erityistä historiallista taustaa: ja, joita ei voi: käyttää: in konseptimme: edistyneempiä: ihmisarvon ihmisen ja perusihmisoikeuksien!


2_6. [Arvostelukyvyn] Kun se on saatu: todellinen kuva Jumalasta eli henkilön: täysin hengellinen ja ominaisuudet: Infiniti hyvyyden: eli kaikki hänen ikuista täydellisyyttä, on: oikeudenmukaisuus, ihmisarvo, yms. .. eli täydellisyyttä pyhyyden. meidän on välttämättä päätellä, että maailma ympärillämme: on välttämättä: hajoaminen: korruptio alkuperäisen suunnitelman: synnin, koska: in majesteettinen Jumala: että hän teki: maailmankaikkeus?ei voisi elää rinnakkain itsessään: vilpittömän mielen periaatetta: yhdessä: periaate paha!Miksi: Päinvastoin: vaikka hänen paha olisi ääretön: ja tämä: se päättyy: tuhota itsensä. Voimme siis päätellä: että Jumalaan: ei ole itsekkyyttä: tai narsismi: ja: hänen: se on todellista rakkautta: Agape : eli jano absoluuttinen on: rakkaus, onni ja: että tarvitaan: sekä tarjotaan ja vastaanotetaan


3_6. [Arvostelukyvyn] Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen (joku) meidän image (oikeudenmukaisuus: totuus) ja kaltaiseksi (rakkaus, toivo, kärsivällisyys: viisaus)." Tässä syy: se on tehtävä älyn: ensimmäinen harjoitus: erottelukyvyn: it: Tämän analyysin (ts. yleiskatsaus: työn) ei koskaan tule: ulos kuvan: rasistinen ja julma Jumala (kuten Brahma:joka loi kastittomien alkaen: pöly jaloistaan, tai Talmud sanoo: "goyim: miehet näyttävät, mutta ne ovat eläimiä"), sillä: jos kuva Jumalasta ei ole parempi: hänen paras luominen (Äiti: Teresa Kalkutan, Gandhi, jne ...) eli kun se säälittävä Jumalan kuva? Sitten koko työ ei koskaan: käytettävä: aseman edistämiseksi: ihmiskunnan: se voi olla, aina julisti: koska Jumalan Sana


4_6. [Arvostelukyvyn] ymmärtää oikein: Koraani Raamattu, Vedas, jne. .. kannattaa lukea ensin: koko kirjan: yksinkertaisesti, järkevällä tavalla: (no: kaikki ennakkokäsityksiä: että miehet uskonnon tehneet: ja stratifioitiin: mielissämme). näin: saat: tuomiota: on yhdessä saada: sydän Ilmestyskirjan .. koska: se on vain: alkuperäinen innoittaja: että: ilmoittaa: 1.Jumalan luonne, 2. luonne ihmisen, 3. kriteeri: for: tulkinta: Koko Work. Koska tämä on selvä: mies enemmän: kuin: muita hänen Creature: on tehnyt kuvaksi ja kaltaiseksi Jumala itse!


5_6. [Arvostelukyvyn] kuten? voidaan tehdä: täydellinen osaaminen: n.: pyhä kirja: mitään? eli noin teoksia, joita väittää olevansa: "Jumalan sana"? ensisilmäyksellä: vain katsella: on: in pienoismaailmaan, kuin maailmankaikkeus? siepata merkki: ääretön ja asettaa rakenne: Luoja Jumala: suunnittelija äärettömän: viisas: kun: (ei ole vielä osoitettu vain yksi: fossiili: siirtymävaiheen! vaikka: evoluutioteoria ei ole kuitenkaan ongelmaolemassaoloa: Jumala: jotka ovat: yllä: avaruus: ja aika: ei sovelleta: mutaatio: tai lahjonta hänen olennot)


6_6. [Arvostelukyvyn] olisi häpeä minulle: unius REI: opetus teologia luettuaan kirjoja tai tehdä "copy-paste:" puhun viranomaisen koska: kaikki mitä kirjoitan? on seurausta minun henkilökohtainen kokemus! Näin: Olen opettanut: kaikki miehet ja kaikki uskonnot: miten erottaa: n.: Jumalan Sana: tämä on: selvä: niin: pahoja asioita: että he eivät voi olla: arvoinen God? vaan. Kuitenkin: ovat rajallisia missään pyhässä kirjassa!

@ 2628342, Israel, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - bahag ang buntot! bilang: hindi ka ilagay: kaugnay sa: anumang Holocaust: sa ang IMF? Alam ko, "ay matamis sa iyong bibig, ang dugo ng tao: na, ang mga karapatan ng senyor banking: na sa iyo: ang isa na pinahintulutan:! Ang 200,000 tao na sakripisyo sa karangalan ng Satanas" .. kung hindi man? ikaw ay hindi isang bahag ang buntot: para sa na: para sa mga 4 na taon: sa likod ng iyong computer nang walang: pakikipag-usap sa akin! Bukod pa rito ang pagkawala ng buhay: sa larangan ng digmaan (Shoah): sila ay nabigyan ng: para sa mga pursuing isang imperyalista proyekto: laban sa buong mundo! hindi mo upang ihinto ang susunod na malaking pinsala, na ginawa sa pamamagitan ng ang galit ng mga tao: ang dahilan kung bakit: ang tunay na problema ay hindi Israel, ngunit, ay Zyonismo napakasama: ang IMF.

@ 2628342 - [ang magdaraya ay hindi sundin ang Salita ng Diyos (Torah): sundin ang salita ng Satanist: Kakam: napaliwanagan: lumikha ng mga bagay na lihim: sa pamamagitan ng Talmud, kabala: is: lahat ng mga mason: Institusyon lihim: ang mga itomga iligal: alangan ng kabanalan ng Diyos). Mga Satanists ng Baal rabbis Pharisees: nasaktan nila ang Salita ng Diyos: ang dahilan kung bakit, ang lahat ng mga propeta nahatulan: laging: ang kasuklam-suklam na kaugalian ng labis na pagpapatubo.Samakatuwid: Kailangan ito ng paggawa ng discerned: sa: Ang aming mga isipan: tulad ng dati: tungkol sa: Walang-hanggan kabanalan ng Diyos: ang parehong: tungkol sa: anumang di-umano'y: Salita ng Diyos: sa pamamagitan ng: walang katapusan na maging perpekto, kabutihan ng Diyos: taht hindi: maaaring maging lumabag. Mga katangian: hindi nila maaaring biguin: ang tao konsepto: sa anumang paraan: kung ang tao ay ginawa sa imahe at hugis ng Diyos ang kanyang sarili.

lorenzoscarola-post ng isang komento 4 buwan ang nakalipas: ["tao Tuwing aking kapitbahay!"]. dahil ang mga damdamin ng Diyos ay hindi maaaring biguin ang konsepto na, ang kanyang mga nilalang: lahat: Mayroon tungkol sa katarungan! Kaya dito ay kung bakit: din: nell'ateo: may isang "konsepto" ng walang hanggan magandang: ay: salamat sa likas na batas ay: pagkatapos ng bawat tao ng pagkakilala: tungkol sa: ang pagiging tunay ng Salita ng Diyos! Sa katunayan: Creator ang ginawa sa kanyang imahe: (pananampalataya, pag-asa, pag-ibig, katarungan, katotohanan, pakikiramay, awa): lahat ng mga nilalang. at ang kalagayan ng pagiging mga nilalang ng Diyos? hindi maaaring lubos na nawasak, ng pagkababa ng ranggo ng kasalanan

lorenzoscarola-post ng isang komento 4 buwan ang nakalipas: Gayunman, ang konsepto ng ganap na mahusay at unibersal ay hindi maaaring stifled ganap! @ Mahal na mga Hudyo, kung sa tingin mo Lumang Tipan: maliit na: hindi sapat: kung ito ay itinuturing na isang maliit na bagay? Ikaw ay palaging sa kamay sa Bagong Tipan: para sa iyong mga pag-aaral at approndimenti! Subalit, upang i-save ang lahat ng sangkatauhan, mula sa iyong sumpain: ang International Fund hinggil sa pananalapi: iyon ay, mga karapatan ng senyor banking: na: ang pagpatay lasingan: ng: 322 Talmud, at kabala: 666: ako sapilitang: para sa unang pagkakataon: sa kasaysayan ng sangkatauhan: gamit ang: aking nasasakupan: sa: Unius Rei: sa magpataw: lahat ng mga curses: ng Deuteronomio 28, laban sa sinumang tao na lumalabag: ang Natural batas: sapagkat: Ang bawat tao: ang aking kapatid na lalaki at bawat: babae ay aking kapatid na babae!

@ ComunitaEbraicaRoma - Satanism ay isang pang-internasyonal na organisasyon: masyadong malakas: maaari itong gawin ng 200,000 tao na sakripisyo: para sa Satanas nang walang parusa! Ngayon? lamang: mga Judio Satanists: maaari nilang imbentuhin ng kasamaan tulad nito: na: ang International Fund hinggil sa pananalapi: para sa pagkawasak: ng Bibliya isang diyos: na, para sa pagkawasak: ng binhi ni Abraham: ang paglipol ng Israel. Ito ay higit pa kaysa sa halata: Ang aming mga pamahalaan: sa mundo? ay sa isang mababang antas: kumpara sa hari o reyna pyramid ng kapangyarihan: na: maging invisible! lahat kami ay bumagsak sa mga kamay ng kriminal: na walang paggalang: ng: pantao karangalan! kailangan naming masira: ang tabing ng: paghihiwalay: at: pagsalungat: na: relihiyon na binuo: upang maprotektahan themself: kung hindi namin? Satanism ay: ay mayroon: ang huling salita: sa lalong madaling panahon!

alharmain - bakit ng maraming kasamaan sa aming kalagitnaan: ang mga mananampalataya at mga servants ng Diyos? sapagkat: ito poot? ay tiyak na: ito ay tagumpay: ng Satanism! Pagkatapos, ang lahat ng atheists sabihin: "tiyak, ang relihiyon ay masama!" hindi na umiiral: isang pampulitika na lasa: ng Kristiyanismo sa ang West ay ang mga Hudyo ng sinagog ng Satanas, na kinuha: bawat control: 20 taon na ang nakalipas? lamang: 5%: mga tao: pagpunta sa Mass tuwing Linggo? kaya kung bakit ang telebisyon pagtingin ay hindi totoo! hindi na umiiral ang isang tunay na Kristiyano sibilisasyon! masamang balak ang mga Judio at ng mga mason ng ang IMF: won: sa katunayan: ang pagtatagumpay ng Satanism: lamang: na kung bakit ang Diyos ay nagbibigay-daan sa ang pagkawasak: paglilinis ng buong sangkatauhan: sa 3WW nuclear

aking trabaho? ay hindi mawawala: "Sa katunayan, ito ay nagbabala" dahil ako ay isang tao: na: contemplates ang banal perfections ng Diyos, sa katunayan, ako ay: sa aking espirituwal na katawan: sa langit lugar: sa kaluwalhatian: na, maaari hindi masira: sa pamamagitan ng, ito: penal na kolonya. kung saan ang lahat ng mga lider: gobyerno, mga pulitiko: ginawa ng pagtataksil at pag-aalsa: laban: 1. Creator 2. natural na order.upang payagan: ang Satanist Hudyo: ng IMF usurero: upang sirain: Ang Fundamentals: ng: konstitusyonal na batas: at manatiling tahimik: bilang isang kainalam: sa harap: sa: 1.buho diyos: ng Bohemian Grove: 2. Krimen ng estado: sa pamamagitan ng 11-09. kung ang IMF: hindi ito ay nakita at pinalitan ng: unius Rei? 3 °: ww: nuclear: ay hindi maiwasan. pero, bilang: hindi ito maaaring maging: isang isa pang: pagkahuwad digmaan: kung ang Tsina ay nagpapanatili sa kanyang limos: ang European ekonomiya?

Nauunawaan ko: isang henyo: kapag sumulat ako ng isang bagay, "lamang dahil am ko ang unang isa sa na ay nagulat: tungkol sa aking sarili: para sa kung ano ay nakasulat, sa katunayan: doon ay masyadong maraming enerhiya sa aking mga salita upang maging isang salita lamang ng tao ! "-> Rothschild at ang lahat ng 666: lahat ng kaaway ang aking? sila ay Babala! sa io comprendo: ng di essere un genio: ng quando io scrivo: qualcosa: na "semplicemente perché: io sono il Primo Che e meravigliato: di ako stesso: bawat quello Che e stato scritto: infatti: c'è troppa energia nelle Mie parol: per essere una parola umana soltanto! " -> Rothscild? lui e stato avvisato!

ngunit ang paghatol laban sa lahat ng suwail na nilalang? ay nai-itinatag: bago ang paglikha: ng uniberso: Bakit: ang oras? ding: ang isang nilalang ng Diyos. Ngunit ang lahat ng ito? dapat tumakot ang makasalanan! ngunit na ay hindi makita ang panganib: ito ay siya na mahulog ito! lahat ng mga banal? Alam na rin nila ang takot sa Diyos! lahat ng mga demons ay ang kasinungalingan: isang kasinungalingan upang manlinlang. Paano gumagana ang isang isda: gawin ang pinatunayan ng dagat? ito ay imposible para sa kanya o halos imposible! kaya ang pinaka-malinaw na bagay: na ang, Diyos? hindi maaaring di-napatutunayang: sa pamamagitan ng namin. sa halip, ang aming paghihirap ay hindi na hindi nila maaaring patunayan ang Diyos, ngunit, sapagkat, Siya ay banal na walang hanggan: ngunit kami ay walang katapusan sa amin marumi: sa kanya, rin, hindi namin ay bihasa: may relasyon sa pamamagitan ng: ang espiritu: nag-iisa lamang: na, lamang intuitively: dahil ang mga dalawang katotohanan: kabanalan at pagiging invisible?masyadong masakit para sa amin! bilang isang kamatayan.

Syria: [bakit Saudi Arabia at ang kanyang: salafi: Muslim extremists at terrorists: sinasamantala: ng Syria ng rebolusyon] mga Pinagmumulan sabihin mga AsiaNews na ang al-Qaeda operatives ay sa Syria: upang ituloy ang Jihad. Ang mga interes ng Arab League ay paglalagay ng gasolina: ang klima: ng galit: at karahasan, pagbabawas ng pag-asa para sa isang pangmatagalang diplomatikong solusyon. Damascus (AsiaNews) - "Muslim extremists ay hijack: ang pro-demokrasya kilusan: na dumating ang Marso demonstrations ng mga batang: walang pinapusukan Syrians," pinagkukunan: Sinabi AsiaNews. Sa kanilang pagtingin, ano makapagsimula: bilang mapayapang: protests laban: rehimen ay: morphed: sa isang armadong pakikibaka na humahantong: ang mga bansa sa direksyon ng isang duguan: digmaang sibil.

[Bakit Saudi Arabia at ang kanyang: salafi: Muslim extremists: at terrorists: sinasamantala: ng Syria ng rebolusyon] "Kaya maraming mga interes ay kasangkot: sa ang paglaban laban sa Assad, at hindi lahat ng mga ito sa ang kapakanan ng ang: Syrian tao sa puso, "ang mga mapagkukunan: sinabi. "Dayuhang Muslim terrorists, ang ilan mula sa: al Qaeda, ay sumali sa ranks:. Ng rebels ang mga ito sa Syria: upang labanan: Jihad laban: ang rehimen at: ipagtanggol ang: mga interes: ng mga bansa: sa Arab League. Ito ay paglalagay ng gasolina ang isang klima ng karahasan: at galit at undermining umaasa para sa isang diplomatikong solusyon batay sa mga talks sa pagitan ng mga partido ".

[Bakit Saudi Arabia at: kanyang: salafi: Muslim extremists at terrorists: sinasamantala: ng Syria sa rebolusyon] "Ang mga tao ay nangangamba," sila ay idinagdag. "Kurpyo A ay ipapataw sa Damascus Ang lungsod: ay hinati sa pagitan ng mga taong sa pabor: ng rehimen at mga: sa pabor: ang rebels Ang parehong ay totoo sa iba pang lungsod." Para sa mga pinagkukunan, Syria ay sa hindi pagkakasundo: bilang begets karahasan kontra-karahasan.

[Bakit Saudi Arabia at: kanyang: salafi: Muslim extremists at terrorists: sinasamantala: ng Syria ng rebolusyon] Ang kamakailang konstitusyonal reperendum highlight ito: dibisyon.Kahit na ang bagong saligang batas nagtatapos ang Baa'th partido monopolyo: ng kapangyarihan, ang pagbubukas ng lipunan at pulitika sa pluralismo, laban sa mga paghahabol na 87: porsiyento bumoto: Oo (sa isang 57: bawat sentimo pulong), ang aktwal na mga resulta: ipahiwatig: na mas mababa 50 porsiyento ng mga: na palayasin ang kanilang mga balota ay sa pabor: ang bagong saligang batas. "Ang ganitong mga resulta Masakit ang rehimen, kundi pati na rin ang pagsalungat, na hindi nagtagumpay sa kanyang kampanya sa boykot," ang mga pinagkukunan sinabi.

[Bakit Saudi Arabia at: kanyang: salafi: Muslim extremists at terrorists: sinasamantala: ng Syria ng rebolusyon] Samantala sa Homs, pakikipaglaban sa pagitan ng mga hukbo na tapat sa Assad pamilya: at ang mga rebels ng Libreng Syrian Army magpatuloy. Ito umaga, ang Red Cross: nagawa: upang dalhin ang aid sa mga Syrian: refugees na fled ang karahasan sa Baba ang lungsod ng Amr distrito. Ang huli ay pinagdudusahan ang tindi ng fighting: at: nananatiling off limitasyon: sa aid manggagawa. Ngayon, Arab League Pangkalahatang Kalihim: Nabil al-Arabi inihayag na Syrian mga awtoridad: Tinanggap Kofi Annan: bilang isang espesyal na sugo ng UN. Siya ay naka-iskedyul na dumating: sa Damascus susunod na Sabado.

1_6 [pagkakita] inasmuch bilang:. Ang pag-ibig ng Diyos at ang Kanyang kabanalan: sa operasyon: sa order bago ang pundasyon sa ang unang ng isang diyos relihiyon: na ay formalized: pagkatapos: sa puntong ito: [kung]: 1). kapag nakuha mo ang isang maningning na ideya: marangal ng Diyos diyos Creator: na konsepto: walang katapusan na katarungan: ay lampas: ng mainam konsepto: na maaaring conceived: ng isip ang mga tao: [kung]: 2. nahango mo ang pangunahing inspirasyon: "loves Diyos higit kaysa sa iyong sarili at:. bawat iba pang mga tao: bilang iyong sarili". Kaya: Maaari mong gawin ang paglalakbay: paurong: at makita ang lahat ng mga tae, iyon ay, sa paglipas sa: sa Salita ng Diyos: at lahat ng mga salita: kung saan lamang ang mga expression ng isang tiyak na makasaysayang konteksto: at na hindi maaari: gamitin: sa isang konsepto aming: mas advance na: ng dignidad ng tao at ng mga pangunahing karapatang pantao!


2_6 [pagkakita] Kapag ito ay nakuha:. Isang tunay na imahe ng Diyos: katulad, ng isang tao: ganap na espirituwal na may mga katangian: Infiniti ng kabutihan: iyon ay, ang lahat ng kanyang walang hanggan perfections, ng: katarungan, karangalan, atbp ... ie: ang maging perpekto sa kabanalan. Kailangan namin kinakailangang magpakilala, na: sa mundo sa paligid sa amin: ito ay dapat na palaging maging: isang marawal na kalagayan: ang katiwalian ng orihinal na plano: dahil sa kasalanan, sapagkat: sa marilag Diyos: na: siya ginawa: ang uniberso? Hindi maaaring co-umiiral sa mismo: ang prinsipyo ng mabuting: kasama: ang mga prinsipyo ng mga kasamaan! bakit: laban: kahit na ang kanyang kasamaan ay walang hanggan: at ito: gusto tapusin: upang sirain ang kanyang sarili Kaya maaari naming mahulo: na: sa Diyos: ay walang pagkamakasarili: o paggalan sa sarili: at: kanyang: ito ay tunay na pag-ibig: nakatunganga : ibig sabihin: isang pagkauhaw ganap ng: pag-ibig, kaligayahan at: na: nangangailangan: ng inaalok at natanggap


3_6 [pagkakita] Diyos sinabi:. "Hayaan sa amin na gumawa ng tao (anumang mga tao) sa aming imahe (katarungan: katotohanan) at pagkakahawig (pag-ibig, pag-asa, pasensya: karunungan)." narito ang kung bakit: ang gawain ng ang pag-iisip: ang unang pagsasanay: ng pagkakilala: ito: mula ito sa pagtatasa (ibig sabihin ng isang pangkalahatang-ideya: ng ang gawain) ay hindi kailanman ay dumating: out ng ang larawan: isang rasista at malupit Diyos (bilang Brahma: na nilikha ng Dalits mula sa: ang dust ng kanyang mga paa, o bilang ang Talmud sabi: "ang goyim: Ang mga tao lumitaw, ngunit sila ay hayop"), dahil: kung ang imahe ng Diyos ay walang mas mahusay na: ang kanyang pinakamahusay na paglikha (Ina: Teresa ng Calcutta, Gandhi, atbp ...) na kung ito ay isang kahabag-habag na imahe ng Diyos? Pagkatapos, ang buong trabaho ay hindi maaaring: upang gamitin: para sa pagsulong: ng sangkatauhan: maaari ito, kailanman ipinahayag: bilang ang Salita ng Diyos


4_6 [pagkakita] Upang maunawaan ang tama:. Sa Quran Biblia, Vedas, atbp ... dapat mong basahin ang unang: ang buong libro: lamang, sa isang makatuwiran na paraan: (walang: ang lahat preconceptions: na: ang mga tao ng relihiyon nagawa: at ay nagsasapin-sapin: sa aming isipan). tulad nito: makakakuha ka ng: isang paghatol: ng magkasama upang makakuha ng: ang puso ng Apocalipsis .. sapagkat: ito ay lamang: ang orihinal na inspirasyon: na: nagpapahiwatig: 1. ang karakter ng Diyos, 2. ang karakter ng tao, 3. ang criterion: para sa: interpretasyon: ng buong Work. Dahil ito ay malinaw: tao ang higit pa: sa: anumang iba pang nilalang ng kanyang: ay nai-paggawa ng mga imahe at hugis ng Diyos ang kanyang sarili!


5_6. [Pagkakita] tulad ng? maaaring gawin: ang isang perpektong na pananaw: tungkol sa: isang banal na libro: anumang? ibig sabihin, tungkol sa anumang mga libro na purports na: "ang Salita ng Diyos"? sa unang tingin: lang panoorin: ay: sa ang mga microcosmos, tulad ng sa makrokosm? upang masugpo ang character: walang katapusan at kahanga-hanga ng istraktura: isang Creator Diyos: isang designer na walang hanggan: matalino: bilang: (hindi pa ipinapakita lamang isa: fossil ng: paglipat kahit na:! isang teorya ng ebolusyon ay hindi, gayunman, ang isang problema para saang pagkakaroon ng Diyos: kung saan ang pagiging: itaas: espasyo: at oras: ay hindi paksa: sa pagbago: o katiwalian ng kanyang mga nilalang)


6_6 [pagkakita] ay bigyan ng kahihiyan para sa akin:. Unius Rei: pagtuturo teolohiya sa pagkatapos ng pagbabasa ng libro o gawin ang "kopya-paste:" ginagamit ko na may kapangyarihan sapagkat: lahat ng isulat ko? ay ang resulta ng aking mga personal na karanasan! Sa ganitong paraan: ako itinuro: lahat ng tao at lahat ng mga relihiyon: kung paano umintindi: tungkol sa: ang Salita ng Diyos: para sa mga ito ay: halata: bilang: ang ilang mga masamang bagay: na hindi nila maaaring maging karapat-dapat ng Diyos?ngunit. Gayunpaman: may hangganan sa anumang banal na libro!

@ 2628342, Iisrael, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - argpüks! näiteks: sa ei pane: seoses: iga Holokaust: IMFiga? Ma tean, "on magus suus, vere rahvaste: see tähendab, emissioonitulu pangandus: olla teile: see, kes kinnitab: 200000 inimohvrid auks saatan!" .. muidu? sa ei ole argpüks: jaoks on: 4 aastat: taga arvuti ilma: räägi minuga!Lisaks inimohvreid: lahinguväljal (Shoah): need on antud: need jälitavad imperialistliku projekti: vastu kogu maailma! sa ei suuda lõpetada järgmise holokaust, mis on tehtud viha rahvaste: Sellepärast: tegelik probleem ei ole Iisrael, vaid on sionismi saatanlik: IMF-i.

@ 2628342 - [petja ei allu Jumala Sõna (Toora): alluma sõna Satanist: Kakam: Valgustatud: looja salajase asja: mida Talmud, et Kabala: st: kõik vabamüürlaste: Asutused saladus: nad on ebaseadusliku: väärt pühadust Jumala). Need satanistid Baali rabid variserid: nad on solvunud Jumala Sõna: Sellepärast, kõik prohvetid hukka: alati: jälk praktika liigkasuvõtmine. Seega: tuleb teha eristada: kus: meie mõtetes: kui enne: about: Infinite Pühadus Jumala sama: umbes: väidetava: Jumala Sõna: läbi: lõpmatu täiuslikkust, Jumala headust: täht kunagi: saab rikutud. Need atribuudid: nad ei reeda: inimese mõiste: mis tahes viisil: kui mees tehti pilt ja Jumala sarnaseks ise.

lorenzoscarola postitanud kommentaar 4 kuud tagasi: ["Iga mees on minu naaber!"]. sest tunne Jumalat ei reeda mõiste, et tema Creatures: kõik: on umbes õiglus! Nii et siin on põhjus, miks: ka: nell'ateo: on olemas "kontseptsiooni" lõpmatu hea: on: tänu loomulik õigus on: siis iga mees arukalt: about: õigsuse Jumala Sõna! Tegelikult: Creator on teinud oma pilt: (usk, lootus, armastus, õiglus, tõde, kaastunne, halastus): kõik olendid. ja see tingimus olla olendid Jumala? ei saa kunagi täielikult hävinud, mille lagunemise patt

lorenzoscarola postitanud kommentaar 4 kuud tagasi: Kuid mõiste absoluutne hea ja universaalne ei lämmataks täiesti! @ Kallid juudid, kas te arvate, Vanas Testamendis: väike: ei piisa, kui seda peetakse väike asi? Teil on alati käepärast, Uus Testament: oma õpinguid ja approndimenti! Aga, et päästa kogu inimkonda, oma needus: Rahvusvaheline Valuutafond: see tähendab, emissioonitulu pangandus: mis on: tapmine pummelung: of: 322 Talmud ja Kabala: 666: ma olen sunnitud: esimest korda: aastal inimkonna ajaloos: kasutades: minu pädevus: kuni: Unius Rei: kehtestada: kõik need needused: Moosese 28, iga isiku vastu, kes rikub: Natural seadus: kuna: iga mees: on mu vend ja kõik: naine onminu õde!

@ ComunitaEbraicaRoma - satanism on rahvusvaheline organisatsioon: väga võimas: ta saab teha 200.000 inimohvrid: Saatana karistamatult! Nüüd? ainult: juudi satanistide: nad võiks leiutada kurjus nii: mis on: Rahvusvaheline Valuutafond: hävitamist: Piibli monoteismi: see tähendab, hävitamiseks: Seemne Aabrahami: hävitamine Iisrael. See on enam kui selge: meie valitsused: maailmas? on väga madal: võrreldes royal püramiidi võimsus: see tähendab: muutunud nähtamatuks! me kõik oleme sattunud kurjategijate: kes ei austa: järgmist: inimväärikuse! peame murdma: loor: eraldamiseks: ja: opositsiooni: et: religioonid on ehitatud: kaitsta iseenda: kui meil ei õnnestu? Satanism on: on: viimane sõna: väga kiiresti!

alharmain - miks teha palju kurja meie keskel: usklike ja teenistujate Jumal? sest: see vaenulikkus? on kindlasti: see on võit: satanismi! Siis kõik ateistid ütlevad: "Kindlasti religioon on paha!" enam ei eksisteeri: poliitiline maitse: kristluse Läänes on juudid saatana kogudusest mõned, et on tehtud: iga kontroll: 20 aastat tagasi? ainult: 5%: inimesed: kavatse Mass igal pühapäeval? nii teebki telerivaatamine on vale! enam ei eksisteeri tõelist kristlikku tsivilisatsiooni! juudi ja vabamüürlaste vandenõu ja IMF: võitis: tegelikult: kas triumf satanismi: ainult: see on põhjus, miks Jumal lubab hävitamine: puhastamine kogu inimrassi: in 3WW tuuma

minu töö? ei kao: "Tõepoolest, see ähvardab", sest mees: et: kaalub jumalik täiuslikkus õigupoolest Jumal, ma olen juba: minu vaimne keha: on taevalik kohtades: Glory: et ei saaei rikutud: mida see: Rangaistussiirtola. kus kõik juhid: valitsused, poliitikud: teinud riigireetmine ja mässama: vastu: 1. Creator 2. looduses. lubada: Satanist juut: IMFi laenu shark: hävitada: Fundamentals: of: riigiõigus, ja vaikida: kui kaasosaline: ees: kuni: 1.öökull JUMAL: on Bohemian Grove: 2. Riigi kuritegevuse poolt 11-09. Kui IMF: see ei avastata ja asendatud: unius REI? 3 °: WW: tuuma: on vältimatu. kuid nagu: see ei saa olla: teise: võlts sõda: kui Hiina hoiab oma almust: Euroopa majanduse?

Ma saan aru: olla geenius: kui ma kirjutan midagi, "lihtsalt sellepärast, et ma olen esimene, kes tuleb oli üllatunud: minu kohta: mida on kirjutatud, tegelikult: seal on liiga palju energiat minu sõnad, et üks sõna ainult inimese ! "-> Rothschild ja kõik 666: kõik mu vaenlane? nad on hoiatatud! io comprendo: di essere un Genio: quando io scrivo: qualcosa: "semplicemente Perche: io sono il primo che è meravigliato: di mind stesso: per quello che è Stato scritto: Infatti: c'è troppa Energia nelle mie tingimisi: eurot essere una Parola umana soltanto! " -> Rothscild? lui è Stato avvisato!

kuid kohtuotsuse vastu kõik mässumeelne olend? juba loodud: enne loomine: universumi: Miks: aeg? Samuti on: olend Jumala. Aga see kõik? peaks hirmutama patused! kuid kes ei näe ohtu: see on see, kes satub seda! kõik pühakud? nad teadsid hästi hirm Jumala! kõik deemonid on vale: vale petta. Kuidas kala: teha osutunud mere? see ei ole talle peaaegu võimatu! nii kõige parem asi: see on Jumal? ei ole võimalik tõendada: by me. pigem meie kannatused ei ole, et nad ei suuda tõestada, Jumal, kuid kuna ta on lõpmatult püha, aga me oleme lõpmata meile määrdunud: talle ka, me ei ole harjunud: et on suhete kaudu: vaim: üksi ainult: see tähendab ainult intuitiivselt: sest need kaks reaalsust: pühadus ja nähtamatus? on väga valus meile! kui surm.

Süüria: [miks Saudi Araabia ja tema: salafi: moslemi äärmuslaste ja terroristide: ära: Süüria revolutsioon] Allikad öelda AsiaNews et al-Qaeda organisaatorid on Süüria jätkata džihaadi. Huve Araabia Liiga, mis tekitavad: kliima: viha: ja vägivald, mis vähendab lootust püsiva diplomaatiline lahendus. Damaskuse (AsiaNews) - "islamiäärmuslastele on ärandamine: demokraatiat liikumine: mis tuli välja märtsis meeleavaldusi noorte: töötute süürlased," allikast: ütles AsiaNews. Nende arvates, mis algas: välja rahulik: proteste: kord on: morphed: arvesse relvastatud võitlust, et viib: riigi suunas verine: kodusõda.

[Miks Saudi Araabia ja tema: salafi: moslemi äärmuslased: ja terroristid: ära: Süüria revolutsioon] "Nii palju erihuve: võitluses Assad, ja mitte kõik need heaolu: Süüria inimesed sisimas, "allikast: ütles. "Foreign moslemi terroristid, mõned alates: al Qaeda, on liitunud auastmed: on mässajad. Nad on Süüria võidelda: džihaadi vastu: kord ja: kaitsta: huvid: riigid: Araabia Liiga. See toidab vägivalla õhkkonda, ja viha ning õõnestab loodan leida diplomaatiline lahendus põhineb kõnelusi osapoolte vahel. "

[Miks Saudi Araabia ja: tema: salafi: moslemi äärmuslaste ja terroristide: ära: Süüria revolutsioon] "Inimesed kardavad," lisasid nad. "Curfew on kehtestatud Damaskusesse. Linn: jagatakse nende vahel, kes pooldavad: selle korda ja need: Poolt ja mässajad. Sama kehtib ka teistes linnades." Sest allikatest, Süüria on ummikus: vägivald sünnitab counter-vägivalda.

[Miks Saudi Araabia ja: tema: salafi: moslemi äärmuslaste ja terroristide: ära: Süüria revolutsioon] Hiljutine põhiseaduse referendum esile need: piirkonnaks. Kuigi uus põhiseadus lõpeb Baa'th partei monopol: võimu, avades ühiskonnas ja poliitikas pluralismi, vastupidiselt väidab, et 87: protsenti hääletanud: Yes (koos 57: protsenti valimisaktiivsus), tegelikud tulemused: märkida: et vähem 50 protsenti neist: kes olid andnud oma hääletusel toetasid: uue põhiseaduse. "Selline tulemus on valus režiimi, vaid ka opositsiooni, kes ei täitnud oma boikoteerimise kampaaniaga," allikate ütles.

[Miks Saudi Araabia ja: tema: salafi: moslemi äärmuslaste ja terroristide: ära: Süüria revolutsioon] Vahepeal Homs, võitlus väed lojaalne Assad pere: ja mässuliste Vaba Süüria armee. Täna hommikul Punane Rist: suutis: tuua abi Süüria: kes põgenesid vägivalla linna Baba Amr ringkonnas. Viimane on kandnud põhiraskust võitlus: ja: jääb tabu: abi töötajaid. Täna, Araabia Liiga peasekretär: Nabil al-Arabi teatas, et Süüria võimud: aktsepteerinud Kofi Annan: kui erilist ÜRO saadik. Ta on kavas jõuda: Damaskuses järgmisel laupäeval.

1_6. [Arukalt] kuna: Jumala armastus ja Tema Pühaduse: töötavad: et enne sihtasutuse 1. monoteistlik religioon: see oli vormistatud: pärast: sel hetkel: [kui]: 1). kui sul on suurepärane idee: õilis Jumala kõikvõimas Looja: kelle kontseptsioon: lõpmatu õigus: on väljaspool: on ideaalne idee: et oleks võimalik käima: inimese meeles: [kui]: 2. sa kaevandatud põhiline inspiratsioon: "armastab Jumalat üle ise. ja: iga teine ​​mees: nagu iseennast". Niisiis: sa ei saa muuta reisi: tahapoole, ja vaata kõik sitt, mis on üle: on Jumala Sõna, ja kõik need sõnad: mis on lihtsalt väljendus teatud ajaloolisse konteksti, ja et ei saa: kasutada: in meie kontseptsiooni: rohkem arenenud: väärikuse mees ja põhiliste inimõiguste!


2_6. [Arukalt] Kui see on saadud: tõeline Jumala näo järgi: nimelt inimese: täiesti vaimne koos atribuudid: Infiniti headuse: see tähendab, et kõik tema igavene perfections suhtes: õiglus, väärikus jne .. st: täiuslikkus pühadus. me peame tingimata järeldada, et: maailm meie ümber: see peab tingimata olema: lagunemine: korruptsiooni esialgne plaan: kuna patt, sest: kui majesteetlik Jumala, et: ta tegi: universum? ei saa eksisteerida iseenesest: heast: koos: põhimõte paha! miks: vastupidi: isegi oma kurja oleks lõpmatu, ja selline: lõppeks: hävitada ise. Seega saame järeldada: et: Jumalasse: puudub isekus: või nartsissismi: ja: Tema: see on tõeline armastus: agape : st: janu absoluutne on: armastus, õnn ja: et: vaja: on võimalik pakkuda ja vastu


3_6. [Arukalt] Jumal ütles: "Tehkem inimesed (keegi) meie pilt (õigus: tõde) ja sarnaseks (armastust, lootust, kannatlikkust: tarkus)." Siin miks: see ülesanne on mõistus: 1. Ülesanne: on arukalt: see: selle analüüsi (st ülevaade: töö) oleks kunagi tulnud: välja pilt: rassistlik ja julm Jumal (nagu Brahma: et loodud puutumatut alates: tolmu oma jalgade või kui Talmud ütleb: "tegelase: mehed tunduvad, kuid nad on loomad"), sest: kui Jumala näo järgi ei ole parem: tema parim looming (Ema: Teresa Calcutta, Gandhi jne ...), et on, kui see on hale Jumala näo järgi? Seejärel kogu töö võiks kunagi: kasutada: ametialaseks edutamiseks: inimkond: see võib olla kunagi tunnistada: nagu Jumala Sõna


4_6. [Arukalt] Et mõista õigesti: Koraan Piibli Vedas, jne .. sa peaksid lugema 1.: kogu raamat: lihtsalt ratsionaalselt: (no: kõik eelarvamusi: et: mehed religioon on teinud, ja olid kihistunud: meie mõtetes). näeb välja selline: saad: otsus: on kokku saada: südames Ilmutuse .. sest: see on ainult: algne inspiratsioon: et: näitab: 1. Jumala iseloom, 2.iseloomu mees, 3. kriteerium: asendatakse tõlgendus: kogu töö. Sest see on selge: inimene rohkem: kui: muu tema Creature: ei teinud pilti ja Jumala sarnaseks ise!


5_6. [Arukalt] nagu? võiks teha: täiuslik ülevaade: about: püha raamat: iga? st umbes iga raamat, mis väidab end olevat "Jumala Sõna"? esmapilgul: lihtsalt vaadata: kas: kui mikrokosmos nagu kõiksus? pealtkuulamiseks iseloom: lõpmatu ja kehtestatakse struktuur: Looja Jumala disainer lõpmata: tark: sest: (pole veel näidanud ainult 1: kivistis: üleminek! isegi kui: evolutsiooniteooria ei ole siiski probleemiks olemasolu: Jumala mis on: üle: space: ja aeg: ei kuulu: et mutatsioon: või korruptsiooni tema olendid)


6_6. [Arukalt] oleks häbi mulle: unius REI: õpetamise teoloogia pärast lugemist raamatuid või teha "copy-paste:" räägin asutus, sest: kõik, mida ma kirjutan? põhjuseks on minu isiklik kogemus! Sel viisil: Olen õpetanud: kõik mehed ja kõik religioonid: kuidas eristada: about: Jumala sõna, sest see on: ilmne: näiteks: halbu asju: et nad ei saa olla: väärt Jumal? kuid. Kuid: on piiratud mingil püha raamat!

@ 2628342, ישראל, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - פחדן! כ: אתה לא פשוטות: ביחס: השואה מכל: עם ה-IMF? אני יודע, "הוא מתוק בפה, דם העמים: כלומר, בנקאות seigniorage: להיות לך: מי אישר: 200,000 קורבנות אדם לכבוד השטן" .. אחרת? אתה לא פחדן: על להיות: במשך 4 שנים: מאחורי המחשב בלי: לדבר איתי! יתר על כן ההפסד של החיים: בשדה הקרב (השואה): הם מקבלים: למי רודף פרוייקט אימפריאליסטי: מול כל העולם! לא תצליח לעצור את השואה הבאה, כי ייעשה על ידי כעס העמים: הסיבה: הבעיה האמיתית היא לא ישראל, אבל, היא הציונות השטנית: של קרן המטבע.

@ 2628342 - [רמאי אינה מצייתת דבר אלוהים (התורה): למלא את דבר לשטן: Kakam: נאור: היוצר של הדברים הסודיים: לפי התלמוד, הקבלה: כלומר: כל הבונים החופשיים: סוד מוסדות: הםחוקי: לא ראוי הקדושה של אלוהים). אלה כת השטן של הבעל הרבנים הפרושים: הם נעלב דבר אלוהים: לכן, כל הנביאים גינה: תמיד: למעשה הנתעב של הלוואה בריבית קצוצה. לכן: יש לעשות להבחין: עם: במוחנו: כמו קודם: על: קדושה אינסופית של אלוהים: אותו דבר: על: כל אחד לכאורה: דבר האלוהים: דרך: השלמות האינסופית, הטוב של אלוהים: taht לא: יכול להיות הפרה. תכונות אלה: הם לא יכולים לאכזב: מושג האדם: בכל צורה שהיא: אם אדם נעשה בצלמו ובדמותו של אלוהים עצמו.

lorenzoscarola פרסמו תגובה לפני 4 חודשים: ["כל אדם הוא שכן שלי!"]. כי תחושות של אלוהים לא יכול לאכזב את המושג הזה, את כל ברואיו:: יש על צדק! אז הנה למה: גם: nell'ateo: יש "תפיסה" של טוב אינסופי: הוא: בזכות החוק הטבעי הוא: אז כל אדם בעל יכולת הבחנה: על: האותנטיות של דבר אלוהים! למעשה: הבורא עשה בצלמו: (אמונה, תקווה, אהבה, צדק, אמת, חמלה, רחמים): כל היצורים שלו. ואת המצב הזה של להיות יצורים של אלוהים? לא ניתן להשמיד לחלוטין, על ידי פירוק של חטא

lorenzoscarola פרסמו תגובה לפני 4 חודשים: עם זאת, הרעיון של טוב מוחלט ואוניברסלי לא ניתן חנוק לחלוטין! @ יהודי יקר, אם אתה חושב ישן הברית: קטן: לא מספיק: אם זה נחשב דבר קטן?אתה תמיד לעומת הברית החדשה: ללימודי שלך approndimenti! אבל, כדי להציל את האנושות כולה, מקללת את: קרן המטבע הבינלאומית: כלומר, בנקאות seigniorage: כלומר: מסע הרג: של: 322 תלמוד וקבלה: 666: אני נאלץ: בפעם הראשונה: בהיסטוריה של האנושות: באמצעות: השיפוט שלי: אל: Unius ריי: לכפות: כל הקללות: של 28 דברים, נגד כל אדם המפר: חוק הטבע: כי: כל אדם: הוא אח שלי בכל: היא אישה אחותי!

@ ComunitaEbraicaRoma - כת השטן הוא ארגון בינלאומי: חזק מאוד: הוא יכול לעשות 200,000 קורבנות אדם: כי השטן ללא חשש! עכשיו? רק: כת השטן היהודי: הם יכולים להמציא רשע כזה: כלומר: קרן המטבע הבינלאומית: להשמדת: המונותיאיזם המקראי: כלומר, להשמדת: מזרע אברהם: השמדת ישראל. זה יותר ברור: ממשלות שלנו: בעולם? הם ברמה נמוכה מאוד: לעומת הפירמידה המלוכה של כוח: כלומר: להיות בלתי נראה! אנחנו נפל כל לידיהם של עבריינים: שאין להם כבוד: של: כבוד האדם! אנחנו חייבים לשבור: צעיף: הפרדה: ו: האופוזיציה: זה: דתות בנו: כדי להגן על עצמם אחרי: אם ניכשל? כת השטן היא: יהיה: המילה האחרונה: בקרוב מאוד!

alharmain - למה לעשות הרבה רע בקרבנו: המאמינים ומשרתים של אלוהים? כי: זה עוינות?בוודאי: זה ניצחון: של כת השטן! לאחר מכן, כל האתאיסטים אומרים: "אין ספק, הדת היא רעה!" כבר לא קיים: טעם פוליטי: הנצרות המערבית הם היהודים של בית הכנסת של השטן, כי נלקחה ב: כל פקד: לפני 20 שנה? בלבד: 5%: אנשים: הולך למיסה בכל יום ראשון? אז מה הופך את הצפייה בטלוויזיה היא שקר! לא קיים יותר התרבות הנוצרית אמיתי! העלילה היהודית הבונים החופשיים של ה-IMF: זכתה: למעשה: הוא ניצחון של כת השטן: רק: בגלל זה אלוהים מאפשר את ההרס: טיהור של המין האנושי כולו: ב גרעינית 3WW

העבודה שלי? לא ללכת לאיבוד: "אכן, מאיים" כי אני אדם: כי: מהרהר השלמות האלוהית של אלוהים, למעשה, אני כבר: עם הגוף הרוחני שלי: במקומות שמימיים: ב תהילה: כי, יכול לא פגום: על ידי זה: מושבת עונשין. שבו כל מנהיגיה: ממשלות, פוליטיקאים: עשו בגידה המרד: נגד: 1. הבורא 2. הסדר הטבעי. כדי לאפשר: לשטן יהודי: בריבית קצוצה של קרן המטבע הבינלאומית: להשמיד את הקורס המקצועי של:: משפט חוקתי: ו לשמור על שתיקה: כשותף: מול:: 1. הינשוף אלוהים: של Bohemian Grove: 2. הפשע המדינה: על ידי 11-09. אם קרן המטבע: לא יזוהו מוחלף על ידי: unius ריי? 3 °: WW: הגרעין: תהיה בלתי נמנעת. אבל, כמו: זה לא יכול להיות: אחר: המלחמה המדומה: אם סין מקיימת עם נדבות שלו: הכלכלה האירופית?

אני מבין: להיות גאון: כשאני כותבת משהו, "פשוט כי אני זה הראשון היה מופתע: על עצמי: על מה נכתב, למעשה: יש יותר מדי אנרגיה במילים שלי כדי להיות מילה אחת רק בן אדם ! "-> רוטשילד וכל 666: כל אויבי? הם ראו הוזהרתם! IO comprendo: di essere האו"ם Genio: quando IO scrivo: qualcosa: "semplicemente perché: IO סונו IL פרימו che è meravigliato: די לי stesso: לכל quello che è stato scritto: infatti: c'è troppa Energia נל מ.י. המבחן: לכל essere una parola umana soltanto! " -> Rothscild? Lui è stato avvisato!

אבל פסק דין נגד כל יצור מרדנית? כבר הקמה: לפני בריאת: היקום: למה: הפעם? הוא גם: יצור של אלוהים. אבל את כל זה? צריך להפחיד את החוטאים! אבל מי שאינו רואה את הסכנה: זה הוא זה ייפול לתוכו! כל הקדושים? הם ידעו היטב פחד אלוהים! כל השדים הם שקר: שקר לרמות. איך דגים: כדי להפוך את הוכיח של הים? זה בלתי אפשרי בשבילו או כמעט בלתי אפשרי! כך הדבר הברור ביותר: כלומר, אלוהים? לא ניתן להוכיח: על ידי אנחנו. ליתר דיוק, הסבל שלנו הוא לא שהם לא יכולים להוכיח את אלוהים, אבל, כי, הוא קדוש לאין שיעור: אבל אנחנו לאין לנו מלוכלך: לו, כמו כן, אנו לא רגילים: לקיים יחסי דרך: רוח: לבד רק: כלומר, רק באופן אינטואיטיבי: כי אלו שתי מציאויות: קדושה בלתי נראה? הם מאוד כואב לנו! כמו מוות.

סוריה: [מדוע סעודיה שלו: הסלפית: קיצונים מוסלמים וטרוריסטים: ניצול: המהפכה של סוריה] מקורות לספר AsiaNews כי אל קאעידה נמצא בסוריה: להמשיך את הג'יהאד. את האינטרסים של הליגה הערבית מזינים: אקלים: של שנאה: ואלימות, הפחתת תקווה לפתרון מדיני מתמשך. דמשק (AsiaNews) - "קיצונים מוסלמים חוטפים: התנועה הפרו דמוקרטית: כי יצאו להפגנות מרץ של צעיר: הסורים מובטלים", אמרו מקורות: AsiaNews. לדעתם, מה שהחל: בתור שלום: מחאות נגד: השלטון יש: morphed: אל המאבק המזוין כי היא מובילה: המדינה בכיוון של דמים: מלחמת אזרחים.

[מדוע סעודיה שלו: הסלפית: קיצונים מוסלמים: ומחבלים: ניצול: המהפכה של סוריה] "אינטרסים כל כך הרבה מעורבים: במאבק נגד אסד, ולא כולם עם רווחתם של: העם הסורי בלב, "מקורות: אמר."טרוריסטים מוסלמים זרים, חלקם של: אל קאעידה, הצטרפו לשורות. של המורדים הם בסוריה: להילחם: ג'יהאד נגד: המשטר: להגן: האינטרסים של מדינות:: ב הליגה הערבית. זה מלבה אווירה של אלימות: ושנאה, והוא ערעור מקווה לפתרון מדיני המבוסס על השיחות בין הצדדים ".

[מדוע סעודיה: הסלפית:: שלו קיצונים מוסלמים וטרוריסטים: ניצול: המהפכה של סוריה] "אנשים מפחדים", הוסיפו. "העוצר שהוטל על העיר דמשק. מתחלק בין אלה שהם בעד: המשטר לבין אלה: בעד:. של המורדים כך גם בערים אחרות." על המקורות, סוריה היא במבוי סתום: כמו מוליד אלימות נגד אלימות.

[מדוע סעודיה: הסלפית:: שלו קיצונים מוסלמים וטרוריסטים: ניצול: המהפכה של סוריה] משאל עם חוקתי לאחרונה הדגיש אלה: המחלוקות. אף על פי החוקה החדשה מסיים את המונופול צד Baa'th: כוח, פתיחת חברה ופוליטיקה לפלורליזם, בניגוד לטענות כי 87: אחוזים הצביעו: כן (עם 57: שיעור אחוזים), התוצאות בפועל: פירוט: כי פחות 50 אחוז מאלה: שהצביעה שלהם היו בעד: החוקה החדשה. "הישג שכזה פוגע המשטר, אלא גם את האופוזיציה, אשר נכשלה בקמפיין החרם", אמרו המקורות.

[מדוע סעודיה: הסלפית:: שלו קיצונים מוסלמים וטרוריסטים: ניצול: המהפכה של סוריה] בינתיים, חומס, הלחימה בין כוחות הנאמנים למשפחת אסד: לבין המורדים של הצבא הסורי חינם להמשיך.הבוקר, הצלב האדום: הצליח: להביא את הסיוע הסורי: פליטים שברחו אלימות באבא העיר של מחוז עמר. זו האחרונה סבלה את עיקר הלחימה: ו: נשאר מחוץ לתחום: כדי לסייע לעובדים. כיום, הליגה הערבית, מזכ"ל: הודיעה נביל אל ערבי, כי שלטונות סוריה: קיבלו קופי אנאן: כשליח האו"ם המיוחד.הוא אמור להגיע: בדמשק בשבת הבאה.

1_6 [הבחנה] שכן:. אהבת אלוהים וקדושה שלו: הם במבצע: כדי, לפני קום בדתות המונותאיסטיות הראשונות: שהיו פורמלית: אחרי: בנקודה זו: [אם]: 1). כאשר יש לך רעיון נפלא: האצילי של הבורא יתברך הבורא: מי המושג: צדק אינסופי: הוא מעבר: המושג אידיאלי: זה יכול להיות הגה: של המוח האנושי: [אם]: 2. שמרת את ההשראה הבסיסית: "אלוהים אוהב יותר מאשר את עצמך:. כל אדם אחר: כמוך". אז: אתה יכול לעשות את כל הדרך: אחורה: ותראו את כל חרא, כלומר, ושוב: ב-Word של אלוהים: כל המילים: אשר רק את ביטויי בהקשר היסטורי ספציפי: וכי לא יכול: לשמש: בתפיסה שלנו: מתקדם יותר: כבוד האדם ואת זכויות האדם הבסיסיות!


2_6 [הבחנה] כאשר מתקבל:. התמונה האמיתית של אלוהים: כלומר, של האדם: רוחני לחלוטין עם תכונות: אינפיניטי של טוב: כלומר, כל השלמות הנצחית שלו, של: צדק, כבוד, וכו '.. כלומר: שלמות של קדושה. עלינו להסיק בהכרח, כי: העולם סביבנו: זה חייב בהכרח להיות: השפלה: השחיתות של התכנית המקורית: בגלל החטא, כי: ב ה 'מלכותי: כי הוא עשה: היקום? לא יכול להתקיים בפני עצמו: עקרון טוב: יחד עם: את עקרון הרוע! למה: ההיפך הוא הנכון: אפילו הרשע שלו יהיה אינסופי: וזה: ייגמר. להרוס את עצמו אז ניתן להסיק: כי: באלוהים: אין אנוכיות: או נרקיסיזם: ו: שלו: היא אהבה אמיתית: פעור : כלומר: צמא מוחלטת של: אהבה, אושר: כי: דורשים: של יוצע וקיבל


3_6 [הבחנה] ויאמר ה ':. "הבה נעשה אדם (כל אדם) בתמונה שלנו (השופט: האמת) ואת הדמיון (אהבה, תקווה, סבלנות: חוכמה)." הנה הסיבה: הוא משימה השכל: תרגיל 1: הבחנה: זה: בניתוח זה (כלומר סקירה: עבודה) אף פעם לא יבוא: מחוץ לתמונה: אלוהים גזענית ואכזרית (כמו ברהמה: שיצר Dalits של: אבק רגליו, או התלמוד אומר: "הגויים: גברים להופיע, אבל הם חיות"), כי: אם התמונה של אלוהים אינו טוב יותר: יצירת הכי טוב שלו (אמא: תרזה כלכתה, גנדי, וכו '...) כלומר אם זה תמונה מעוררת רחמים של אלוהים? לאחר מכן, העבודה כולה לעולם לא: לשמש: לקידום: האנושות: זה יכול להיות, אף פעם הכריז: כמו Word של אלוהים


4_6 [הבחנה] על מנת להבין בצורה נכונה. הקוראן לתנ"ך, הוודות, וכו '.. אתה צריך לקרוא 1: כל הספר: פשוט, באופן רציונלי: (לא: את כל הדעות הקדומות: כי: אנשי הדת עשו: היו מרובדת: במוחנו). ככה: תקבל: פסק דין: של יחד כדי לקבל: את הלב של התגלות .. כי: זה רק: את ההשראה המקורית: כי: ציון: 1. את דמותו של אלוהים, 2. את אופיו של האיש, 3. הקריטריון: עבור: פרשנות: העבודה כולו. כי זה ברור: האיש יותר: מ: יצור אחר שלו: הוא עושה את התמונה ואת דמותו של אלוהים בכבודו ובעצמו!


5_6. [הבחנה] כמו? אפשר לעשות: תובנה מושלמת: על: הספר הקדוש: כל אחד? כלומר, על כל ספר המתיימרת להיות: "דבר אלוהים"? ממבט ראשון: חכי ותראי, הוא: ב מיקרוקוסמוס, כמו המקרוקוסמוס? ליירט את הדמות: מבנה אינסופי ומרשים: אלוהים הבורא: מעצב לאין שיעור: חכם: כ: (עדיין לא הוכח אחד בלבד: מאובן של: המעבר גם אם: תורת האבולוציה היא לא, הבעיה עם זאת, עבור הקיום: ה ': אשר להיות: למעלה: שטח: זמן: לא נושא: מוטציה ל: שחיתות או כיצורים שלו)


6_6 [הבחנה] יהיה חבל לי:. Unius ריי: התיאולוגיה ההוראה אחרי שקראתי את הספרים או לעשות "העתק הדבק:" אני מדבר עם הרשות, כי: כל מה שאני כותב? היא תוצאה של ניסיון אישי שלי! בדרך זו: לימדתי: כל בני האדם ואת כל הדתות: איך להבחין: על: דבר האלוהים: בשביל זה היא: ברור: כמו: דברים רעים: כי הם לא יכולים להיות: ראוי של אלוהים? אבל. עם זאת: הם סופיים בכל ספר קודש!

@ 2628342, Israel, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - kujon! som: du ikke sagt: i forhold til: enhver Holocaust: med IMF? Jeg ved, "er sød i munden, blod af folk: det vil sige, møntningsgevinst bank: at være dig: den, der godkender:! De 200.000 menneskeofringer til ære for Satan" .. andet? du er ikke en kujon: for at være: for 4 år: bag din computer uden: at tale med mig! Desuden tab af menneskeliv: på slagmarken (Shoah): de ydes: for dem, der forfølger en imperialistisk projekt: mod hele verden! du ikke at stoppe den næste holocaust, der vil blive foretaget af vrede folk: er hvorfor: det egentlige problem er ikke Israel, men er zionisme satanisk: for IMF.

@ 2628342 - [den bedrager ikke adlyder Guds ord (Torah): at adlyde ord satanist: Kakam: Enlightened: skaberen af ​​de hemmelige ting: ved Talmud, til Kabbalah, dvs: alle Masonic: Institutioner hemmelighed: de er ulovligt: ​​uværdige til Guds hellighed). Disse Satanister Ba'als rabbinere farisæerne: de har fornærmet Guds ord: er grunden til, alle Profeterne fordømte: altid: det afskyelige praksis åger. Derfor: Det skal gøre det indkredses: med: vores sind: som før: om: Infinite Guds hellighed: det samme: om: enhver påstået: Guds Ord: gennem: uendelige fuldkommenhed, Guds godhed: taht aldrig: kan være overtrådt. Disse egenskaber: de kan ikke skuffe: den menneskelige konceptet: på nogen måde: hvis mennesket blev skabt i billedet og portrætfoto af Gud selv.

lorenzoscarola indsendt en kommentar 4 måneder siden: ["Hver mand er min nabo!"].fordi de følelser Gud ikke kan skuffe konceptet, at hans skabninger: alle: har om retfærdighed! Så her er hvorfor: også: nell'ateo: Der er et "koncept" i det uendelige gode: er: takket være den naturlige lov er: derefter hver mand dømmekraft: om: ægtheden af ​​Guds Ord! I virkeligheden: Skaberen har gjort i sit billede: (tro, håb, kærlighed, retfærdighed, sandhed, medfølelse, barmhjertighed): alle dens skabninger. og denne tilstand af at være Guds skabninger? kan aldrig blive fuldstændig ødelagt, ved nedbrydningen af ​​syndens

lorenzoscarola indsendt en kommentar 4 måneder siden: Men kan begrebet absolut god og universelle ikke blive kvalt fuldstændigt! @ Kære jøder, uanset om du tror Det Gamle Testamente: lille: ikke nok: hvis det betragtes som en lille ting? Du er altid lige ved hånden Det Nye Testamente: til dine studier og approndimenti! Men for at redde hele menneskeheden, fra din forbandelse: Den Internationale Valutafond: det er, møntningsgevinst bank: det er: at dræbe amok: af: 322 Talmud, og Kabbalah: 666: Jeg tvang: for første gang: i menneskehedens historie: hjælp: mit område: til: Unius Rei: at pålægge: alle disse forbandelser: i Femte Mosebog 28, mod enhver person, der overtræder: den naturlige lov: fordi: hver mand: er min bror, og hver: kvinde er min søster!

@ ComunitaEbraicaRoma - Satanisme er en international organisation: meget kraftfuld: det kan gøre 200.000 menneskeofring: for Satan ustraffet! Nu? kun: jødiske satanister: de kunne opfinde en ondskab som dette: det er: Den Internationale Valutafond: for destruktion: af bibelske monoteisme: der er, for ødelæggelsen: af frø af Abraham: udslettelse af Israel. Det er mere end indlysende: vore regeringer: i verden? er på et meget lavt niveau: i forhold til den kongelige pyramide af magt: det er: at blive usynlig! vi er alle faldet i hænderne på kriminelle: hvem har ingen respekt: ​​af: menneskets værdighed! Vi skal bryde: slør: adskillelse: og: opposition: at: religioner har bygget: at beskytte dem selv: hvis vi ikke? Satanisme er: vil have: det sidste ord: meget snart!

alharmain - hvorfor gøre en masse ondskab i vores midte: de troende og Guds tjenere?fordi: denne fjendtlighed? vil helt sikkert: Dette er en sejr: for satanisme! Så, alle ateister sige: "Selvfølgelig, religion er ondt!" ikke længere eksisterer: en politisk smag: af kristendommen i Vesten er jøder fra Satans synagoge, for at have taget: hver kontrol: 20 år siden? kun: 5%: personer: går til messe hver søndag? så hvad gør tv-visning er falsk!ikke længere eksisterer en rigtig kristen civilisation! den jødiske og frimurerisk plot af IMF: vandt: i virkeligheden: er triumf for satanisme: kun: det er derfor, Gud vil gør det muligt for destruktion: rensning af hele den menneskelige race: i 3WW nukleare

mit job? ikke går tabt: "Ja, det truende", fordi jeg er en mand: at: påtænker den guddommelige Fuldkommenheder Gud, i virkeligheden, jeg allerede har: med min åndelige krop: i det himmelske: i Glory: det, kan ikke blive ødelagt: ved, dette: straffekoloni. hvor alle dets ledere: regeringer, politikere: har gjort forræderi og mytteri: imod: 1. Creator 2. den naturlige orden. at tillade: satanist Jøde: af IMF-lån haj: at ødelægge: The Fundamentals: af: forfatningsret: og at tie stille: som en medskyldig: På forsiden: til: 1. owl gud: i Bohemian Grove: 2. State kriminalitet: ved 11-09. hvis IMF: det vil ikke blive opdaget og erstattes af: unius REI? 3 °: WW: nukleare: vil være uundgåelig.men som: det kan ikke være: en anden: falsk krig: Hvis Kina opretholder med sine almisser: den europæiske økonomi?

Jeg forstår: at være et geni: når jeg skriver noget, ", blot fordi jeg er den første, der var overrasket: om mig selv: for hvad der blev skrevet, i virkeligheden: der er for meget energi i mine ord være et ord kun et menneske ! "-> Rothschild og alle 666: alle min fjende? de er blevet advaret! io comprendo: di essere un Genio: Quando IO scrivo: qualcosa: "semplicemente perché: io sono il primo che è meravigliato: di mig stesso: per quello che è stato scritto: infatti: c'è troppa Energia nelle Mie parole: per essere una Parola Umaña soltanto! " -> Rothscild? Lui è stato avvisato!

men dommen mod alle oprørske væsen? allerede var blevet etableret: før skabelsen: fra universet: Hvorfor: den tid? er også: en skabning af Gud. Men alt dette? skal skræmme de syndere! men som ikke ser faren: det er ham, der vil falde ind i det! alle de hellige? de vidste godt frygt for Gud! alle dæmoner er løgn: løgn at bedrage. Hvordan virker en fisk: at gøre bevist af havet? dette er umuligt for ham eller næsten umuligt! så det mest indlysende ting: det er, GUD? kan ikke bevises: ved vi. snarere vores lidelse er ikke, at de ikke kan bevise Gud, men fordi, han er uendelig hellig: men vi er uendeligt os beskidte: til ham, også er vi ikke vant til: at have forbindelser gennem: ånden: kun alene: det er kun intuitivt: fordi disse to virkeligheder: hellighed og usynlighed? er meget smertefuldt for os!som en død.

Syrien: [hvorfor Saudi-Arabien og hans: salafi: Muslimske ekstremister og terrorister: at drage fordel: i Syrien revolution] Kilder fortæller AsiaNews, at al-Qaeda er i Syrien: at fortsætte jihad. Interesser i Den Arabiske Liga giver næring: klimaet: af had: og vold, reducerer håbet om en varig diplomatisk løsning. Damaskus (AsiaNews) - "muslimske ekstremister er kapring: pro-demokratiske bevægelse: der kom ud af marts demonstrationer af unge: arbejdsløse syrere," kilder: fortalte AsiaNews. Efter deres opfattelse, startede hvad: ud som fredelige: protester imod: regimet har: morphed: til en væbnet kamp, ​​der fører: landet i retning af en blodig: borgerkrig.

[Hvorfor Saudi-Arabien og hans: salafi: Muslimske ekstremister: og terrorister: udnytter: af Syriens revolution] "Så mange interesser er involveret: i kampen mod Assad, og ikke alle dem med velfærd af: syriske folk på hjerte, de kilder ": sagde. "Udenlandske muslimske terrorister, nogle fra: al-Qaeda, har sluttet sig til rækken:. Af oprørerne De er i Syrien: at bekæmpe: en jihad mod: regimet og: forsvare: interesser: lande: i Den Arabiske Liga. Dette giver næring til et klima af vold: og had og underminerer håber på en diplomatisk løsning baseret på forhandlinger mellem parterne ".

[Hvorfor Saudi-Arabien og: sin: salafi: Muslimske ekstremister og terrorister: udnytter: af Syriens revolution] "Folk er bange," tilføjede de. "Et udgangsforbud er blevet pålagt Damaskus Byen:. Er delt mellem dem, der går ind for: af regimet, og dem: for:. Af oprørerne Det samme er tilfældet i andre byer." For de kilder, er Syrien i hårdknude: som vold avler mod vold.

[Hvorfor Saudi-Arabien og: sin: salafi: Muslimske ekstremister og terrorister: at drage fordel: i Syrien revolution] Den seneste folkeafstemning om forfatningen fremhæves disse: divisioner. Selv om den nye forfatning slutter Baa'th parti monopol: magt, åbne samfund og politik til pluralisme, i modsætning til de påstande om, at 87: procent stemte: Ja (med en 57: procent valgdeltagelse), de faktiske resultater: angiver: at mindre 50 procent af dem: der kaster deres stemmeseddel gik ind: af den nye forfatning. "Et sådant resultat gør ondt regimet, men også oppositionen, der har undladt i sin boykot-kampagnen," de kilder sagde.

[Hvorfor Saudi-Arabien og: sin: salafi: Muslimske ekstremister og terrorister: udnytter: af Syriens revolution] I mellemtiden i Homs, kampe mellem tropper loyale mod Assad familie: og oprørerne i den frie syriske hær fortsætter. Her til morgen, Røde Kors: var i stand til: at få støtte til syriske: flygtninge, der flygtede fra volden i byens Baba Amr distrikt.Sidstnævnte har lidt hovedparten af ​​kampene: og: forbliver slukket grænser: at hjælpe arbejdstagere. I dag, Den Arabiske Liga generalsekretær: annoncerede Nabil al-Arabi, at syriske myndigheder: har accepteret Kofi Annan: som en særlig FN-udsending. Han er planlagt til at ankomme: i Damaskus næste lørdag.

1_6 [dømmekraft] for så vidt som:. Guds kærlighed og Hans hellighed: er i drift: i orden, før fundamentet i de første monoteistiske religioner: at blev formaliseret: Efter: på dette punkt: [IF]: 1). når du fik en glimrende idé: noble af Gud den Almægtige Skaber: hvis koncept: uendelig retfærdighed: er derefter: i den ideelle koncept: der kunne tænkes: af det menneskelige sind: [IF]: 2. du har pakket den grundlæggende inspiration: "elsker Gud mere end dig selv og:. hver anden mand: som dig selv". Altså: du kan gøre rejsen: bagud: og se alt det lort, det vil sige over i: i Guds Ord: og alle de ord: der blot er udtryk for en specifik historisk kontekst: Og det kan ikke: bruges: i en vores koncept: mere avanceret: af menneskets værdighed og grundlæggende menneskerettigheder!


2_6 [dømmekraft] Når det er opnået. Et reelt billede af Gud, nemlig af en person: totalt åndeligt med attributter: Infiniti af godhed: det er, alle hans evige Fuldkommenheder, for: retfærdighed, værdighed, etc. .. dvs perfektion af hellighed. Vi må nødvendigvis slutte, at: verden omkring os: det må nødvendigvis være: en nedbrydning: korruptionen i den oprindelige plan: på grund af synd, fordi: i den majestætiske Gud: at: han gjorde: universet? kunne ikke eksistere i sig selv: princippet om god: sammen med: princippet om onde! Derfor: Tværtimod: selv hans onde ville være uendelig: og dette: ville ende:. at ødelægge sig selv Så vi kan udlede: at: i Gud: Der er ingen selviskhed: eller narcissisme: og: Hans: Det er ægte kærlighed: Agape : dvs: en tørst absolut af: kærlighed, lykke og: at: kræve: i skal tilbydes og modtages


3_6 [dømmekraft] Gud sagde:. "Lad os skabe mennesker (en mand) i vort billede (retfærdighed: sandheden) og lighed (kærlighed, håb, tålmodighed: visdom)." Her er hvorfor: Det er en opgave for intellektet: den første øvelse: at skelne: det: fra denne analyse (dvs. en oversigt: af arbejdet) aldrig ville komme: ud af billedet: en racistisk og grusom Gud (som Brahma: der skabte dalitter fra: støvet af hans fødder, eller som Talmud siger: "Kristen: mænd synes, men de er dyr"), fordi: hvis billedet af Gud er ikke bedre: hans bedste oprettelse (Mother: Teresa af Calcutta, Gandhi, osv ...) det er, hvis det er en ynkelig billede af Gud? Så kan hele arbejdet aldrig: der skal bruges: til avancement: menneskehedens: det kan være, nogensinde erklærede: som Guds Ord


4_6 [dømmekraft] For at forstå korrekt. Koranen Bibelen, Vedaerne, osv. .. du bør læse først: hele bogen: simpelthen, på en rationel måde: (nej: alle forestillinger: at: mændene i religion har gjort: og var stratificeret: i vores sind). sådan her: Du vil få: en dom: sammen for at få: i hjertet af Revelation .. fordi: det er kun: den oprindelige inspiration: at: angiver: 1. Guds karakter, 2. karakter af mennesket, 3. kriteriet for: tolkning: af hele værket. Da dette er indlysende: den mand mere: end: nogen anden hans Creature: er gjort billedet og portrætfoto af Gud selv!


5_6. [Dømmekraft] såsom? kan gøres: en perfekt indsigt: om: en hellig bog: enhver? dvs, om enhver bog, der foregiver at være: "Guds ord"? ved første øjekast: bare se: er: i mikrokosmos, som i makrokosmos? at opfange karakter: uendelig og imponerende struktur: en skabende Gud: en designer uendeligt: ​​kloge: som: (endnu ikke vist kun én: fossil af: overgang, selv om:! en teori om evolution, er dog ikke et problem foreksistensen: Guds: som værende: over: space: og tid: er ikke omfattet: for mutation: eller korruption, som hans skabninger)


6_6 [dømmekraft] ville være en skam for mig:. Unius REI: undervisning teologi, efter at have læst bøgerne eller gøre det "copy-paste:" Jeg taler med myndighed, fordi: alt, hvad jeg skriver? er resultatet af min personlige erfaring! På denne måde: jeg har lært: alle mennesker og alle religioner: Hvordan til at skelne: om: Guds Ord: for dette er: indlysende: som: nogle dårlige ting: at de ikke kan være: værdige af Gud? men. Men: er begrænsede i nogen hellige bog!

@ 2628342, Izrael, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - kukavica! kao: ne stavi: u odnosu na: bilo holokausta: s MMF-om? Znam ", je slatko u ustima, krv naroda: to je, danak feudnom gospodaru bankarstvo: da li: tko odobrava: 200.000 ljudske žrtve u čast Sotone" .. inače? nisi kukavica, jer se: za 4 godine: iza računalu bez: razgovora sa mnom!Štoviše gubitak života: na bojnom polju (Shoah): oni su odobrena: za one slijedila imperijalističkog projekta: protiv cijelog svijeta! ne uspije da se zaustavi pored holokausta, koji će biti izrađen od bijesa naroda: zato: stvarni problem nije u Izrael, ali je cionizam sotonske: od MMF-a.

@ 2628342 - [zavodnik ne slušaju Božju riječ (Tora): slušati riječ Satanist: Kakam: Prosvjetljeni: tvorac tajnih stvari: po Talmudu, Kabali: odnosno: sve masonska: Institucije tajnu: oni su protuzakonito: nedostojan svetosti Boga). Ove sotonisti Baal rabini farizejima: oni su povrede Riječ Božji je razlog zašto, svi proroci osudio: uvijek: The odvratnim praksu lihvarenja. Stoga: mora se raditi uočiti: s: naše misli: kao i prije: o: Beskonačno Svetost Božju: isti: o: bilo koji navodni: Riječ Božja: kroz: beskonačno savršenstvo, dobrota Božjega: troše nikad: može biti povrijeđeno. Ovi atributi: oni ne mogu razočarati: ljudski koncept: na bilo koji način: ako je čovjek stvoren na sliku i priliku samoga Boga.

lorenzoscarola posted komentar prije 4 mjeseca: ["Svaki čovjek je moj bližnji?"]. jer osjećaj Boga ne može razočarati koncept da njegova stvorenja: sve: imate o pravdi! Pa zašto je ovdje: također: nell'ateo: tu je "koncept" od beskonačno dobro: je: Zahvaljujući prirodnom pravu je: onda svaki čovjek razlučivanja: o: istinitost Riječi Božje! U stvari: Stvoritelj je napravio na svoju sliku: (vjera, nada, ljubav, pravda, istina, samilost, milosrđe): svi njegovi stvorenja. i to uvjet da su Božja stvorenja? nikada ne može biti potpuno uništen, uništavanjem grijeha

lorenzoscarola posted komentar prije 4 mjeseca: Međutim, koncept apsolutnog dobra i univerzalna ne može biti ugušena u potpunosti! @ Dragi Židovi, da li mislite da je Stari zavjet: mala: nije dovoljno: ako se u obzir mala stvar? Vi ste uvijek pri ruci Novog zavjeta: za svoje studije i approndimenti! No, da spasi cijelo čovječanstvo, od svog prokletstva: Međunarodni monetarni fond, to jest danak feudnom gospodaru bankarstvo: da je: ubijanje Spree: Od: 322 Talmudu, kabala i Šalje: 666: Ja sam prisiljen: prvi put: u povijesti čovječanstva: pomoću: moja nadležnost: do: Unius Rei: nametnuti: sva ova prokletstva: iz Ponovljenog zakona 28, protiv osobe koja krši: Natural pravu: jer: svaki čovjek: on mi je brat i svaki: žena je moja sestra!

@ ComunitaEbraicaRoma - Sotonizam je međunarodna organizacija: vrlo moćan: to može učiniti 200.000 ljudsku žrtvu: za Sotonu nekažnjeno! Sada? samo: Židovski sotonisti: oni mogli izmisliti zlo ovako: to je: Međunarodni monetarni fond: za uništenje: biblijskog monoteizma: da je za uništenje: iz potomstva Abrahamova uništenja Izraela. To je više nego očito: naše vlade: u svijetu? su na vrlo niskoj razini: u odnosu na kraljevske piramide vlasti: to jest: postati nevidljiv! smo svi pali u ruke kriminalcima a: koji nemaju poštovanja: od: ljudskog dostojanstva! moramo razbiti: veo: razdvajanje: i: opoziciju: da: religije su izgradili: za sebe zaštititi: ako ne uspijemo? Sotonizam je: imati: zadnju riječ: vrlo uskoro!

alharmain - zašto učiniti mnogo zla u našoj sredini Šalje: vjernici i sluge Božji? jer: to neprijateljstvo? će sigurno: to je pobjeda: od sotonizma! Zatim, svi ateisti reći: "Naravno, religija je zlo!" više ne postoji: politički okus: kršćanstva na Zapadu su Židovi iz sinagoge Sotonine, kako su se: svaki kontrole: 20 godina? samo 5%: ljudi: ide na misu svake nedjelje? tako da ono što čini gledanje televizije je lažno! više ne postoji pravi kršćanska civilizacija! židovska i masonska zavjera MMF: osvojio je: u stvari: je trijumf sotonizma: samo: to je razlog zašto Bog dopušta uništenja: pročišćavanje cjelokupnog ljudskog roda: u 3WW nuklearna

moj posao? neće biti izgubljen: "Doista, to se prijeti", jer sam čovjek: da: promatra božansko savršenosti Boga, u stvari, ja sam već: s mojom duhovnom tijelu: u nebesima: u slavu: da, može ne biti korumpiran:, ova: kaznionica. u kojoj su svi njezini čelnici: Vlade, političari: napravili izdaju i pobunu: od: 1. Stvoritelj 2. prirodni red. kako bi se omogućilo: Satanist Židova: od MMF-a kamatara: uništiti: Osnove: od: Ustavni zakon: i na šutnju: kao suučesnika: ispred: do: 1. sova bog: Bohemian Grove je: 2. Država zločin: od 11-09. ako MMF: to neće biti otkrivena i zamijenjen: unius REI? 3 °: WW: nuklearna: bit će neizbježan. ali, kao što su: ne može biti: drugo: lažna rat: ako Kina održava sa svojim milostinju: Europski gospodarstvo?

Ja razumijem: biti genij: kada sam napisati nešto ", jednostavno zato što sam prvi koji se iznenadio: o sebi, jer ono što je zapisano, u stvari: postoji previše energije u mojim riječima da je jedna riječ samo čovjek ! "-> Rothschild i sve 666: svi moj neprijatelj? oni su bili upozoreni! io comprendo: di essere un Genio: quando io scrivo: qualcosa: "semplicemente perché: Sono io il primo che è meravigliato: di mi stesso: po quello che è Stato scritto: infatti: c'è troppa Energia nelle parole Mie: po essere una parola umana soltanto! " -> Rothscild? Lui è Stato avvisato!

, ali je presuda protiv svih buntovnog stvorenje? već utvrđeno: prije stvaranja svemira: Od: Zašto: vrijeme? je također: stvorenje od Boga. Ali sve to? treba potrese grešnike! ali tko ne vidi opasnost: to je onaj koji će u nju pada! svi sveci? znali su i strah od Boga! svi demoni su laž: laž da zavede. Kako ribe: da bi pokazao na moru? to je nemoguće za njega ili gotovo nemoguće! tako najočitije stvar: da je Bog? ne može dokazati: je mi. a, naša patnja nije da se ne može dokazati Boga, ali, jer On je beskrajno sveta, ali mi smo neizmjerno prljava us: da mu, također, nismo navikli: imati odnos kroz: duh: sam samo: da je samo intuitivno, jer ove dvije stvarnosti: svetost i nevidljivosti? su vrlo bolna za nas! kao smrt.

SYRIA: [zašto Saudijska Arabija i njegova: salafi: Muslimanski ekstremisti i teroristi: uzimanje prednost: od Sirije revolucije] Izvori govore AsiaNews da operativci al-Qaede u Siriji: nastaviti džihad. Interesi Arapske lige potičemo: klime: mržnje: i nasilja, smanjuje nadu u trajan diplomatsko rješenje. Damask (AsiaNews) - "muslimanski ekstremisti otimaju: pro-demokracije pokreta: da je došao iz ožujka demonstracija mladi: Nezaposlene Aramejcima", rekao je izvora: AsiaNews. Po njihovom mišljenju, ono što je započeo: se kao miran: prosvjedi protiv: režim ima: prerasla: u oružane borbe koja se vodi: zemlja u smjeru krvavi: organizacije civilnog rata.

[Zašto Saudijska Arabija i njegova: salafi: Muslimanski ekstremisti: i teroristi: uzimanje prednost: od Sirije revolucije] "Tako mnogi interesi su uključeni: u borbi protiv Assad, a ne sve od njih s dobrobiti su: sirijski ljudi u srcu ", navode izvori, rekao je. "Strani muslimanski teroristi, neki od: Al Qaeda, pridružili su se redovima. Od pobunjenika su u Siriji: boriti: na džihad protiv: režima i: brane: o: interese zemalja: u Arapske lige. To je gorivo klimu nasilja: i mržnje i potkopava nadu za diplomatsko rješenje na temelju razgovora između stranaka ".

[Zašto Saudijska Arabija i: njegova: salafi: Muslimanski ekstremisti i teroristi: uzimanje prednost: od Sirije revolucije] "Ljudi se boje", dodali su. "Policijski sat je za prekršaj Damasku grad:. Je podijeljen između onih koji su u korist: režima i onih: u korist:. Od pobunjenika Isto vrijedi iu drugim gradovima." Za izvorima, Sirija je u slijepu ulicu: kao nasilje rađa protu-nasilje.

[Zašto Saudijska Arabija i: njegova: salafi: Muslimanski ekstremisti i teroristi: uzimanje prednost: od Sirije revolucije] Nedavno ustavnog referenduma istaknuo to: podjele. Iako je novi ustav završava Baa'th stranke: Od monopol moći, otvara društvu i politici za pluralizam, unatoč tvrdnjama da je 87: posto glasovalo: Da (uz 57: posto odaziva), stvarni rezultati: znače: da manje 50 posto od onih tko glasuje su u korist: od novog ustava."Takav rezultat boli režim, ali i oporbe, koja nije uspjela u svojoj kampanji bojkota", navode izvori.

[Zašto Saudijska Arabija i: njegova: salafi: Muslimanski ekstremisti i teroristi: uzimanje prednost: od Sirije revolucije] U međuvremenu, u Homs, borbe između snaga lojalnih na Assada obitelji: i pobunjenici u slobodnoj sirijske vojske i dalje. Jutros, Crveni križ: bio u mogućnosti: da bi pomoć Šalje: Sirijski prebjezi nasilja u gradskom Baba Amr okrugu.Potonji je pretrpjela težište borbi: i: i dalje je izvan granica: pomoći radnicima. Danas, Arapska liga tajnik: Nabil al-Arabi najavio da sirijskih vlasti prihvatile: Kofi Annan: kao posebni izaslanik UN-a. Predviđeno je da dolazimo: u Damask u subotu.

1_6 [razlučivanje] budući da:. Ljubavi prema Bogu i njegovoj svetosti: u pogonu: kako bi prije osnutka prve monoteističke religije: da su formaliziranih: Poslije: u ovom trenutku: [li]: 1). kada je dobio sjajnu ideju: plemeniti Boga Svemogućeg Stvoritelja: Čija pojam: beskonačni pravda: je iznad: od idealnog koncepta: da može zamisliti: od ljudskog uma: [ako]: 2. li izdvojiti osnovne inspiraciju: "ljubi Boga više od sebe i:. svaki drugi čovjek: kao samoga sebe". Dakle: možete napraviti putovanje: unatrag: i vidjeti sve sranje, to jest, više u: u Riječi Božje: i sve riječi: Koje su samo izrazi u specifičnom povijesnom kontekstu: a da se ne može: se koristiti: u našem konceptu: napredniji: dostojanstva čovjeka i temeljnih ljudskih prava!


2_6 [razlučivanje] Kada je dobivena. Prava slika Božja: naime, o osobi: potpuno duhovne s atribute: Infiniti dobrote: to je sve njegova vječnog savršenstva, o: pravda, dostojanstvo, itd. .. tj.: savršenstvo svetosti. mi nužno mora zaključiti, da je: svijet oko nas: nužno mora biti: degradacija: korupcija izvornog plana: zbog grijeha, jer: u veličanstvenoj Bogu: da: on je napravio: svemir? ne mogu koegzistirati u sebi: princip dobra: s: princip zla! zašto: suprotno: čak i njegovi zli će biti zauvijek: i ovo: da će završiti. da se uništi Dakle možemo zaključiti: da: u Boga: ne postoji sebičnost: ili narcizam: i: mu: to je istinska ljubav: Agape : odnosno: žeđ apsolut: ljubav, sreća i: da: zahtijevati: od biti ponuđena i dobio


3_6 [razlučivanje] Bog je rekao:. "Načinimo čovjeka (tko) na svoju sliku (pravosuđe: istina) i obličja (ljubav, nada, strpljenje: mudrost)." evo i zašto: to je zadaća razuma: prva vježba: razlučivanja: to: iz ove analize (tj. pregled: rada) nikada neće doći: iz slici: rasistički i okrutnog Boga (kao Brahme: koji je stvorio Dalitskih od: prah nogama, ili Talmud kaže: "goyim: muškarci se, ali oni su životinje"), jer: ako je slika Boga nije bolje: njegov najbolji stvaranje (Majka: Teresa od Kalkute, Gandhi, itd ...) da je, ako je to jadno slika Božja?Zatim, cijeli rad nikada ne bi mogao: da se koristi: za napredak: čovječanstvo: to bi moglo biti, uvijek je izjavio: kao Riječi Božje


4_6 [razlučivanje] Da bismo razumjeli ispravno. Kur'an Biblija, Vede, itd. .. trebali biste pročitati prvi: cijela knjiga: jednostavno, na racionalan način: (ne: sve pretkoncepcije: da: ljudi vjere učinio: i bili stratificirani: u našoj svijesti). ovako: dobit ćete: a sud: od zajedno dobiti: srce Otkrivenja .. jer: to je samo: originalna inspiracija: da: pokazuje: 1. lik Božji, 2.karakter čovjeka, 3. Kriterij: za: tumačenje: cijele radu. Budući da je ovo očit: čovjek više: od: bilo koji drugi njegov Stvorenje: je li radili na sliku i priliku samoga Boga!


5_6. [Razlučivanje], kao što su? može biti učinjeno: savršen uvid: o: a Svete knjige bilo?odnosno, o bilo knjizi koja tvrdi da je: "Riječ Božja"? na prvi pogled: samo gledati: je: u mikrokozmos, kao u makrokozmosa? presresti karakter: infinite i nametanje strukturom: Boga Stvoritelja: a dizajner beskonačno: mudri: kao što su: (još nije pokazao samo jedan: od fosilnih: tranzicija, čak i ako: teorija evolucije nije, međutim, problem za postojanje: od Boga: koje se: iznad: Prostor: i vrijeme: ne podliježe: do mutacija: ili korupcija kao njegova stvorenja)


6_6 [razlučivanje] će biti sramota za mene. Unius REI: nastava teologija nakon čitanja knjige ili napraviti "copy-paste:" Ja govoriti s autoritetom jer: sve što pišem? je rezultat mog osobnog iskustva! Na ovaj način: Ja sam učio: sve muškarce i sve religije: kako razlikovati: o: riječju Boga: za to je: jasno: što su: neke loše stvari: da ne može biti: dostojna Boga? ali. Međutim: su ograničeni na bilo svete knjige!

@ 2628342, pèp Izrayèl la, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - kapon! tankou: ou pa mete: nan relasyon nan: nenpòt Olokòs: ak Fon Monetè Entènasyonal la? Mwen konnen, "se dous nan bouch ou, san an nan pèp yo: se sa ki, seyeryaj bankè: yo dwe ou: youn nan moun ki apwouve:! 200,000 sakrifis imen an nan onè nan Satan" .. otreman?ou pa yon lach: pou yo dwe: pou 4 an: dèyè òdinatè ou san ou pa: pale ak mwen! Anplis pèt la sou lavi: sou chan batay la (Shoah): yo yo te akòde: pou moun ki kouri dèyè yon pwojè enperyalis: kont lemonn antye! ou fail sispann Olokòs kap vini an, ki pral fèt pa fache sou pèp yo: se poutèt sa: vrè pwoblèm nan se pa pèp Izrayèl la, men, se Bible demonyak: nan Fon Monetè Entènasyonal la.

@ 2628342 - [manti la pa obeyi Pawòl Bondye a (Tora): obeyi pawòl Bondye a nan Satanist: Kakam: éklèrè: kreyatè nan bagay sa yo sekrè: pa Talmud, nan kabal: sa vle di: tout Masonic: sekrè Enstitisyon: yo ilegal: diy ki apa pou Bondye a). Sa yo Satanists pou Baal farizyen raben: yo te kouri kite Pawòl Bondye a: se poutèt sa, tout pwofèt yo kondannen: toujou: pratik la abominable nan enterè. Se poutèt sa: li dwe fè egzaminen la: avèk: lespri nou: tankou anvan: sou: Enfini sentete nan Bondye: menm bagay la tou: osijè: nenpòt swadizan: Pawòl nan Bondye: nan: enfini pèfeksyon, bonte Bondye a: taht pa janm: ka vyole. Atribi sa yo: yo pa kapab desevwa: konsèp imen an: nan nenpòt fason: Si nonm sa a te fèt nan imaj la ak pòtre ki sanble Bondye tèt li.

lorenzoscarola afiche yon kòmantè Anons sa pibliye depi 4 mwa: ["Tout moun ki frè parèy mwen!"]. paske santiman yo nan Bondye pa kapab desevwa konsèp la ki, Kreyati li yo: tout moun: genyen sou jistis la! Se konsa, isit la se poukisa: tou: nell'ateo: gen yon konsèp "" a bon an enfini: se: mèsi nan lwa natirèl la se: Lè sa a, chak moun nan intelijans: sou: otantisite nan Pawòl Bondye a! An reyalite: te kreyatè a te fè nan estati l ': (konfyans, se espwa, lanmou, jistis, verite, konpasyon, gen pitye): tout bèt li yo. ak kondisyon sa a pou yo te bèt yo nan Bondye? pa ka janm totalman detwi, pa degradasyon a nan peche

lorenzoscarola afiche yon kòmantè Anons sa pibliye depi 4 mwa: Sepandan, konsèp nan bon absoli ak inivèsèl pa ka étoufè nèt! @ Chè jwif, si ou panse Old la Version: ti: pa ase: si li konsidere kòm yon ti bagay? Ou toujou sou men Nouvo Testaman an: pou syans ou ak approndimenti! Men, pou konsève pou tout limanite, ki soti nan madichon ou a: Creole Fon an Finansyè: se sa ki, seyeryaj bankè: ki se: induljans la tiye: nan: 322 Talmud, ak kabal: 666: Mwen fòse: la pou premye fwa: nan istwa limanite: lè l sèvi avèk: jiridiksyon m ': nan: Unius Rei: Nou gen pou enpoze: tout madichon sa yo tonbe: nan, 28 Deteronòm kont nenpòt moun ki vyole: lwa a Natirèl la: paske: tout moun: se, frè mwen an ak tout: fanm se sè m '!

@ ComunitaEbraicaRoma - satanism se yon òganizasyon entènasyonal: gen anpil pouvwa: li ka fè 200,000 moun sakrifis: pou Satan ak enpinite! Kounye a? sèlman: Satanists jwif: yo te ka envante yon mechan tankou sa a: ki se: Fon Monetè Entènasyonal: pou destriksyon la: nan monoteism Bib: se sa ki, pou destriksyon la: nan pitit pitit Abraram lan: èkstèrminasyon pèp Izrayèl la. Sa a se pi plis pase evidan: gouvènman nou an: nan mond lan? yo nan yon nivo ki ba anpil: konpare ak piramid wa a ki gen pouvwa: ki se: vin envizib! Nou tout nou tonbe nan men yo nan krimenèl: ki pa gen okenn respè: nan: diyite moun! nou dwe kraze: rido a nan: separasyon: ak: opozisyon: ke: relijyon te bati: Nou gen pou pwoteje themself: si nou rate? Satanism se: pral gen: pawòl ki sot pase a: trè byento!

alharmain - Poukisa fè yon anpil nan sa ki mal nan mitan nou an: moun ki kwè yo ak moun k'ap sèvi Bondye a? paske: sa ostilite? pral sètènman: Sa a se viktwa: nan satanism! Lè sa a, tout ate yo di: "Sètènman, relijyon, se sa ki mal!" pa egziste: yon gou politik: nan Krisyanis nan Lwès la yo se jwif yo nan sinagòg la nan Satan, li te pran: chak kontwòl: 20 zan de sa? sèlman: 5%: moun: ale nan Mass chak dimanch? Se konsa, sa fè gade televizyon se fo! pa egziste yon sivilizasyon reyèl kretyen! trase Jwif la ak Masonic nan Fon Monetè Entènasyonal la: te genyen: an reyalite: se triyonf a satanism: sèlman: se poutèt sa Bondye pral pèmèt destriksyon a: pou pirifye nan ras la tout moun: nan 3WW nikleyè

travay mwen an? pa pral pèdi: "Vreman vre, li ap fè menas" paske mwen se yon nonm: ke: kontanple diven pèrfèksyon Bondye a, an reyalite, se mwen menm deja: espirityèl ak kò m ': ki nan syèl la: nan tout bèl pouvwa an: ke a, kapab pa dwe kowonpi: pa, sa a: koloni Penal. nan ki tout chèf li yo: Gouvènman, politisyen: te fè trayizon ak Mitinri Sipay: kont: 1. Kreyatè 2. lòd natirèl la. pèmèt: Satanist jwif: nan reken Fon Monetè Entènasyonal prè: Nou gen pou detwi: Fondamamtal yo: nan: Konstitisyonèl lalwa: ak rete an silans: kòm yon konplis: nan devan:: 1. chwèt Bondye: nan Bohémien Grove: 2.Krim Eta: pa 11-09. si Fon Monetè Entènasyonal la: li pap detekte ak ranplase pa: unius Rei? 3 °: WW: nikleyè: ap inevitab. Men, kòm: li pa kapab: yon lòt: lagè charlatan: si Lachin kenbe ak kichòy li: ekonomi Ewopeyen an?

Mwen konprann: gen yon jeni: lè mwen ekri yon bagay, "tou senpleman paske mwen se youn nan premye yo dwe te etone: sou tèt mwen: pou sa ki te ekri, an reyalite: gen enèji twòp nan pawòl mwen yo dwe youn mo sèlman moun ! "-> Rothschild ak tout 666: tout lènmi mwen an? yo te avèti! IO comprendo: di eser un jenyo: kando IO scrivo: qualcosa: "semplicemente pèrch: IO sono il Primo Che è meravigliato: di m 'stèso: pou chak quello Che è stato scritto: enfati: sè troppa anèrjya nèl Mie libète pwovizwa: pou chak eser Una parola Umana soltanto! " -> Rothscild? lui è stato avvisato!

men jijman an kont tout bèt rebèl? te deja etabli: anvan kreyasyon an: nan linivè a: Poukisa: a tan an? tou se: yon bèt nan Bondye. Men, tout bagay sa a? ta dwe pè moun k'ap fè peche yo! men ki pa wè danje a: li se li ki pral tonbe nan li! tout pèp Bondye a? yo te konnen byen krentif pou Bondye! Tout move lespri yo se manti a: yon manti ka bay manti. Kijan yon pwason: Pou fè prouve ki nan lanmè a? sa a se enposib pou l 'oswa prèske enposib! Se konsa bagay ki pi evidan: ki genyen, se Bondye? pa ka pwouve: pa nou. Olye de sa, soufrans nou yo se pa yo ke yo pa kapab pwouve Bondye, men an, paske, Se li menm ki enfiniman apa pou Bondye: men nou enfiniman nou sal: Nou gen pou l ', tou, nou pa abitye: Nou gen pou gen relasyon nan: Lespri Bondye a: pou kont li sèlman: se sa ki, sèlman entwitif: paske sa yo de reyalite: sen ak invizibl? yo trè douloure pou nou! kòm yon lanmò.

Peyi Siri: [poukisa Arabi Saoudit ak li yo: salafist: ekstremis Mizilman ak teroris: pran avantaj: revolisyon peyi Siri a] Sous di AsiaNews ki al-Qaeda coopératives yo nan peyi Siri: yo pouswiv jiad la. Enterè yo nan Lig Arab la ap founi: klima a: nan rayi: ak vyolans, diminye espwa pou yon solisyon ki dire lontan diplomatik yo. Lavil Damas (AsiaNews) - "ekstremis Mizilman yo eskanmòte: mouvman an pou-demokrasi: ki soti nan manifestasyon yo an mas nan jèn: moun Aram travay," Sous: te di AsiaNews. Nan vi yo, ki sa ki te kòmanse: deyò tankou lapè: manifestasyon kont: rejim la gen: morphed: nan yon lit ame ki ap dirije: peyi a nan direksyon an nan yon san: gè sivil.

[Poukisa Arabi Saoudit ak li yo: salafist: ekstremis Mizilman: ak teroris: pran avantaj: revolisyon peyi Siri a] "Se konsa, anpil enterè yo patisipe: nan batay kont Assad, ak pa tout nan yo ki gen nan la byennèt moun yo te moun lavil Aram nan kè, "sous yo: te di."Zafè Etranje teroris Mizilman, gen kèk nan: Al Qaeda, te mete ranje yo:. La rebèl yo Yo nan peyi Siri: al goumen: yon jiad kont: rejim lan ak: defann: enterè yo: nan peyi: nan lig la Arab Ini. Sa a se founi yon klima vyolans: ak lahèn ak ap diminye espere pou yon solisyon diplomatik ki baze sou chita pale ant pati konsèné yo ".

[Poukisa Arabi Saoudit ak: salafist:: li ekstremis Mizilman ak teroris: pran avantaj: revolisyon peyi Siri a] "Moun yo pè," yo te ajoute. "Yon kouvrefe yo te enpoze sou lavil Damas lavil la:. Divize ant moun ki an favè: rejim li a, ak moun ki: an favè:. La rebèl yo menm a se vre nan lòt lavil yo." Pou sous yo, peyi Siri se nan enpas: kòm anjandr vyolans kont-vyolans.

[Poukisa Arabi Saoudit ak: salafist:: li ekstremis Mizilman ak teroris: pran avantaj: revolisyon peyi Siri a] ki sot pase referandòm lan konstitisyonèl make sa yo: divizyon.Malgre konstitisyon an nouvo fini monopòl nan pati Baa'th: ki gen pouvwa, k ap louvri sosyete ak politik kumul, kontrè ak reklamasyon yo ke 87: pousan vote: Wi (avèk yon 57: Ti ponyen pousan), rezilta yo vrè: endike: mwens ke 50 pousan nan sa yo: Ki moun ki jete bilten vòt yo te an favè: nan konstitisyon a nouvo. "Sa yo yon rezilta fè m mal rejim nan, men tou, opozisyon an, ki te echwe nan kanpay bòykòt li yo," sous yo te di.

[Poukisa Arabi Saoudit ak: salafist:: li ekstremis Mizilman ak teroris: pran avantaj: revolisyon peyi Siri a] Antretan nan Homs, batay ant twoup yo rete fidèl a fanmi Assad: ak rebèl yo nan Lame a gratis moun lavil Aram kontinye. Sa a maten, Lakwa Wouj la: te kapab: yo pote èd moun lavil Aram: refijye ki kouri met deyò vyolans la nan Baba vil la amr distri a. Te lèt la te soufri toucher la nan batay la: ak: rete nan limit: Pou ede travayè yo.Jodi a, Lig Arab sekretè jeneral: nabil Al-Arabi te anonse ke otorite moun lavil Aram: yo te aksepte Kofi Annan: tankou yon anvwaye espesyal Nasyonzini. Li te planifye rive: Nan lavil Damas pwochen Samdi.

1_6 [intelijans] chak fwa:. Lanmou pou Bondye ak sentete li: yo se nan operasyon: nan lòd anvan fondasyon an nan relijyon yo an premye monoteyis: ki te ofisyèlman: Apre: nan pwen sa a: [Si]: 1). lè ou gen yon lide sipè: nòb nan Bondye kreyatè ki gen tout pouvwa: ki konsèp: enfini jistis: ale pi lwen: nan konsèp la ideyal: ki ka vin ansent: nan lespri imen an: [Si]: 2. ou extrait enspirasyon debaz la: "renmen Bondye pi plis pase tèt ou ak:. chak moun lòt: kòm tèt ou". Se konsa,: ou ka fè vwayaj la: fè bak: ak wè tout chi a, se sa ki, plis pase a: nan Pawòl Bondye a: ak tout mo sa yo: ki se senpleman ekspresyon yo nan yon kontèks istorik espesifik: e ke yo pa kapab: dwe itilize: nan yon konsèp nou an: ki pi avanse: nan diyite a nan moun ak nan dwa fondamantal moun!


2_6 [intelijans] Lè li jwenn:. Yon imaj reyèl nan Bondye: savwa, yon moun: totalman espirityèl ak atribi: enfiniti nan bonte: se sa ki, tout p'ap janm fini an li pèrfèksyon, nan: jistis, diyite, elatriye .. egzanp: pèfeksyon kay ki apa pou. nou dwe nesesèman dégager, ki: mond lan bò kote nou: li dwe nesesèman: yon degradasyon: koripsyon an nan plan orijinal la: paske yo te peche a, paske: nan Bondye ki la pou Majestic: ke: li te fè: linivè a?pa t 'kapab ko-egziste nan tèt li: prensip sa ki byen: ansanm ak: prensip la nan sa ki mal!poukisa: kontrè: menm sa ki mal li ta dwe enfini: ak sa a: ta pwal mete fen:. detwi tèt li pou nou ka enferyè: sa vle di: nan Bondye: pa gen okenn egoyis: oswa narsisism: ak: li yo: li se lanmou vre: surpri : sètadi: yon swaf dlo absoli nan: renmen, kè kontan ak: ke: mande pou: a ap ofri ak resevwa


3_6 [intelijans] Bondye te di:. "Se pou nou fè moun (yon moun) nan pòtre ak nou (jistis: verite) ak sanble ak (lanmou, se espwa, pasyans: bon konprann)." isit la nan poukisa: li se travay la nan intelijans yo: Egzèsis an premye: nan intelijans: l ': soti nan analiz sa a (sètadi yon BECA: nan travay la) pa ta janm rive: soti nan foto a: yon Bondye ki fè rasis ak mechan (kòm Brahma: ki te kreye dali yo soti nan: pousyè a nan pye l ', oswa kòm Talmud la di: "goyim la: moun parèt yo, men yo se bèt"), paske: si imaj la, se Bondye ki pa gen pi bon: kreyasyon pi bon li (Manman: Teresa nan Kalkita, Gandhi, elatriye ...) ki se si li se yon imaj déplorable Bondye a? Lè sa a, travay la pa janm te ka: yo dwe itilize: pou avansman a: nan limanite: li ta kapab, janm deklare: kòm Pawòl Bondye a


4_6 [intelijans] Pou konprann kòrèkteman:. Koran Bib, Vedas, elatriye .. ou ta dwe li an premye: liv la Whole: tou senpleman, nan yon fason rasyonèl: (non: tout prejije: sa vle di: moun nan relijyon te fè: epi yo te stratifye: nan lespri nou). tankou sa a: ou pral jwenn: yon jijman: a ansanm jwenn: kè a nan Revelasyon .. paske: se sèlman: enspirasyon orijinal la: ke: endike: 1. karaktè Bondye a, 2. pèsonaj la nan gason, 3. kritè a: pou: entèpretasyon: nan travay a tout antye. Paske Sa a se evidan: nonm lan plis: pase: nenpòt lòt Creatures l ': Yo te fè estati a ak pòtre ki sanble Bondye li menm!


5_6. [Intelijans] tankou? ta ka fè: yon insight pafè: sou: yon liv apa pou Bondye: nenpòt?sa vle di, sou nenpòt liv ki pretann yo dwe: "Pawòl Bondye a"? a devan je premye: jis gade: se: nan microcosme yo, tankou nan makrokosm a? segman aks dèz karaktè a: enfini ak enpoze estrikti: yon Bondye Kreyatè: yon designer enfiniman: gen bon konprann: kòm: (pa ankò yo te demontre yon sèl: fosil nan: tranzisyon menm si:! yon teyori evolisyon sa a ki pa, sepandan, yon pwoblèm pou egzistans la: nan Bondye: ki yo te: anwo-a: espas: ak tan: se pa subject: Re: mitasyon nan: oswa koripsyon kòm bèt li)


6_6 [intelijans] ta yon wont pou m ':. Unius Rei: Theology ansèyman apre ou fin li liv yo oswa fè "kopi-keratin a:" Mwen pale ak otorite paske: tout sa mwen ekri? a se rezilta eksperyans pèsonèl mwen! Nan fason sa a: Mwen gen te anseye: tout moun ak tout relijyon: kòman yo dekouvri: sou: Pawòl Bondye a: pou sa a se: evidan: tankou: kèk move bagay: yo ke yo pa kapab: merite Bondye a? men. Sepandan: yo fini nan nenpòt liv apa pou Bondye!

@ 2628342, 이스라엘, IsraelNationalTV, ComunitaEbraicaRoma - 겁쟁이! 같은 : 당신 넣지 : 관련으로 : 모든 대학살 : IMF와 함께? 나도 알아, "당신의 입, 사람의 혈액에 달콤한 : 그것은 군주의 특권 뱅킹입니다 너처럼 되길 : 승인 하나! 사단의 명예에 200,000 인간의 희생을" .. 그렇지? 당신은 겁쟁이가 아니에요 :이 될 때까지 4 년 동안의 : 컴퓨터 뒤에없이 : 나한테 말하는! 더욱이 생명의 손실 : 전장에서 (Shoah)는 : 그들이 부여됩니다 제국주의 프로젝트를 추구하는 분들을 위해 : 전 세계에 반대! 당신은 국민의 분노에 의해 이루어집니다 다음 홀로 코스트를 중단 실패 : 이유 : 진짜 문제는 이스라엘은 아니지만, 시온주의 악마입니다 IMF의.

@ 2,628,342 - [미혹은 하나님 (율법)의 말씀을 순종하지 않습니다 사탄 숭배자의 말씀을 복종 : Kakam : 문명화 : 탈무드에 의해, 밀교 가기 : 비밀 것들 크리에이터 예 : 모든 프리메이슨 : 기관 비밀 : 그들은 불법 : 하나님의 거룩함)의 고결. 그들이 하나님의 말씀의 기분을 상하게 : 바알 랍비 님들 바리새파 이러한 사탄 주의자들이 그래서 모든 선지자는 사형수 : 항상 : 고리의 거슬리는 행위를. 따라서 : 그것은 분별을하지 않는다고한다 : 함께 : 우리의 마음을 : 이전처럼 : 약 : 하나님의 영원한 성결을 : 동일 사항에 대해 : 모든 혐의 : 하나님의 말씀을 : 통해 : 무한 완벽 하나님의 선하심 : taht을 결코 : 될 수 있습니다위반. 이러한 특성 : 그들은 실망시키지 수 : 인간의 개념 : 어떤 식으로든 : 사람이 하나님의 형상과 흡사한 생긴 경우.

lorenzoscarola 4 달 전 댓글을 올렸습 : [ "모든 사람이 내 이웃이다!"]. 모두 : 정의에 대해 가지고 하나님의 감정은 그의 창조물들은하는 개념을 실망 수 없기 때문에! 그래서 여기있는 이유입니다 :도 : nell'ateo : 무한 좋은의 "개념"이 있습니다 :입니다 자연의 법칙 덕분입니다 : 그리고 통찰력의 모든 사람 : 소개 : 하나님의 말씀의 진위! 사실 : 창조주는 그의 형상대로 만들었습니다 : (믿음, 소망, 사랑, 정의, 진실, 연민, 자비) : 모든 생물들. 하나님의 창조물이라는이 조건? 완전히 죄의 저하에 의해 파괴될 수 없으

lorenzoscarola 4 달 전 댓글을 올렸습 : 그러나, 절대 좋은 보편적인 개념이 완전히 방해 받긴 수 없어! 당신은 구약은 신약 생각하는지 @ 친애하는 유대인 : 소형 : 부족 : 그것이 작은 일이 간주됩니다면? 당신은 손으로 신약 항상 위치 : 학업 및 approndimenti을 위해!그러나, 귀하의 저주에서, 모든 인류를 구하기 위해 : 국제 통화 기금 (IMF) : 군주의 특권 뱅킹입니다 같습니다 술에 절어 : 중 : 322 탈무드, 그리고 밀교 : 666를 : 나는 강제하고 : 처음으로 : 인류의 역사에 :을 사용하여 내 관할 :받는 사람 : Unius 레이 : 부과 : 모든 저주 : 자연의 법칙을 : 위반하는 사람에 대한 신명기 28 일,의 모든 사람은 : 오빠와 매일입니다 여자이기 때문에 내 동생!

아주 강력한 : 그것이 200,000 인간의 희생을 할 수있다 : 사단에 대한 혐의없이 - @ ComunitaEbraicaRoma 악마 숭배는 국제기구입니다! 지금? 전용 : 유대인 사탄 주의자 : 그들은 이런 불의를 만들어 줄 수 : 그거입니다 국제 통화 기금 (IMF) : 파괴 : 성경적인 일신교의 : 그것은 파괴를 위해,이다 아브라함의 씨앗 : 이스라엘의 종말. 이것은 명백한 이상 : 우리 정부 : 세계에서? 매우 낮은 수준에 있습니다 : 권력의 왕실 피라미드에 비하면 : 그것은 다음과 같습니다 : 보이지 않는가! 존경심이 없다 : 중 : 인간의 존엄성 우리 모두가 범죄자의 손에 떨어진 있습니다! 우리는 이별 : 분리 :의 베일과 : 반대 : 종교 구축 : 것이 자신을 보호하기 위해 : 우리는 실패하면 어떻게됩니까? 악마 숭배은 다음과 같습니다 : 갖습니다 마지막 단어 : 곧!

alharmain - 왜 우리 맘속에 악마의 많은 수행 하나님의 신자들과 종들을? 이유 :이 적대감은? 확실하게됩니다 : 이것이 승리 : 악마 숭배로! 그런 다음, 모든 무신론자 말 : "확실히 종교가 악마입니다!" 더 이상 존재하지 : 정치적 맛이 : 각 컨트롤 : 20 년 전에 서양에서는 기독교의 점령하는 사탄의 회당의 유대인이세요? 전용 : 5 % : 사람 : 매주 일요일 미사를 보러가는 거지? 그래서 우리가 텔레비전 시청이 false하게! 더 이상 진정한 기독교 문명은 존재하지 않는다! IMF의 유대인과 프리메이슨 줄거리 : 원 : 사실은 : 악마 숭배의 승리입니다 전용 : 인류 전체가 정화 : 하나님이 멸망을 허용합니다 이유는 3WW 핵의

내 직업? 손실되지 않습니다 : 나는 남자이기 때문에 "실제로, 그것이 위협하고있다": 그 : contemplates 하나님의 perfections 신성한 사실 나는 이미 오전 내 마음의 몸을 대상 : 천상의 장소 : 영광의 : 그, 그렇지? 손상되지 않음 : 프랑스령 기아 나 :이,가. 있는 모든 지도자 : 정부, 정치인 : 반역과 반란을 만들었습니다 : 반대 : 1. 창조주 2. 자연 순서. 허용 : 사탄 숭배자 유대인 : IMF 고리 대금업자의 : 파괴 : 기본 : 중 : 헌법 법률과 묵비권을 행사할 : 공범자로서 : 앞 : 1. 올빼미 신 : 보헤미안 그로브 중 : 2. 국가 범죄 : 11-09 의해.IMF기만하면 그것으로 감지하고 대체되지 않습니다 unius 레이? 3 ° : WW : 핵이 : 피할 수없는 것입니다. 그러나,로 : 그렇게 될 수 없어 : 다른 : 허위 전쟁 : 유럽의 경제 : 중국은 그의 자선과 유지한다면?

이해 : 나는 놀라 더군요 최초의 한명입니다 내가 뭔가를 쓸 때, "고해서 : 자신에 대해 : 사실에 쓰여진 것에 대해 : 너무 많은 에너지를 단지 인간의 한 단어로 나의 말을 들어 있으니까 천재가되기로 ! "-> 로스 차일드와 모든 666 : 내 모든 적군? 그들은 경고하고 있습니다! 사실은 comprendo : 디 essere 유엔 genio : quando 사실은 scrivo : qualcosa : "semplicemente perché : 사실은 sono IL 프리모 체 è meravigliato : 디 나 stesso : 당 퀠라 체 è stato scritto : infatti : c'è troppa energia 넬 미에현 가석방 : 당 essere 우나 parola umana soltanto! " -> Rothscild? 이었죠 è stato avvisato!

하지만 모든 반항적인 생물에 대한 심판? 이미 설립되었습니다 : 우주의 : 창조하기 전에 왜 : 시간은? 또한 하나님의 창조물. 그러나 모든 것이? 죄인을 위협한다! 하지만 누가 위험이 표시되지 않습니다 : 그것은 누구가 넘어가는 일은 없을 것이다 그가입니다! 모든 성도? 그들은 잘 하나님의 두려움을 알았어요! 모든 악마는 거짓말입니다 거짓말 거짓말을. 바다의 증명을 할 : 물고기는 어떻게하나요? 이것은 그에게 불가능하거나 거의 불가능하다! 그래서 가장 눈에 띄는 것은 : 그게 하나님인가요? 증명하실 수 없습니다 : 우리가. 오히려, 우리의 고통​​은 그들이 하나님을 증명할 수없는 것이 아니라, 왜냐하면, 그는 무한히 거룩입니다 그러나 우리는 궁극적으로 우리가 더러운 같습니다 그에게 또한, 우리는 익숙하지되지 않습니다 통해 관계를 가지고 : 정신 : 혼자서만 : 그것은 직관적입니다 : 때문에이 두 가지 현실 : 거룩하심과 보이지? 우리에게 매우 고통스러운입니다! 죽음.

시리아 : [왜 사우디 아라비아와 그의 : salafi : 이슬람 극단 주의자와 테러리스트 : 활용 : 시리아의 혁명] 출처는 알 - 카에다 공작원들이 시리아에 있는지 AsiaNews 말씀 : 지하드를 추구합니다. 아랍 연맹의 관심 연료됩니다 기후 : 증오의 : 폭력, 지속적인 외교적 해결에 대한 희망을 줄이고. 다마스커스는 (AsiaNews) - "이슬람 극단 주의자들 공중 납치됩니다 민주화 운동을 : 실업자 시리아 : 그 젊은이의 3 월 시위에서 나왔고,"말했다 AsiaNews 소스. 그들의보기에서, 어떻게 시작 : 밖으로 평화적으로 : 시위를 반대 : 정권했습니다 morphed : 내전 : 피투성이의 방향으로 국가 : 선도하고 무장 투쟁에.

[왜 사우디 아라비아와 그의 : salafi : 이슬람 극단 주의자들 :와 테러리스트 : 활용 : 시리아의 혁명] "너무 많은 관심이 관계된 : 아사 드에 대한 싸움에, 그리고 모든 이들이 웰빙과 : 시리아 명 마음에, "소스가 : 말했다. "외국인 무슬림 테러리스트에서 몇 가지 : 알 카에다가 대열에 합류했습니다. 반란군의 그들은 시리아에 있습니다 : 싸울 : 대한 지하드 : 정권과 : 방어 : 관심 분야 : 국가 : 아랍 연맹에 있습니다. 이것은 폭력의 기후 연료됩니다 :와 증오하고 해치는 것은 당사자 간의 회담을 바탕으로 외교적 해결에 대한 기대 ".

[왜 사우디 아라비아하고 그의 : salafi : 이슬람 극단 주의자와 테러리스트 : 활용 : 시리아의 혁명] "사람들이 모두 무서워"그들은 말했다. "만종은 다마스커스에 부과되어 도시 :. 정권의 이들 : 선호하는 사람 사이에 나누어집니다 찬성 :. 반항아 같은 다른 도시에서도 마찬가지입니다." 소스의 경우 시리아는 막다른 골목에 있습니다 : 폭력 증오는 증오를 낳는 등 항의 폭력.

[왜 사우디 아라비아하고 그의 : salafi : 이슬람 극단 주의자와 테러리스트 : 활용 : 시리아의 혁명] : 부서 최근 헌법 국민 투표는 이것을 강조했다. 권력, 다원주 to 사회와 정치를 열고, 87하는 주장에 반하 : 퍼센트가 투표 : 예 (57과 : 퍼센트의 투표율), 실제 결과 : 의미 : 새로운 헌법은 Baa'th 파티 독점을 종료하더라도 덜 쉰 사람들의 퍼센트 당 것으로, 자신의 투표 용지는 누가 찬성했다 : 새로운 헌법. "이러한 결과는 보이콧 운동에서 실패한 정권뿐 아니라 야당을, 아파요"관계자들은 전했다.

[왜 사우디 아라비아하고 그의 : salafi : 이슬람 극단 주의자와 테러리스트 : 활용 : 시리아의 혁명] 한편 Homs에 아사 가족에게 충성하는 군대 사이에 싸움 : 그리고 무료 시리아 육군의 반란군은 계속합니다. 오늘 아침, 적십자가 : 수 있었다 : 도시의 바바 AMR 지구에서 폭력을 도주 난민 : 시리아에 대한 지원을 가져다. 후자는 싸움의 brunt을 입었습니다 : 그리고 : 제한 해제 남아 근로자를 돕기 위해. 오늘날, 아랍 연맹 사무 총장 : 코피 아난을 수락하셨습니다 : 특수 유엔 특사로 아부 알 - Arabi은 시리아 당국이 발표했다. 다마스커스 다음주 토요일에 : 그가 도착 예정입니다.

1_6 [통찰력]이므로 :. 하나님과 그의 거룩한 사랑 : 작업에 있습니다 : 순서에 따라 첫 번째 일신 교의 종교의 기초가 이전 : 공식화되었다는 : 후 :이 시점에서 : [면] : 1). 그의 개념 : 무한 정의 : 이상입니다 이상적 개념 : 잉태 수 : 인간의 마음의 : [면] : 2 하나님 곧 전능하신 창조주의 귀족 : 당신이 멋진 생각을 받았을 때. 당신이 기본적인 영감을 추출 : "더 자신보다 하나님을 사랑하고. 모든 다른 남자 : 당신처럼." 그래서 : 거꾸로 : 당신이 여행을 할 수 있으며, 관련 넘는 모든 똥을 참조하십시오 : 모든 단어 : 단지 특정 역사적 맥락의 표현입니다 그 못해 하나님의 말씀에 : 사용 : 우리의 개념에 : 고급 : 인간의 기본적인 인권의 존엄성!


2_6 [통찰력] 그것을 얻을 때 :. 하나님의 진정한 이미지, 즉 사람의 : 속성을 완전히 영적인 : 선량의 Infiniti : 그것이이고, 모든, perfections 영원한의 : 정의, 존엄성 등 ... 예 : 거룩함의 완성. 우리는 반드시 추측해야합니다 : 우리 주변의 세계 : 그것은 반드시 있어야합니다 저하 : 원래 계획의 손상 : 때문에 죄 때문에 : 장엄한 하나님 : 그 : 그가 만든 : 우주를? 자체 공존할 수 없습니다 : 좋은의 원칙을 : 함께 함께 : 악의 원리! 이유 : 반대 : 그 자신의 악마는 무한한 것입니다 : 그리고 이것은 : 끝나지 같습니다. 자신을 파괴 그러니 우리가 추론할 수있다 : 그 : 하나님 : 또는 자기 도취 : 거기에는 이기심이 없다하고 : 그 : 그것은 진정한 사랑입니다 입을 딱 벌리​​고 : 예 : 절대 갈증 : 사랑, 행복과 : 그 : 요구 :의 제공 및 접수


3_6 [통찰력] 하나님이 말씀 하셨다. "우리가 이미지의 남자 (모든 사람) (정의 : 진리)합시다과 외형을 (사랑, 희망, 인내 : 지혜)." 여기는 이유 : 그것은 지성의 과제 : 처음 운동 : 통찰력의 : 그것이 분석에서 (즉 개요 : 작품의) 오지 않았 : 다 사라지면 : 인종차별과 잔인한 하나님 (범천과 같은 : 탈무드는 말합니다로서 그의 발의 먼지를, 또는 : "goyim : 남자들이 나타나지만 그들은 짐승이야"그 어디서 Dalits을 만든) 이유 : 하나님의 형상은 더 나은없는 경우 : 자신의 최고의 창조물 (어머니 : 수녀 그것이 하나님의 불쌍히 여겨야 이미지라면 캘커타, 간디 등 ...의) 아는가? 그런 다음 전체 작업은 절대 없습니다 : 사용되지하려면 : 발전을 위해 : 인류의 : 그것은있을 수도, 영원히 선포 : 하나님의 말씀 등


4_6 [식별] 올바르게 이해하려면 다음과 같이하십시오. 꾸란 성경 Vedas 등 ... 먼저 읽어야 : 전체 도서 : 단순히 이성적인 방식으로 (없음 : 모든 선입견 : 그 : 우리의 마음에 종교의 남성 짓을 :와 층상했다). 이렇게 : 당신이 얻을 것이다 : 판결 : 함께 빠져나가하기 : 요한 계시록의 마음을 .. 이유 : 그것이 유일 : 원래 영감 : 그것이 나타냅니다 : 1. 하나님의 문자 2. 남자 3 문자. 기준 : 대상 : 해석 : 전체 작업 중. 이것이 분명하기 때문에 : 사람이 더 : 이상 : 다른 그의 괴물은 하나님 자신의 형상과 흡사한를 해왔 있습니다!


5_6. 등 [통찰력]? 할 수 있습니다 : 완전한 통찰력 : 약 : 거룩한 책 : 하나를? 즉, 될 purports 모든 도서에 대한 : "하나님의 말씀"? 첫눈에 : 그냥 보기만 :입니다 microcosmos에서 같이 대우주에? 무한과 위풍 당당한 구조 : 창조주 하나님 : 무한대 디자이너 : 캐릭터를 가로채기 위해 현명 : 등 (아직 입증되지 않은 한 : 화석의 : 전환 되더라도 : 진화 이론이 아닌 그러나, 문제에 대한 존재 : 하느님의 :되는 : 위의 공간과 시간 : 적용되지 않습니다 : 대한 돌연변이 : 나 자신의 생물과 같은 부정 부패)


6_6 [통찰력] 나를 위해 부끄러움과 같습니다. 책을 읽고 나면 가르침 신학 또는 "복사 - 붙여넣기 '를 수행 unius 레이 나 권위와 얘기를 이유 : 내가 쓰는 모든 것? 제 개인적인 경험의 결과입니다! 이러한 방법 : 나는 가르쳐 주신 모든 남자와 모든 종교 : 분별하는 방법 : 약 : 하나님의 말씀이이 필드 : 명백한 : 같은 몇 가지 나쁜 일들 : 그들이 될 수없는 하나님의 가치를? 그러나. 그러나 : 모든 거룩한 책 속에 한정된입니다!

@ 2628342,以色列,IsraelNationalTV,ComunitaEbraicaRoma - 懦夫!如:你不把有关:任何大屠杀:与国际货币基金组织?是:“我知道,在你的嘴,人民的血甜:那就是,铸币银行:是你:一,批准:!200,000荣誉撒旦的的人的牺牲” ..否则?你不是一个懦夫是:4年:您的电脑后面没有跟我说话!此外,他们的生命损失:(浩劫):在战场上被授予那些追求帝国主义项目的:对整个世界!你不能阻止未来的大屠杀,将由人民的愤怒,原因是:真正的问题是不是以色列,但是,是犹太复国主义撒旦:国际货币基金组织。

@ 2628342 - 诱惑人的不服从上帝(圣经)的话:服从撒旦教字:Kakam:开明:创作者的秘密的事情:由犹太法典,卡巴拉:即:所有共济会:机构的秘密:他们是非法:愧对神的圣洁)。他们得罪了神的话语:巴力拉比法利这些撒殚教徒,所以,所有的先知谴责:始终高利贷可恶的做法。因此,必须看到:与我们的头脑:作为前:约:无限圣洁的神一样的:有关任何指控:神的话语:通过无限完美的,善良的上帝:taht从未:侵犯。这些属性:他们不能辜负人类的概念:以任何方式:如果男子在神自己的形象和肖像。

lorenzoscarola 4个月前发表评论:“每个人是我的邻居!”]。因为不能辜负上帝的感情,他的动物:所有有关于正义的概念!因此,这里是为什么:也nell'ateo:有一个“概念”的无限美好:是:由于自然规律是:每个人明辨:约:神的话语的真实性!事实:造物主在他的形象:(信,望,爱,正义,真理,同情,怜悯):所有的生物。这是神的生物的条件?永远不能被完全摧毁,罪退化

lorenzoscarola 4个月前发表了评论:然而,绝对的好和普遍的概念不能被完全扼杀! @亲爱的犹太人,你是否认为旧约:小:没有足够的:如果它被认为是一件小事吗?你总是在手的新约:您的研究和approndimenti!但是,拯救全人类,从您的诅咒:国际货币基金组织:那是,铸币银行:那就是:杀人狂魔:322塔尔穆德,卡巴拉:666:我被迫:第一次:在人类历史上:我的管辖范围:Unius REI:征收:所有这些诅咒:申命记28:对任何人,谁违反,自然法:这是因为:每个人:是我的哥哥和每一个女人是我的姐姐!

@ ComunitaEbraicaRoma - 撒旦是一个国际组织:非常强大的:它可以做200,000人的牺牲:撒旦逍遥法外!现在呢?只:犹太撒殚教徒:他们可以发明一种这样的邪恶是:国际货币基金组织:销毁:“圣经”一神论,即:销毁:亚伯拉罕的后裔,以色列的毁灭。这是较明显的:我们的政府在世界吗?是在一个非常低的水平相比,王室的权力金字塔是:成为无形!我们都落入犯罪分子手中有:人的尊严的不尊重!我们必须打破:分离的面纱:反对:宗教建立保护自理:如果我们失败了吗?撒旦是:将最后一个字:很快!

alharmain - 为什么做了很多邪恶在我们中间:信徒和神的仆人?这是因为:这种敌意?肯定会:这是胜利:撒旦!然后,所有的无神论者说:“当然,宗教是邪恶的!”不再存在:一个政治色彩:在西方基督教撒旦的犹太教堂的犹太人,已采取:每个控制:20年前吗?只有5%:人们:要每个星期天弥撒?那么是什么使观看电视是假的!不再存在一个真正的基督教文明!国际货币基金组织的犹太人和共济会阴谋:荣获:其实是撒旦的胜利:这是为什么上帝会允许破坏:整个人类种族净化:3WW核

我的工作?不会丢失:“事实上,它正在威胁”,因为我一个人:考虑神圣的上帝的完善,事实上,我已经与我的精神体:在天堂般的地方:在荣耀:这可以不被损坏,这流放。在其所有的领导人:各国政府,政治家:叛国和兵变:对:1。造物主2。自然秩序。允许犹太人撒殚:国际货币基金组织的贷款鲨鱼:摧毁:基本面:宪法法律,并保持沉默:作为共犯:在前面:1。猫头鹰神:波希米亚树丛:2。国家罪行:11-09。如果IMF:它不会被检测和更换由:unius REI的? 3°:WW:核:将是不可避免的。但是,如:它不能是一个又一个假战争:欧洲经济:如果中国保持与他的施舍?

我的理解:一个天才:当我写的东西,“只是因为我的第一1到将是惊讶:关于我自己:对于什么是书面事实上,:那里是我的话太多的能量是1字只有人类!“ - >罗斯柴尔德和所有666:我的敌人吗?他们被警告! IO comprendo:DI essere:联合国GENIO:quando IO斯克里沃:qualcosa:“semplicemente波尔奇:IO SONO金正日的PRIMO輋èmeravigliato:DI我stesso:每克约輋èstato scritto:infatti:c'ètroppa ENERGIA nelle三重假释: essere UNA帕罗拉乌马尼亚soltanto!“ - > Rothscild?吕èstato avvisato!

但对所有叛逆的生物的判断呢?已经建立了:创造宇宙之前:为什么时间?是:上帝的造物。但是,这一切呢?应恐吓罪人!但谁不看到危险:这是他将陷入!所有的圣人?他们知道神的恐惧!所有的恶魔都是谎言:谎言欺骗。鱼:使海证明如何?这是不可能的,他几乎是不可能的!因此,最明显的事情:那是上帝吗?不能证明:通过我们。 ,而是我们的痛苦是不,他们不能证明神,但是,因为他是无限神圣​​的,但我们无限我们脏,也给他,我们不习惯于通过向有关系的精神:单只:也就是说,只有直觉,因为这两个现实:圣洁和隐形?对我们来说是非常痛苦的!作为死亡。

叙利亚:[为什么沙特阿拉伯和他沙拉菲穆斯林极端分子和恐怖分子趁着:叙利亚的革命]来源告诉亚洲新闻通讯社表示,“基地”组织的操作工是在叙利亚:追求圣战。阿拉伯国家联盟的利益,助长气候:仇恨和暴力行为,减少了持久的外交解决的希望。大马士革(亚洲新闻) - “穆斯林极端分子劫持:民运:三月示威青年失业叙利亚人走了出来,”来源:向亚洲新闻通讯社。在他们看来,什么开始:作为和平抗议:政权有:变体:将武装斗争,是导致内战:国家在一场血腥的方向。

[为什么沙特阿拉伯和他的:沙拉菲:穆斯林极端分子:与恐怖分子:趁着:叙利亚的革命]“这么多的利益都参与:在对抗阿萨德,并不是所有与”福祉的“:叙利亚人民在心脏,“来源:说。 “外国穆斯林恐怖分子,从一些”基地“组织,加入了这个行列。的叛乱分子,他们在叙利亚:打击:打击圣战:制度:捍卫国家:在阿拉伯联盟的利益。这是助长了暴力和仇恨的气候和被破坏,希望通过外交途径解决双方之间的会谈“。

[为什么沙特阿拉伯和他沙拉菲穆斯林极端分子和恐怖分子利用叙利亚的革命“人们担心,”他们补充说。 “宵禁已经对大马士革施加城市:政权和那些:分之间那些赞成赞成:叛军在其他城市也同样如此。”来源,叙利亚是在僵局:反暴力产生暴力。

[为什么沙特阿拉伯和他沙拉菲穆斯林极端分子和恐怖分子利用叙利亚的革命]最近的宪法全民公决强调这些部门。虽然新宪法结束Baa'th党垄断权力,开放社会和政治多元化,相反声称,87%的投票:与57%的投票率是(),实际结果表明:低于50%的人:谁投了票赞成新宪法。 “这样的结果伤害了政权,但也反对,抵制运动在其失败,”消息人士说。

[为什么沙特阿拉伯和他沙拉菲穆斯林极端分子和恐怖分子利用:叙利亚的革命]同时在霍姆斯,忠于阿萨德家族的部队之间的战斗:和免费叙利亚军队的叛军继续。今天上午,红十字会:能够使叙利亚的援助:在城市的巴巴阿姆鲁地区逃离暴力的难民。后者遭受的战斗中首当其冲:仍然关闭的限制,以帮助工人。今天,阿拉伯国家联盟秘书长纳比勒·阿拉比AL-宣布,叙利亚当局已接受安南作为联合国特使。他将于下周六在大马士革抵达。

1_6 [法眼]因为:上帝和他的圣洁的爱:操作:之前为了在第一一神教的基础:被正式后:在这一点上:[如果]:1)。当你有一个灿烂的主意:高贵的理念:无限正义:超出理想的概念,可以设想:人类心灵:[如果]:2,全能的上帝造物主。您提取的基本的灵感:“爱神比你更:所有其他的人:自己”。所以:你可以让旅程:向后:看到所有的狗屎,那就是,超过在:在神的话语:所有的话:这只是一个特定的历史背景下的表达:不能:可用于:在我们的概念:更先进的:人的基本人权和尊严!


2_6 [法眼]当它得到了神的真实形象:即一个人,完全与属性的精神:善英菲尼迪:是的,所有他的永恒的完善,:正义,尊严,等等......即:圣洁的完美。我们必须推断,因为罪,因为我们周围的世界:它必须是:退化:原计划的腐败:在雄壮的神:他提出:宇宙?不能同时存在本身:良好的原则:一起:邪恶的原则!原因:相反,甚至他的邪恶将是无限的,这将结束。毁了自己,所以我们可以推断:说:上帝是不自私:或自恋和他的:它是真正的爱情:爱加倍即:绝对渴:爱情,幸福和:即:要求:提供和接收


3_6 [法眼]上帝说:“让我们的人(任何人)(司法:真相)在我们的形象和肖像(爱,希望,耐心:智慧)。”这里的原因:是智力的任务:“第一运动:明辨:它:从这样的分析(即1概述:工作)永远不会回来的图片出来:种族主义和残忍的神(如梵天:创建贱民从他脚下的尘土,或为“塔木德说:”goyim:男子出现,但它们是动物“),因为:如果神的形象是没有更好的:他最好的作品(母亲:邓丽君加尔各答,甘地等...),如果它是一个可怜的神的形象呢?然后,整个工作可能永远不会:可用于:为人类的进步:它可能是,曾经宣布:作为神的话语


4_6 [法眼]正确理解:古兰经圣经,吠陀经“,等等。你应该先读整本书:简单地说,在一个理性的态度:(NO:所有成见:认为:宗教的人做分层:在我们的脑海中)。是这样的:你将得到:判决:一并得到的启示之心......因为:这只是最初的设计灵感:说明:1。神的性格,2。 ,3人的性格。标准:解释:在整个工作中。 ,因为这是显而易见的:男子:比任何其他的怪物:一直在做自己的神的形象和相似!


5_6。如[法眼?可能会做一个完美的洞察力:约:圣书:任何?即任何一本书的意图是:“神的话语”?一见钟情只是看是:在微观世界中,在宏观?拦截的字符:无限的,雄伟的建筑:造物主上帝:一个设计师无限:明智的:如:(尚未被证实只有一个:化石:过渡即使进化理论是没有的,然而,一个问题:神的存在这是上面的:空间和时间:主题:到突变:腐败作为他的生物)


6_6 [法眼]将是我的耻辱。unius瑞:教学神学在读的书,或做“复制粘贴:”我有权力发言,因为我写的一切?结果是我个人的经验!以这种方式:我教:所有的男人和所有宗教:如何辨别:约:神的话语:这是显而易见的:如:一些不好的事情:他们可以不值得神吗?但。然而在任何圣书是有限的!

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  2 secondi fa

  1_6. [Discernment] Inasmuch as: the love of God and His holiness: are in operation: in order before the foundation in the first monotheistic religions: that Were Formalized: after: at this point: [if]: 1). When you got a splendid idea: noble of God Almighty Creator: whose concept: infinite justice: is beyond: the concept of the ideal: that Could Be Conceived: of the human mind: [if]: 2. you extracted the basic inspiration: "God loves more than yourself. and: every other man: as yourself." I know: you can make the journey: backwards: and see all the shit, That Is, in over: in the Word of God: and all the words: which are Merely the expressions of a specific historical context: and That can not: be used: an in our concept: more advanced: Of the Dignity of Man and of basic human rights!

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 secondi fa

  2_6. [Discernment] When it is Obtained: a real image of God: namely, of a person: totally with spiritual attributes: Infiniti of goodness: that is, to His eternal perfections, of: Justice, Dignity, etc.. .. ie: the perfection of holiness. Necessarily we must infer, that: the world around us: Necessarily it must be: a degradation: the corruption of the original plan: because of sin, Because: in the majestic God: that: he made: the universe? Could not co-exist in Itself: the principle of good: together with: the principle of evil! why: Contrary: His evil would even be infinite: and this: would end: to destroy Himself. I know we can deduced: that: in God: there is no selfishness: or narcissism: and: HIS: it is true love: AGAPE : ie: a thirst of absolute: love, happiness and: that: require: of be Offered and Received

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  10 secondi fa

  3_6. [Discernment] God said: "Let us make man (any man) in our image (justice: truth) and likeness (love, hope, patience: wisdom)." here's why: it is the task of the intellect: the first exercise: of discernment: it: from this analysis (ie an overview: of the work) would never come: out of the picture: a racist and cruel God (as Brahma: That created the Dalits from: the dust of His feet, or as the Talmud says: "the goyim: Men Appear, but They Are animals"), Because: if the image of God is no better: his best creation (Mother Teresa of Calcutta, Gandhi, etc ...) That Is if it's a pitiful image of God? Then, the Entire Could never work: to be used: for the advancement: of mankind: it might be, ever Declared: as the Word of God

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  26 secondi fa

  4_6. [Discernment] to Understand Correctly: Quran Bible, Vedas, etc.. .. You Should read first: the whole book: simply, in a rational Manner: (no: all preconceptions: that: the men of religion have done: Were and stratified: in our minds). like this: you will get: at Judgment: of to get together: the Heart of Revelation .. Because: it's only: the original inspiration: that: Indicates: 1. the character of God, 2. the character of man, 3. the criterion: for: interpretation: of the whole Work. Because this is Obvious: the man more: than: any other His Creatures: Been doing is the image and likeness of God himself!

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  37 secondi fa

  5_6. [Discernment] Such as? might be done: a perfect insight: about: a holy book: any? ie, about any book That purports to be: "the Word of God"? at first sight: just watch: is: in the microcosm, as in the macrocosm? to intercept the character: endless and imposing structure: a Creator God: infinitely designers: wise: as: (not yet Been Demonstrated only one: Fossil of: transition! even if: a theory of evolution is not, However, a problem for the Existence: of God: which being: above: space: and time: is not subject: to mutation: or corruption as His creatures)

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  45 secondi fa

  6_6. [Discernment ] would be a shame for me: unius REI : teaching theology after reading the books or do the " copy-paste :" Because I speak with authority: everything I write ? is the result of my personal experience! In this way : I have taught: all men and all religions: how to discern: about: the Word of God : for this is: Obvious : as : some bad things: that They can not be: worthy of God ? but . However : are finite in any holy book!

 • MsMKOasileym
  MsMKOasileym ha pubblicato un commento
  11 minuti fa

  Subscribe to my Super-Big-Channel !

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  12 minuti fa

  would be a shame for me: unius REI: teaching theology after reading the books or do the "copy-paste:" I speak with authority because: everything I write? is the result of my personal experience! In this way I have taught all men and all religions: how to discern about the Word of God: for this is obvious: as: some bad things: that they can not be worthy of God? but. However: are finite in any holy book! sarebbe una vergogna per me: Unius REI: insegnare la teologia: dopo avere letto dei libri: oppure fare il: "copia-incolla:" io parlo con autorità: perché: tutto quello che io scrivo? è il frutto della mia esperienza personale! in questo modo io ho insegnato a tutti gli uomini e a tutte le religioni: in che modo fare discernimento circa la Parola di Dio: perché questo è evidente: alcune cose cattive: che: non possono essere degne di Dio? sono finite: in ogni libro sacro!

 • StratsLaw
  StratsLaw ha pubblicato un commento
  15 minuti fa

  You're talking to yourself senile old man.

 • StratsLaw
  StratsLaw ha pubblicato un commento
  16 minuti fa

  2

 • StratsLaw
  StratsLaw ha pubblicato un commento
  16 minuti fa

  1

 • StratsLaw
  StratsLaw ha pubblicato un commento
  16 minuti fa

  UniusRei1 Nobody reads your insane comments.

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  18 minuti fa

  inasmuch as: the love of God and His holiness: are in operation: in order before the foundation in the first monotheistic religions: that were formalized: after: at this point:[if]: 1). when you got a splendid idea: noble of God Almighty Creator: whose concept: infinite justice: is beyond: of the ideal concept: the same: that could be conceived: of the human mind:[if]: 2. you extracted the basic inspiration: "loves God more than yourself. and: every other man as yourself". So: you can make the journey: backwards: and see all the shit, that is, over in: in the Word of God: and all the words which are merely the expressions of a specific historical context and that can not be used: in an our concept: more advanced: of the dignity of man and of basic human rights!

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  26 minuti fa

  poiché l'amore di Dio e la sua santità: opera: da prima che le religioni monoteiste fossero formalizzate: a questo punto: 1). quando si è ottenuto una idea splendida: nobile: di Dio Creatore Onnipotente: il cui concetto di: giustizia infinita: supera: il concetto ideale: stesso: che potrebbe essere concepito: dalla mente umana. 2. si è estratto l'ispirazione fondamentale: "ama Dio: più di te stesso. e: ogni altro uomo: come te stesso". allora: si può fare il cammino: a ritroso: e vedere tutta la merda: che è: finita nella Parola di Dio: o tutte le parole: che sono soltanto le espressioni: di una specifico contesto storico: e che non possono più essere attualizzate: nella nostra: più evoluta concezione: della dignità dell'uomo: e dei diritti umani fondamentali!

 • StratsLaw
  StratsLaw ha pubblicato un commento
  35 minuti fa

  UniusRei1 Fuck off old man

 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  36 minuti fa

  When it is obtained: a real image of God: namely, of a person: totally spiritual with attributes: Infiniti of goodness: that is, all his eternal perfections, of: justice, dignity, etc. .. ie: the perfection of holiness. we must necessarily infer, that: the world around us: it must necessarily be: a degradation: the corruption of the original plan: because of sin, because: in the majestic God: that: he made ​​the universe? could not co-exist in itself: the principle of good: together with the principle of evil! why: contrary: even his evil would be infinite: and this: would end: to destroy himself. So we can deduce: that: in God there is no selfishness or narcissism: and: his: it is true love: AGAPE: ie: a thirst absolute of: love, happiness and: that: require: of be offered and received

 • StratsLaw
  StratsLaw ha pubblicato un commento
  37 minuti fa

  UniusRei1 Faggot