Tunizia


Lobi: Një grup i njerëzve të lidhura me interesa të përbashkëta, dhe të jenë në gjendje të ushtrojë presion mbi pushtetin politik, për të marrë masa në favor të tyre, i pasur, Freemasons, kriminelë, hajdutë, Mafia, huadhënësi parazitare, të gjithë sistemin masonik: Korporatat, për drejtë e zoti bankare , NATO CIA, Mossad, për kalifatit botë, BQE-FMN FED NWO, për të shkatërruar Izraelin - Answer - ju mori mua frikësuar! Tani, ju do të duhet të vuajnë zemërimin tim!

[USA dhe idiot TIJ: Lidhja Arabe: PËR: Kalifati WORLDWIDE]. Boston, sulmuesit mund të dyshuara kanë trajnuar në: çeçen shkolla islamike. Shtetet e Bashkuara feston arrestimin e Dzhokhar Tsarnaev tek: emigrant çeçen dhe vëllai i dyshuari kryesor në: sulm në maratonën Boston. Agjencitë ruse të lajmeve gërmoj në: të kaluarën e dy: meshkujt e rinj. Tamerlan, i madh, i cili: u vra dje në: a: armatosur, kishte një: faqe në Youtube me lidhje me: Vendet e afërta me: terrorizmit islamik. Pretendimet e mediave të SHBA mbi terrorizmin Kaukazit, u dënua menjëherë nga kryeministri çeçen Ramzan Kadyrov ministrit, republika ruse është një nga dy: Fushat e shumicë myslimane, së bashku me Dagestan. Ai vuri në dukje se të dyshuarit kanë jetuar vetëm për një: disa vite në: Makhachkala, ndërsa ata ishin të arsimuar kryesisht në: Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Evolucioni është fe [USA dhe idiot TIJ: Lidhja Arabe: PËR: Halifatit Worldwide]. "Sipas: Kadyrov," Rrënjët e kësaj keqes janë: të gjenden në: Shtetet e Bashkuara dhe askund tjetër. "Pas të ashtuquajturit" paqëtimin e "Çeçeni, Dagestan është bërë më e paqëndrueshme në mesin e republikave të Kaukazit rus, ku pas instalimit të pro-ruse Kadirov në Grozni, Moska vazhdon të: luftuar kryengritësit islamikë të cilët: po luftojnë për Krijimi i një emiratin në: në vitet e fundit: Fushata e bombardimeve të zhvilluar kundër vërtetë fetare ka qenë Zyrtarët, në: Reagimi i tyre eksplicit ndaj kritikave të Islamit radikal: xhamitë lokale, me kërkesë të Kremlinit - PËRGJIGJE - idiot Obama tha..: "Ne nuk kemi ende të gjitha përgjigjet e naftës, i cili, ne jemi duke pritur"

2013/04/20. SIRI Kirgistani [është logjika e kalifatit në mbarë botën]. Xhamitë e Azisë Qendrore Furnizimi muslimanët e rinj për luftë sirian. Disa Parlamentarët kërkojnë qartësi më të madhe për rekrutimin e vullnetarëve të rinj të dyshuar islamikë për konfliktin sirian. Xhamitë në: jug të vendit inspektuar. Bishkek (AsiaNews / Agjencitë) - Mbi 20 islamikët e rinj janë të besohet për të: kanë lënë Kirgistanin jugor për: bashkohet fronti rebel në: Siri. Episodi u raportua nga konservatore-nacionaliste Ata Jurt partisë Dzhumabekov anëtar Dastanbek, i cili: më 17 prill i kërkoi parlamentit për të: të hapë një hetim. Sipas: deputetit, të rinjtë ishin rekrutuar në: xhamitë në: Kirgistanin jugor dhe për të fluturuar: Siri përmes Turqisë. Mametbek Myrzabaev, një zyrtar i Komitetit Shtetëror për Çështje Fetare, konfirmon se muajin e fundit 7 të rinjtë mes moshës tetëmbëdhjetë

SIRI Kirgistani [është logjika e kalifatit në mbarë botën]. Njëzet vjet dhe e la në rajon Batken: në jug të vendit. Përpjekjet e rekrutimit nga skajet siriane islamikë kanë gjithashtu: është raportuar në: shumë vende të Lindjes së Mesme dhe përtej. Muajin e kaluar, qeveria tunizian hapur një hetim: militantizmit supozuar e dhjetra të tunizianëve ndërmjet grupeve rebele. Islamistët e rinj u larguan nga vendi për vizat turistike për Libinë apo Turqia, nga ku ata pastaj mund të lehtë të hyjnë Sirinë. Incidente të ngjashme kanë edhe: ndodhur në: Europën, ku të dhënat e publikuara nga Kolegjit Mbretëror të Londrës raportuar se që nga fillimi i marsit të vitit 2011, më shumë se 600 aktivistë nga 14 vende janë bashkuar brigadave islamiste në: luftën për Asadin. Më 16 prill, policia Brukseli bëri dyzet e gjashtë kontrolle për përfshirje të dyshuar në: veprimtari terroriste.

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: i planifikuar: çdo:? Shoah] Për: shpëtuar bizneset tona ajo: Status: të lëshojë monedhën tek: kredi: dhe: falas vetë nga e pengesave: X: prej: pasqyrave financiar, i: Fiskal kompakt dhe: i: Besëlidhjes; nga: stabilitetit. i: Magdi Ronaldon: Allam. në: Itali vdiq rreth 1000 kompani në ditë. Shumica e kompanive të vdesin pse: kreditorin që: se: debitorët nuk paguajnë: dhe: debitori kryesor është insolvent: lo: Shteti: se: Bizneset duhet të jo më pak: e: e: 100 miliardë €. E vërteta është: se: I: Status: kjo paratë dhe nuk i kanë ato: ju thjesht nuk mund të ketë. A mos kanë ata në: absolute: të paturit: Borxhi:: publiku ynë: tani shkelur: $ 2000000000000 nga: EUR: duke arritur nivelin: i: Respekti 127%: GDP (Produkti: Brendshme: Bruto). As mund të kenë ato të paturit: Nenshkrimi: të dyja barazim: e: buxhetit, hyri edhe: në Kushtetutë, është e ashtuquajtura: Compact Fiskal,

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: i planifikuar: çdo: Shoah?] Një: Traktati: Evropian: me të cilat kemi: vetë-imponuar nga: uljen publik shpenzimi i: rreth 45 bilion: euro: një vit: për: ardhshme 20 vjet, deri në: a: për të arritur një raport: i 60% mes: Borxhi: publike: dhe: GDP. Kjo është: pse: nga: fytyra e premtimit: Kthimi 20 miliardë nga: euro: në vitin 2013, dmth vetëm: një: pesta: nga:: Për shkak pas: se: Presidenti i Konfindustria: Squinzi përsëritet: për: Ora kushedisatë se: kompanitë janë: tek: ekstrem, qeveria: Malet arrabatta bërë: dokumente të rreme, ose kërkoni: nga: hiqni paratë publike sipas: formën e: rritje: Tarifat për: japë atë për bizneset. Por ne jemi: vet: Sigurohuni që: paratë tona, paratë e italianëve se: janë: reduktuar varfërinë gjithnjë e më shumë, do të jenë: për bizneset?

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: i planifikuar: çdo:? Shoah] Jo! Ata do të shkojnë: në bankat! A e dini pse? pse: kompani që: janë: ju shpëtoi janë: borxhi me bankat për: të vazhdojë t'i paguajë Kontraktuesit, pagat, taksat. Pra, paratë e qytetarëve të varfër do të jenë: të: në xhepat e bankave të pasura! I: dashuria: Italia nis një mobilizim kombëtar për të: të shpëtuar kompanitë tona nga diktatura financiare mishëruar nga qeveria dhe monton: nga ky Evropës: burokratëve dhe: bankierëve. Mobilizohen për: shpengojë sovranitetin tonë monetare që: rezultate konkrete në dalje nga euro, pse realisht vetëm: nëpërmjet: lëshimi i: monedhë: e kreditit: nga: Status: ju lejon të: ktheheni 100 miliardë e: €: e : borxhet ndaj kompanive dhe,

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: i planifikuar: çdo:? Shoah] More: Përgjithshëm, zgjidhin borxhet pa u detyruar të: dhënien borxh të ri: letrat me vlerë të: Status: në: borxhi, i cili e rëndon: interesat se: tani shuma e: a: rreth 80 bilion: EUR: Viti: dhe: se: për: ata të kthejnë translate: në: taksat e reja ose: në: Shkurtime të reja shpenzimeve publike. Çështja e: 100 miliard dollarë nga: EUR: tek: Kostoja: zero është: një: akti: se: kjo ka të bëjë me sovranitetin tonë kombëtar. Kjo para, pasi që: se: materializohet: në: puna, zhvillimin, prodhimin e: mallrave dhe shërbimeve: do të jetë: e: çdo gjë dhe inverati: nuk gjenerojnë: Inflacioni, duke siguruar: mirëqenien e: komuniteti. Në mënyrë për shpengimin e:: Sovraniteti jonë monetare mund të bëhet, është: a duhet: të jetë jashtë dall'Eurocrazia është i lirë veten nga prangat imponuar mbi ne nga ky Evropë

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: i planifikuar: çdo: Shoah?] Sipas: e formularit: Detyrimi: nga: Barazimi: nga: buxheti: hyri : ne Kushtetutën e: Kompaktit Fiskal dhe: i: Besëlidhjes; nga: stabilitetit të brendshme. Ky i fundit, se: Pakti vijon: nga: stabiliteti dhe: Rritja e parashikuar: Traktati: nga: Maastricht (borxh: ekuitetit: i: Administratën Publike - BPV më pak se 3% dhe raporti i: Borxhi: GDP për publik-60% ), madje parandalon: komunitetin e virtytshme: të qenit në gjendje për shkatërrimin e burimeve të saj për: promovojë: Zhvillimi: i: territorit: dhe: nder borxhet e biznesit. në: Paralel: është: sigurisht të nevojshme: reduktuar në mënyrë drastike e kostos së: Administrimi Publik. Në këtë drejtim, unë: dashuria: Italia, në mbrojtjen e: të drejtën dhe detyrën për të: punësimi të përshtatshme, dinjitoze dhe: frytshëm, promovon eliminimin e subjekteve tepërt

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: i planifikuar: çdo: Shoah?] Ose: si të panevojshme, rajonet, krahinat, ndërmarrjet komunale, e njohur zyrtarisht, Senati: i Republikes. Vetëm: kështu që ne mund të: reduktuar në mënyrë drastike të dyja taksat dhe koston: i: puna, për: të mbështesë rigjallërimin e: e: Zhvillimi: Caktimi: sipërmarrësit në kontekst: nga: rregulla të përcaktuara dhe: zbatuara nga: Status: dhe : institucionet publike. Ne jemi: të vetëdijshëm se: ajo është: një pushtuese, ajo është: të efektshme vetëm për: të ringjallur fatin e: një Italisë dhe vdes: për të çliruar Europën dhe xhelatit: një spekulim globalizuar financiar kriminal.

[Çfarë, ju mund të merrni nga FMN farisenjve 666, i cili, për ta, shkatërrojë Izraelin, si, kanë: planifikuar: çdo: Shoah?] Ne jemi: në një situatë të: Upper: alarmi, nuk është më e lejuar: rrahje rreth Bush i: kompanitë e para që: vdesin, familjet që: s'impoveriscono, të papunë të rritur, të papunë të rinj dhe: se: ata nuk do të shihni: kurrë daljes në pension. Ne italianët nuk e meritojnë: Kjo politikë klasë që: shkatërruar: Italy. Krimi Rebel se: duke u transformuar: Italy pasura në: varfërve italiane! Mobilizuar me: italianët e: vullnetit të mirë për: shpengojë tona: të drejtat e patjetërsueshme: për jetën, dinjitetin dhe: Liria! Së bashku ne do të ketë sukses!

[A rrëmujë: masonike: nga: të gjitha fetë se adhurimi: JabullOn: për: shkatërrimi i: Krishterimi] shumë "Sipërmarrësit vetëvrasjeve, dhe: gjenocidi i të krishterëve në botë, por ku është Kisha e:? Magdi Cristiano :. Allam italianët janë: të vetëdijshëm se: ajo është: një "atentat: nga: shtet," i pamëshirshëm: imponimin e lartë: Niveli: nga: tatimi në botë, në të kthyer borxhet e tyre arratisur kompanive që: janë: a . gjithsej 130 miliardë Statusi: torturues masonike: padia, madje edhe më shumë nga: pandjeshëm shkak ekzekutuesi në asistimin vdekjen e qytetarëve të saj pse:. është: vetëm: Mount përfaqësuesin zyrtar të: financave globale spekulative (Goldman Sachs, Moody Grupi: Bilderberg) se: Vrasja: ekonomia reale, duke dënuar: a: ndërmarrjet e vdekjes (rreth një mijë në ditë), duke reduktuar në: Varfëria italianë (mbi 1 milion e:. pushohen nga puna në vitin 2012) magdicristiano Twitter

[A rrëmujë: masonike: nga: të gjitha fetë që adhurimi: JabullOn: për: shkatërrimi i: Krishterimi] Vetëm kjo: Konteksti nënkupton se: lavdëri: nga: varfëria, ku Papa Francis hapur: tij: papatit të rrezikut : duke u keqkuptuar: si, një: ftesë për dorëheqje. Përkundrazi: Italianët do të presin: denoncimin e fortë të Kishës: pushtet dërrmuese e bankave spekulative, e:: Fondi Monetar Ndërkombëtar,: e: Banka Qendrore Evropiane dhe: e: ky subjekt i Bashkimit Evropian në zot €: dhe : diktatura i: relativizmit. Nuk është një urgjencë dytë: Kisha duhet të japë një përgjigje të qartë dhe: të fortë: gjenocidit të krishterët në vendet islamike. Grup i: Mediterranean është: ishte: Christian: up: shekulli i shtatë. Me luftërat dhe: konvertimit të detyruar, dhe bregut lindor: Southern janë: të jetë i nënshtruar ndaj Islamit. twitter @ magdicristiano


[A rrëmujë: masonike: nga: të gjitha fetë se adhurimi: JabullOn: për: shkatërrimi i: Krishtërimi] Pas: detyruar: të iknin hebrenjtë, muslimanët sot janë: ndjekja e: një strategji të qartë: dëbimi i të krishterëve. Peshkopi: katolik sirian Issam John Darwish, duke ndërhyrë: në: Milan: të premten e kaluar, është: ishte: kategorik: "Ne jemi: Viktimat e: një: komplot:. Ndërkombëtar Sot pas: se kjo: ju jeni në: West quan Arab Pranvera, Siria është: shndërruar në selinë e terroristëve islamikë nga Katari, Arabia Saudite, Libia, Tunizia, Egjipti, Pakistani dhe Afganistani: Çeçenia bashkuar nga vullneti i.: vrasjen e të krishterëve në qoftë se: Europa nuk do të ndihmojë të krishterët: Lindje do gjithashtu i tij.: Ekstremizmi rradha: Mysliman në bregun jugor të: Mediterranean pashmangshme goditi North Shore "eksitim @ magdicristiano.

[A rrëmujë: masonike: nga: të gjitha fetë se adhurimi: JabullOn: për: shkatërrimi i: Krishterimi] Gjatë fundjavës në Egjipt: ekstremistësh islamikë të kenë: vrau: së paku 7 dhe të krishterët: sulmuan: katedralja kryesore në Koptike Cairo. Pra edhe në: kjo: Rasti: Kisha duhet të zhyt veten në realitetin e të krishterëve të Lindjes së që: janë: vuajtjet: një: e vërtetë: dhe: vet: gjenocidi, në vend të insistuar në çmenduri vetëvrasëse të: i legjitimitetit: Islami . Sipërmarrësit dhe vetëvrasje: gjenocidi i të krishterëve të Lindjes së janë: Dy emergjente që: Sfida: Kisha dhe: se: të vënë: në: lakuriq: urdhërore: e: Kombinoje se çka: thuhet, se në: dhe ju besoj: se kjo: ai në fakt e bën. twitter @ magdicristiano

[Magdi Allam: E: refuzimi i: Modernizmi: nga: POPE Francesco] Romë. "Konvertimi im te katolicizëm, eshte: cili ndodhur, per: dorë: prej: Benedikti XVI, mbi nate e: Vixhil Pashkëve, mars 22: 2008, I konsideratë: mbyllur, ne: lidhësja, me fundin e: e tij: papati "për: Allam, Islami më tepër se kaq: një fe është:". ideologjike një thelb i dhunshëm (për Hilafetit: Botërore) historikisht konfliktuale, të tij: të brendshme: dhe: luftëdashës e tij: Edhe më shumë jashtë.: janë: gjithnjë e më shumë i bindur se: Europa, eventualisht për:. të nënshtruar ndaj Islamit "Dje Allam shtoi:" Unë nuk do të thotë: "sbattezzarmi," tha unë, duke vazhduar: të: ndjenjë të krishterë, por kjo relativist Kisha, globalist, dhe të ndjehen-mirë: bashkëjetojnë me fuqitë financiare, dhe: tundohet nga e keqja, do të sjellë: vetëvrasje: nga: krishterimit "- Answer - apprehensions e Tij? janë: legjitime! Ne e shohim: si, FMN Rothschild, 66 vjeç, ai është duke punuar mirë, për të: të bëjë Holokaustin: e Izraelit! nuk possno: Mbështetja e nazistëve: Liga Arabe.

[Komploti masonike: të: financave Sachs diktaturës globalizzata.Goldman] Shefi:: Statusi: është: një gur shahu nga: këmbimit, duke përfshirë, palët, Magdi Cristiano thotë: Allam, Strasbourg: 2013/4/17) Fuqitë e fortë financiare Amato, Prodi, Monti janë: nga: Goldman Sachs, ndërsa Emma Bonino është: Bildenberg, është: një fatkeqësi, a financave diktaturë globalizuar. Rebel për të votuar: nga: shkëmbim: mes Berluskoni dhe: Bersani: për: Quirinale: ne duam: Presidenti i sapozgjedhur: direkt nga italianët! i: Magdi Cristiano: 18/04/2013 Allam. Ne italianët nuk e meritojnë: e: Shkatërrimi: e: Demokraci, me votim: nga: shkëmbim, në mes të: partitë në zgjedhjet e: pasardhësin e: Giorgio Napolitano në Quirinale. si, ne mund të interpretojë dokument i heqjes dorë nga e: Berluskoni: një kandidat: e qendrës së djathtë në Presidencën e Republikës, pas: se: Majtas është tashmë mban presidencën e: Oda dhe Kryesinë e Senatit: ?

[Komploti masonike: nga: diktatura financave globalizzata.Goldman Sachs] Deri më tani ka pasur: një: ekuilibri në shpërndarjen e tre pozicionet e para në: Shteti: por tani do të jetë: dhe të gjithë: Tre dhënë të majtë. në qoftë se: ai shton se, në bazë: të lajmeve, të cilat, që qarkullon, Kryesinë e: Qeveria: do të jenë: Bersani, kjo do të thotë se: Majtas do të ketë një monopol të gjithë: i: fuqia madje ashtu si ai: marra: pak shumë prej 29% të votave në zgjedhje fundit. se: çfarë mund të ketë fituar: Berluskoni: ndryshimi: nga: këtë dorëzim totale në të majtë? një: të sigurt-sjellje: se: I: sigurimin e proceseve dhe:: lirë nga gjyqësori ideologjike se: për njëzet vjet i jep atij asnjë afat? Edhe në qoftë se, ne jemi: të gjithë të bashkuar me të kundër: tërbimi: persekutues: kundër tij prokurorët e së majtës, siç, kemi: demonstruan: i: të jetë: nga: Peter, dhe Ingroia: De Magistris

[Komploti masonike: nga: diktatura financave globalizzata.Goldman Sachs] një herë se: ju jeni: Të dhënat politika, ne nuk mund, por të pranojë se: fati i: Italia është subjekt: i: barter në mes: interesat personale l ' i Berluskoni dhe: lakmia e pushtetit: i: Majtas dhe: Fuqitë e financiare, dhe: të biznesit të fortë, e cila mishëron majtë. nëse: a: ne add: faktin: se: emrat që: janë: siç tregohet, rezultati: i: marrëveshjes: mes Berluskoni dhe: Bersani, Prodi, Amato, D'Alema, Marini Up: te: Dragons, janë: në bashkëpunim me të gjitha fuqitë që të jetë, ata janë: ato banka, industriale ose: bashkimi, perspektivë që: na pret është: një Itali të: nënshtroi gjithçka për diktaturës financiare, diktatura Evropian, diktatura e relativizmit dhe : diktatura media. Të nderuar miq e: I: love: Itali, është: ora e: rebele! në qoftë se: Presidenti i Republikës është: Vota: nga: shkëmbimi: mes Berluskoni dhe: Bersani,

[Komploti masonike: nga: diktatura i Sachs financave globalizzata.Goldman] ne kontakt: nga dora: shkatërrim total: në: cilat janë: precipituar institucionet tona politike. Itali ynë përbuzur, shfrytëzuar dhe: shiten nga jashtë politikës partiake duhet të mbrohet dhe të rilindur! I: dashuria: Italy synon si pararojë e: reformave etika: Gjendja e Zhvillimit:: dhe: e: Kompania. Ne promovojmë: Republika presidenciale me kokën e tij: Shteti: zgjedhur: direkt nga italianët, që: të marrë pushtetin ekzekutiv: thjeshtimi: dhe: Mundësimi: Procesi: Vendimmarrja dhe, që, siç e: Kryetari, kufizim: nga: Zyra: dhe: përgjegjësia civile për: aktet e kryera në rrjedhën: e: saj: mandati. Në republikë presidenciale: Status: do të jetë e fortë dhe: autoritative, por në atë kohë: njëjtë: me pak: konsiderata: dhe: invazive, interfacing drejtpërdrejt me federalizmit: e Komuneve

[Komploti masonike: nga: diktatura financave globalizzata.Goldman Sachs] ku secili i Komunës do të gëzojë: Autonomia financiare dhe: administrative, oferta: Shtrirja për qytetarët: natyrore dhe: ideale për: të jetë i plotë nëse: vetë kur lind, ju rritet, ju punoni, ju përjetësojnë: të kompanisë dhe: ju mbrojtur qytetërimin. Në dijes se: çdo gjë që ndodh aty do të jenë: në mënyrë të pashmangshme në zgjedhje të mëtejshme kombëtare në fillim, unë: dashuria: Italia është duke u përgatitur për të marrë pjesë si, subjekt: Self politik: Brenda: nga: një koalicion anëtarët e të cilit ndajnë: vlerat dhe themelues: objektiva për të ndjekur. Ne jemi: të vetëdijshëm se: ujëmbledhës i zgjedhjeve: referencë: është:: i qendrës së djathtë kështu që ne jemi: të vetëdijshëm se: sot e qendrës së djathtë është: nën gishtin e demagogji: dhe: e: shantazh: i: Berluskoni. Le të shkojnë: përpara: të lartë dhe kokë: me shpinën drejt për: arritjes dhe Republika presidenciale: Federalizmi: Komunat! Së bashku: Italianët i: vullnetit të mirë, ne do të bëjmë atë!
Evolucioni është fe.
[Ky është sistemi masonike: e drejtë e zoti bankare, se: ndrydh shpresat dhe e ardhmja e popujve, për të: të paguar paratë (e krijuar nga asgjëja) tek: Rothschild FMN-së, fariseu Satanist] LONDER-Një prej tri familjeve tani nuk ka: më çon fëmijët në: dentisti sepse vështirësitë ekonomike të lidhura me: krizës. në: 2012, kërkesa për pajisje me: Ndreqi dhëmbët tuaj kanë rënë me 40% dhe rreth dy milion fëmijë: në rrezik të dëmtimit me: dhëmbët. Paralajmërimi vjen nga Kongresi Kombëtar i Bordit Akademik of Dentistry. Sot, 5 milion fëmijë të moshës mes 5 dhe 14 vjeç do të duhet një aplikim ortodontik.
Evolucioni është fe.
[3] Papa @ Francis - [për: histori] - THIRRJE Kriket SHESHIT, në: MILIONA në: ROME - "Të M5S vetëm nuk mund, megjithatë, të ndryshojë vendin Kërkohet në:.. Mobilizim popullor do të jetë para Shtëpisë Unë sonte do të qëndrojë për çdo gjë.: Ora:.. domosdoshme Ne duhet të jetë miliona të mos i lënë vetëm mua: o: me katër macet Më shumë nuk mund të bëj jeni këtu:.. ose bëni: ju: demokracia: ose: ju vdisni si a: Vendi "Beppe Grillo:. në blogun e tij shkruan. Grillo, thotë se ajo është në fakt për: grushtshtet - "Ka momente vendimtare në: historia e një: komb Sot, 20 prill 2013, një nga ato në Has: vend për të: Edhe pse parandaluar grusht shteti për të ndryshuar... : Unë jam i gatshëm për të: të bëjë.:. asgjë 'të ri të dëshpëruar ata vendosën për të mbajtur: Napolitano, në Quirinale "Beppe Grillo:. në blogun e tij shkruan.
Evolucioni është fe.
[4] Papa @ Francis - [për: histori] - "Katër persona: Bersani, Berluskoni dhe Monti u takuan në: një dhomë të gjallë dhe të vendosur për të: të mbajë Napolitanon, në Quirinale, të: emërojë, Amato: Kryetari i Këshillit , për: aplikoni: si: programi i Qeverisë dokumentit:. dhjetë ese nga zona PDL / PD ... shkruan liderin M5S dl "Pas luftës, madje edhe në kohët më të errëta, i Republikës, nuk ka qenë kurrë Kalo tek: konflikt, unë e di: e qartë, unë e di: paturpshëm, duke përfshirë Pallatin, kundër, qytetarëve. RODOTA, është shpresa e një: Italia e re, por, ajo është mbi të gjitha palëve të pakorruptueshme. Prandaj rrezikshme. Pra: nuk kanë të drejtë për të votuar - shton ai - Lëvizja, 5 Stars, ka hapur sytë e mi, tani, madje edhe për të: sull'inciucio verbër, partitë njëzetë vjetorin, "shton ai gjithashtu: NËN RI, bashkohet: ANKESA To:. M5S, ALL-IN aderon në Londër për: Ankesa Nisur nga Beppe Grillo:
Evolucioni është fe.
[5] Papa @ Francis - [për: histori] - për të: shkoni: në këtë mbrëmje: Shtëpia për: Protesta kundër: Kandidatura e Giorgio Napolitano, presidenti i Republikës. "No: të:! Napolitano Coup - Ai thotë në profilin zyrtar: tek: Twitter - ForzaNuova thërret të gjithë për të manifestuar në: sonte House". RODOTA Stefano: (një person me të vërtetë të aftë dhe të ndershëm), thotë: "nuk ka vështirësi të mëdha në: SISTEMI: PALËT -" Sistemi partiak: ai është në: telashe të mëdha. "Ai tha se në Bari, Stefano juristi: shpenzoj tepër (e vërtetë kandidatët PRESIDENT, se: turp: PD dhe PDL, etj ... i gjithë sistemi: masonike drejtë e zoti bankare: të: top: tradhëti të Kushtetutës, sistemi partiak , ata kurrë nuk mund të thonë se baza e tyre me hije, unë e di, pse ata nuk kanë votuar, për Stephen shpenzoj tepër), komentuar, zgjedhjet politike të bëra, mbi zgjedhjet: Presidenti i

[3] Papa @ Francis - [histori] - Kriket: PIAZZA THIRRJE, në: MILION tek: ROME - "The M5S vetëm.: Ajo nuk mund, megjithatë, të ndryshojë vendi është: është e nevojshme, një mobilizim popullor '. do të jetë në front.: House, sonte do të qëndrojnë për: të gjitha: koha: Ne duhet nevojshme.:. jetë miliona të mos i lënë vetëm mua: o: Katër: Cats prej më shumë që mundem.: bëjmë këtu.: ose: të bëjë : demokracia: o: ju vdisni: si, Shteti "Lo.: Beppe Grillo shkruan: të tij: blog. Grillo, thotë se është: në: ACT, një: shtënë: nga: Shteti: - "Nuk janë:.. Momente vendimtare në historinë, nga: a komb Sot, 20 prill 2013 është: një: nga: ato është: në: akt: një: shock: nga: Shteti Edhe pse nga:. parandaluar një: ndryshimi: janë: të gatshëm për të.: çdo gjë janë: të dëshpëruar kanë:. vendosi: nga: mbani.: Napolitano, në Quirinale "Lo: Beppe Grillo shkruan: të tij: blog.

[4] Papa @ Francis - [histori] - "Katër: Njerëzit: Napolitano, Bersani, dhe Berluskoni: Monti janë: hasur: një: rri kot: dhe: të ketë: vendosi: Napolitanon për të ruajtur, në Quirinale, të: emërojë Amato e Presidentit: Këshilli i: Aplikoni: si, i programit: Qeverisë: Dokumenti: dhjetë esetë e: Zona e PDL / pd ... shkruan liderin M5S dl "Pas luftës, madje edhe në momentet më të errëta, i. Republika, asnjëherë nuk ka pasur një konflikt, në mënyrë të qartë, aq i paturpshëm, në mes të Pallatit, dhe: qytetarët. Tejshpenzuar është: i shpresës Itali: një e re, por, është: mbi pjesët, nuk prishet. Prandaj rrezikshme. Pra, nuk kanë të drejtë për të votuar - shton ai - Lëvizja: 5 Star, ka hapur: sytë, tani, edhe në sull'inciucio verbër: njëzet vjet e palëve, "shton ai pra: NËN RI, bashkohet: për të apeluar:. M5S, të gjithë: ROME-bashkohet në: lansuar: nga Beppe Grillo:

[5] Papa @ Francis - [histori] - për të shkuar sonte: tek: Deputetët për: proteste: kundër: aplikimi i: Giorgio Napolitano: tek: Presidenti i Republikës. "No:! Napolitano grusht shteti - Lexon profilin: zyrtar: tek:. Twitter - ForzaNuova thërret të gjithë për të treguar sonte: Deputetët" RODOTA Stefano: (a person me të vërtetë i përshtatshëm dhe: i ndershëm), thotë: "nuk ka vështirësi të mëdha në sistem: PALËT -" Sistemi partiak: është: në: telashe të mëdha. "Lo tha: tek: jurist Bari Stefano: shpenzoj tepër (kandidat i vërtetë: PRESIDENT, se: për: turp: dhe PD, PDL, etj .. të gjithë: Sistemi: masonike: e drejtë e zoti:: Banka: për: lartë: tradhtinë e: Kushtetutës, sistemi partiak, ata nuk mund të: kurrë nuk thonë se baza e tyre: me hije, për: ju nuk keni: votuan: per: Stefano: tejshpenzuar), duke komentuar mbi zgjedhjet zgjedhje politike te bera: i : Presidenti i Republikës.

[2] letrën e hapur për: Papa Francis - [për historinë] PD (majtas) pas marrjes: presidentët e Dhomës dhe Senatit (atje janë dy: i mirë: Idiot: njerëz). në: shpërfilljes së krejt, ata kërkuar te: imponuar, madje Presidenti i Republikes ne: personi i Romano Prodit, armik historik Berluskonit, njëri prej vjetra shumë, i sistemit masoik: i drejtë e zoti bankare! .. Grushti i tyre? Zgjat nga themelimi i Republikës, pas Luftës së Dytë Botërore, kur, populli, pa e ditur atë, për, tradhti të lartë, kundër, Kushtetutës, paguan paratë e tij: tek: Rothschild për:: 270% të vlerës së saj (burimi :. Shkencëtar: Zymbyl: Auriti: Saint një katolik), e cila, është: që arrijnë në: rreth 70% e të gjithë taksë të tatimit, unë e di: se është serioz, krimi i shfarosjes, se farisenjtë ndriçuar nga Lucifer: ata duan për të: të bëjë

[1] letrën e hapur për: Papa Francesco: --- [CEI tha: "Presidenti: të marrë situatën në: dora"] [Napolitano: rizgjodh në: Hill, në: historike] - e muajin e mjaltit tuaj: Papa? është e gjatë! tani, të jetë në pritje për ju të gjitha sfidat, Kjo, miku im: Papa Benedikti XVI ka lënë për: ti, dhe, sfidat janë në prag, i Luftës së Parë Botërore III! ju duhet të thoni:, kardinalët e tua, që nuk duhet ata të kenë: a: Mërzitje: për: Ungjilli, tek: merrni: në: politika: dhe: të detyrojnë: Presidenti Napolitano, GA: vullneti i Tij për: risprendere: Tij Mbajtje si President! Cardinals tuaj duhet të: të kujtuar manaferra se 600 anatemat, të bëra kundër: tek: Frankmasoneria, që është, për të: farisenjtë Enlightned i JabullOn, 322, 666 të FMN-së, dhe, sistemi masonike e palëve të pranishme .. Çfarë, peshkopët tuaja (së bashku, të gjitha fetë e botës) kanë bërë: është për: tradhëti kundër gjithë njerëzimit, dhe kundër Mbretërisë së Perëndisë!

[1] letrën e hapur për: Papa Francesco: --- [CEI president: të marrë në: dora: Situata] [Napolitano: rizgjidhet në kodër, historike: bis] - moon juaj e mjaltit: mjaltë i: Papa? është: gjatë! tani, duke pritur për ju, të gjitha sfidat, të cilat, my: pershendetje: Papa Benedikti XVI: të majtë: a: ju, dhe: janë: sfidat e: prag të: a Luftës III Botërore! ju keni për të thënë, kardinalet tuaj, të cilët, për ta, nuk duhet: të jetë: a: Mërzitje: Ungjilli, për: vendos: për: politika: dhe: per: forca Presidenti Napoletano, kundër: vullneti i tij: tek: risprendere: Zyra:: tij: President! Cardinals juaj duhet: të kujtojmë scmuniche bërë më shumë se 600 të masonerisë, që është, te farisenjtë e: FMN, dhe sistemin e Masonëve: partitë aktuale .. Kjo, se, peshkopët tuaja (së bashku, për të: të gjitha fetë e botës:) kemi: bërë: është: një: tradhti kundër çdo gjëje të racës njerëzore: dhe, kundër: Mbretëria e: e: Perëndisë!


[Agonia e Izraelit, dhe të gjithë Perëndimi, në favor të Hilafetit Worldwide, agjenda Talmudi FMN] [me bashkëpunëtorët e halifatit Botërore, të mbysë të qytetërimit hebreo-kristiane dhe për të izoluar: Izrael] Profili i Vendit. Të 50 vendet ku ka persekutim në dëm të cristiani.1. Koreja e Veriut. 2. Arabia Saudita.3. Afghanistan.4. Iraq.5. Somalia.6. Maldive.7. Mali.8. Iran.9. Jemen. 10. Eritrea. 11. Siria. 12. Sudan. 13. Nigeria (North) .14. Pakistan.15. Etiopi. 16. Uzbekistan. 17. Libia. 18. Laos. 19. Turkmenistan. 20. Qatar.21. Vietnam. 22. Oman. 23. Mauritania. 24. Tanzania. 25. Egjipt. 26. Emiratet e Bashkuara Arabe. 27.Brunei.28. Bhutan.29. Algjeria. 30. Tunizia. 31. India. 32. Burma (Myanmar) 33. Kuwait.34. Jordan. 35. Bahrain. 36. Territoret Palestineze. 37. China. 38. Azerbajxhani. 39. Marok. 40.Kenya. 41. Komora (Bashkimi). 42. Malajzi. 43. Xhibuti. 44. Taxhikistan. 45. Indonesia.46. Kolumbi. 47. Uganda. 48. Kazakistan. 49. Kirgistan. 50. Niger. - [Sprovuan krishterët? jo vetëm tërmetet!]


them, se, një idiot, kurrë nuk mund të them diçka: të drejtë, apo thonë, Që Unius REI, kurrë nuk mund të jetë i gabuar, ata nuk janë dy: anët e së njëjtës herezi? atëherë, ne mësojmë për të: të njohin të vërtetën në: të gjitha rrethanat, Sepse, kjo do të thotë për të: të jetë miqtë e Shpirtit të Shenjtë .. ne nuk jemi të gjithë shërbëtorët e së vërtetës? David Icke? - PËRGJIGJE - për të: Personi Been është: disheartened, dhe ai, gjithashtu, mund të jetë një: copë mut, dhe pastaj, e gjithë puna e Tij, është i zhgënjyer me të? kemi, apo jo, ne kemi, një mprehtësi, që: të marrë të mirë, madje edhe nga djalli apo kuranit? ndoshta, nuk është një: libri i shenjtë që nuk ka qenë i ndotur? - Përgjigjja: - të tilla si metodë shkencore, të çon tek: hedhin fëmijën jashtë me wather pista? pse jeni kaq: mpirë të thotë?

1_4. [Martirët e krishterë: vs: të gjitha prej tyre, torturuesit, dhe: të gjithë bashkëpjesëmarrësit, i: Heshtja! të tilla si nën: mallkimi: dhe, pse, shumë njerëz shkojnë: në ferr, sepse, një sinagogë islame: 666 FED FMN-BQE, drejtë e zoti:! bankë] 1 Korintasve 4.1. Çdo njëri duhet të na konsiderojnë, si, shërbëtorë të Krishtit, dhe: administratorë të mistereve: e: Perëndia [Lk 12,42-44] 2. Tani, për shkak se: ajo është e nevojshme: Drejtorët: është: se: të gjithë: gjetur besueshëm. 3. për mua, megjithatë, pak, çështje: nga: gjykohem: nga ju: o: nga një: forum: njeriut, në fakt, nuk e thashë, edhe gjykoj veten, 4. sepse: edhe pse: nuk janë: i vetëdijshëm për: asnjë mëkat: nuk: për: ky: I: janë: justifikuar. Im: Gjyqtari është Zoti! [2. Kor 5,10-11] 5. Prandaj mos gjykoni: asgjë e parë: koha, deri sa të vijë Zoti. Ai do të: drita, e fshehur në errësirë,

2_4. [Martirët e krishterë: vs: të gjitha prej tyre, torturuesit, dhe: të gjithë bashkëpjesëmarrësit, i: Heshtja! të tilla si nën: mallkimi: dhe, pse, shumë njerëz shkojnë: në ferr, sepse, një sinagogë islame: 666 FED FMN-BQE, drejtë e zoti:! bankës], dhe: të bëjë të shfaqë këshillat e zemrave, atëherë, secili: do të ketë lavdërimin e vet nga Perëndia [Mt 07:01, Rom 2:16, Lk 12:2-3] 1 Korintasve 4.6. Këto gjëra, o vëllezër, unë: aplikuara në: modës, e: Shembull: Një: mua, dhe: Për të Apollonit, për: juaj: fitimprurëse, sepse ju mësojnë në njerëzit tanë, për të dalë: kjo, se, ju, të shkruara dhe , nuk e bëj; ti fryrë me krenari: tek: favor të: një: kundër: një: tjetrin. 7. Kush atëherë: ju dha: kjo: privilegj? se: atë që kurrë: ju keni: se: ju nuk e keni marrë? dhe: nëse: ju keni marrë, pse krenohesh sikur nuk e kishte pranuar atë? [Gjoni 3:27] 8. Tashmë jeni të ngopur, tashmë jeni të pasur, mos i: ne, ju tashmë keni bërë mbretër (fe).

3_4. [Martirët e krishterë: vs: të gjitha prej tyre, torturuesit, dhe: të gjithë bashkëpunëtorët, të: heshtja, si: qenë nën: mallkimi: dhe, pse, shumë njerëz shkojnë: në ferr, sepse një prej sinagogës islame: 666 FMN FED BQE, drejtë e zoti:! bankë] Ndoshta ju u bëhet mbret! Pra, gjithashtu, ne mund të: mbretëronim me ju. [Rev 03:17, Os 12.9] 9. Unë besoj: në fakt, që Perëndia e ka vënë atë: ne, apostujt (besimi), i Fundit: site të tilla si: dënuar me vdekje, sepse, ne jemi: një spektakël: bota, dhe të engjëjve: Meshkujt. [2 Kor 4,8-12, 2 Kor 6,4-10, 1 Kor 11,23-33, 2 Tim 3:10-11] 1 Korintasve 4:10. Ne jemi budallenj: për shkak të Krishtit (p.sh., për: një marrëdhënie personale me Perëndinë), ju të urtë në Krishtin: (fe), ne jemi të dobët (dashuri), por ju jeni të fortë (pushtet); nderuar ju (

ne mundin: punuar: me: duart tona. Kur të fyer, bekojmë; përndjekur, durojmë; Veprat e Apostujve 18:03 [+] 13. (Yellow). 14. 15. Unë ju nxis: atëherë, bëheni imituesit e mi!

1. Urtësia: nëpërmjet marrëzisë, 1 Korintasve 1:20-21; 4. Liria: nga: nënshtrim besnik (Romakëve 6,17-20), 5. 6. forca: nga: Dobësia: 2 Korintasve 0:10; 7. fitore: nga: Yield: 2 Korintasve 0:05; 8. jeta: përmes: vdekja: Gjoni 12:24-25
@ Udhëheqësit, elita, të pasura, masonët, menaxherët, Qeveritë, --- por kur, ju betohem, ju betohem, për Rothschild, dhe, drejtë e zoti i tij bankar, me kompetencat e tij okulte, shoqëritë sekrete, etj. .. por, ju e dini: se: ju keni bërë, "tradhëti të lartë"?

Obama: Unë e admiroj vendimin për Napolitano. 'Sigurimi se ne do të ecim përpara së bashku ". 20 prill - PËRGJIGJE - të gjitha absurditet! ishte një humbje, e politikës, dmth logjika masonike mafias, për drejtë e zoti bankare: System: Cannibal voodoo, për të nuk 200.000 sakrifica njerëzore në Altair e satana, çdo vit, në sistemin e partive të korruptuar, për të vrarë, të gjithë Popujt, në favor të lobeve të financave të larta: Goldman Sachs, Bildenberg, kalendar Talmudi: FMN-NWO, III Luftës së Parë Botërore, për të, duke shkatërruar Izraelin, përmes, Kalifati në mbarë botën, e sunitëve! dhe, për të krijuar në epokën e Satanizmi .. përveç për të qenë kriminelë dhe Maniacs fetare? Lidhja Arabe, ata janë gjithashtu idiots! Allahu im të ketë mëshirë për të gjithë ne ...

   UniusRei1 ha pubblicato un commento.
[666 FMN, tradhëtojnë, të gjithë popujt, për të bërë komplot, të farisenjve, 322 NWO, agjenda e tyre është që të shkatërrojë Izraelin! ] Siria rebelët zgjidhje, është: vetëm me forcë! Idriss bisedimet mbi takimin mënjanë Miqve Siri në Stamboll (dmth., miq të Ligës Arabe, për të Hilafetit në mbarë botën) 20 prill, (ANSAmed) - Stambolli, 20 prill - për opozitën e armatosur, siriane, fundi i luftës civile mundet: të jetë vetëm: Ushtria tha këtë mbrëmje në Stamboll. komandant i forcave rebele Selim Idriss Përgjithshme. Duke folur në margjinat e takimit të ministrave të jashtëm. e 'vendeve mike të Sirisë ". Idriss hodhi poshtë hipotezën. për një zgjidhje politike. '' Nuk ka 'një zgjidhje, me këtë regjim përmes. negociatave. Nuk ka asnjë zgjidhje tjetër përveç forcës'' tha ai. (Por, administrata e Obamës, japin të holla, me të vërtetë, për të gjithë ata që bëjnë sulmet, ndaj, interesat e Perëndimit, në të gjithë botën)

[Stop, ta tradhtonte, të gjithë popujt, për të bërë komplot, i, o farisenj! sepse agjenda e tyre: Lufta III Botërore, është që të shkatërrojë Izraelin! ] M5S procesion lë shtëpinë, duke bërtitur: 'Rodota'' (i cili është një njeri i ndershëm e majta): të gjitha në procesion në qendër të Romës, duke pritur për ardhjen Grillo. 20 prill, ndaj britmës së'' 'Rodota,'' Rodota (por, ai ishte një person i ndershëm, se, ndoshta ai nuk do të pështyu mbi sovranitetin monetar, në prerogativa më të rëndësishme kushtetuese, si të gjithë kryetarët e tjerë të Republikës : 322, 666) ', M5S protestuesit, të cilët kanë kryesuar këtë mëngjes nga Shtëpia, janë lënë në shesh në procesion përgjatë rrugëve në qendër të qytetit të Romës. '' Budallenj, budallenj,'' korit këndojnë: nga qindra protestues. Një Piazza Monte Citorio, mbeti vetëm një grup i vogël i aktivistëve të lëvizjes, e cila, në dribs dhe drabs lë ngjarjen, duke kërkuar përpara për nesër në mëngjes, kur ajo do të mbërrijë, udhëheqësi i tyre Beppe Grillo (pritet një tubim të madh proteste ).

[Por, të gjitha paratë e Lidhjes Arabe për Kalifat Botërore e saj nuk ishin të mjaftueshme?] Siri: 322 Kerry, masonike dhe sistemi saanic, fo drejtë e zoti bankare, ka thënë: "dyfishuar ndihmën ndaj rebelëve Shuma e përgjithshme e ndihmës amerikane për rebelët vijnë, për 250.000.000 $ 21 prill (Reuters) -. STAMBOLL, 20 prill - Sekretarja amerikane e Shtetit, John Kerry, ka njoftuar se Uashingtoni do të ndajë 123.000.000 $ i-tjetrin'' jovdekjeprurëse ndihmë për'' sirian Opozita Kjo është, për blerjen e pajisjeve të mbrojtjes (dmth., letal) Në një konferencë shtypi pas takimit të Miqve (Al Kaeda, vrasësit Salafi e të krishterëve) Siri.:. 322 Kerry, deklaroi se totali i ndihmës së SHBA: rebelët do vijnë: a. $ 250,000,000 [? se si e gjithë kjo do të ndihmojë Izraelin]

[Agonia e Izraelit, dhe të gjithë Perëndimi, në favor të Hilafetit Worldwide, agjenda Talmudi FMN-së] të gjitha shtetet për të ndaluar krimin e: High: tradhetinë, e popullit, në favor të Rothschild FMN-NWO, sepse ata kanë e drejtë kushtetuese, për të shtypur një monedhë, për përdorim të brendshëm, për të "kredi", për të ndihmuar funksionet jetësore: të popullsisë. dhe në qoftë se kjo ishte për të krijuar një inflacion që do të ishte goditur kryeqytetet e mëdha, kjo do të jetë një akt i drejtësisë.

Lobi: Një grup i njerëzve të lidhura me interesa të përbashkëta, dhe të jenë në gjendje të ushtrojë presion mbi pushtetin politik, për të marrë masa në favor të tyre, i pasur, Freemasons, kriminelë, hajdutë, Mafia, huadhënësi parazitare, të gjithë sistemin masonik: Korporatat, për drejtë e zoti bankare , NATO CIA, Mossad, për kalifatit botë, BQE-FMN FED NWO, për të shkatërruar Izraelin - Answer - ju mori mua frikësuar! Tani, ju do të duhet të vuajnë zemërimin tim!

[Agonia e Izraelit, dhe të gjithë Perëndimi, në favor të Hilafetit Worldwide, agjenda Talmudi FMN] [me bashkëpunëtorët e halifatit Botërore, të mbysë të qytetërimit hebreo-kristiane dhe për të izoluar: Izrael] Profili i Vendit. Të 50 vendet ku ka persekutim në dëm të cristiani.1. Koreja e Veriut. 2. Arabia Saudita.3. Afghanistan.4. Iraq.5. Somalia.6. Maldive.7. Mali.8. Iran.9. Jemen. 10. Eritrea. 11. Siria. 12. Sudan. 13. Nigeria (North) .14. Pakistan.15. Etiopi. 16. Uzbekistan. 17. Libia. 18. Laos. 19. Turkmenistan. 20. Qatar.21. Vietnam. 22. Oman. 23. Mauritania. 24. Tanzania. 25. Egjipt. 26. Emiratet e Bashkuara Arabe. 27.Brunei.28. Bhutan.29. Algjeria. 30. Tunizia. 31. India. 32. Burma (Myanmar) 33. Kuwait.34. Jordan. 35. Bahrain. 36. Territoret Palestineze. 37. China. 38. Azerbajxhani. 39. Marok. 40.Kenya. 41. Komora (Bashkimi). 42. Malajzi. 43. Xhibuti. 44. Taxhikistan. 45. Indonesia.46. Kolumbi. 47. Uganda. 48. Kazakistan. 49. Kirgistan. 50. Niger. - [Sprovuan krishterët? jo vetëm tërmetet!]


Lobby: Eine Gruppe von Menschen durch gemeinsame Interessen gebunden, und in der Lage, Druck auf politische Macht ausüben, um Maßnahmen zu ihren Gunsten zu erhalten, reich, Freimaurer, Verbrecher, Diebe, mafia, parasitären Geldverleiher, die alle Freimaurer System: Unternehmen, für Banken seigniorage , NATO CIA, Mossad für den weltweiten Kalifats, EZB und IWF FED NWO, für Israel zu zerstören - ANTWORT - du hast mich erschreckt! Nun müssen Sie meinen Zorn leiden!

[USA UND SEIN IDIOT: Arabische Liga: FOR: WORLDWIDE Kalifat]. Boston, vermutete Angreifer kann trainiert haben: tschetschenischen islamischen Schule. Die Vereinigten Staaten feiert die Festnahme von Dzhokhar Tsarnaev zu: tschetschenischen Einwanderer und Bruder des Hauptverdächtigen in: der Angriff auf den Boston-Marathon. Die russischen Nachrichtenagenturen in graben: die Vergangenheit der beiden: junge Männer. Tamerlan, der älteste, der: gestern getötet wurde in: a: Feuergefecht, hatte eine: Seite auf Youtube mit Links zu: Websites der Nähe von: islamischen Terrorismus. Die Vorwürfe der US-Medien über die kaukasischen Terrorismus, wurde sofort von tschetschenischen Ministerpräsidenten Ramsan Kadyrow verurteilt, ist der russischen Republik eine der beiden: Bereiche der muslimischen Mehrheit, zusammen mit Dagestan. Er wies darauf hin, dass die Verdächtigen lebten nur für a: in Jahren: Makhachkala, während Sie wurden hauptsächlich in Ausbildung: die Vereinigten Staaten.

Evolution ist Religion [USA UND SEIN IDIOT: Arabische Liga: FOR: WORLDWIDE Kalifat]. "In Anlehnung an: Kadyrow," die Wurzeln des Übels sind: in gefunden werden: die Vereinigten Staaten und nirgendwo anders. "Nach dem so genannten" Befriedung "von Tschetschenien, Dagestan hat sich zu den instabilen unter den Republiken der Russischen Kaukasus, wo nach der Installation des pro-russischen Kadyrow in Grosny, Moskau weiter zu: kämpfen islamistische Aufständische, denn die kämpfen Schaffung eines Emirats in: in den letzten Jahren: real Bombenkrieg gegen religiöse geführt Has Been Beamte, in: Die explizite Reaktion auf die Kritik des radikalen Islam: lokale Moscheen, auf Antrag des Kreml - ANTWORT - IDIOT sagte Obama..: "Wir haben noch nicht alle Antworten von Öl, das, wir warten"

2013.04.20. SYRIEN KIRGISISTAN [ist die Logik der weltweiten Kalifat]. Zentralasiatischen Moscheen Versorgung junge Muslime für den syrischen Krieg. Einige Parlamentarier fordern mehr Klarheit über die angebliche Rekrutierung junger Islamist Freiwillige für den syrischen Konflikt. Moscheen in: der Süden des Landes kontrolliert. Bishkek (AsiaNews / Agenturen) - Über 20 junge Islamisten sind vermutlich auf: links Süden Kirgisistans haben: Werden Sie Mitglied der Rebellen vor in: Syrien. Am 17. April forderte das Parlament auf: eine Untersuchung Die Episode wurde von der konservativen nationalistischen Ata-Jurt Gruppenmitglied Dastanbek Dzhumabekov, die gemeldet. Laut: der MP, wurden die Jugendlichen in rekrutiert: Moscheen in: Süd-Kirgisistan und geflogen: Syrien durch die Türkei. Mametbek Myrzabaev, ein Beamter des Staatlichen Komitees für religiöse Angelegenheiten, bestätigt, dass im vergangenen Monat 7 junge Menschen im Alter zwischen achtzehn

SYRIEN KIRGISISTAN [ist die Logik der weltweiten Kalifat]. Zwanzig Jahre und in der Region Batken links: der Süden des Landes. Recruitment Versuche der syrische Islamist Fransen haben auch: viele Länder im Nahen Osten und darüber hinaus: wurde in berichtet. Im vergangenen Monat eröffnete die tunesische Regierung eine Untersuchung: die angebliche Militanz von Dutzenden von Tunesier unter Rebellengruppen. Die jungen Islamisten das Land verlassen auf Touristenvisa für Libyen oder der Türkei, von wo aus sie dann leicht in Syrien. Ähnliche Vorfälle haben auch: trat in: Europa, wo Daten von des Königs College of London veröffentlicht berichtet, dass seit Anfang März 2011 mehr als 600 Aktivisten aus 14 Ländern haben die islamistischen Brigaden in beigetreten: der Kampf um Assad. Am 16. April hat die Brüsseler Polizei sechsundvierzig Kontrollen bei Verdacht auf Beteiligung an: terroristische Aktivitäten.

[Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben bekommen: geplant: beliebig: Shoah] Für: Außer unserem Unternehmen ist es: Status: Kredit: zu Währung auszugeben und: kostenlos uns von der Zwänge: Zeichnen: von: Jahresabschluss, der: Fiskalpakt und: der: Covenant: von: Stabilität. von: Magdi Cristiano: Allam. in: Italien gestorben: etwa 1000 Unternehmen pro Tag. Die meisten Unternehmen sterben, warum: Gläubiger seit: dass die Schuldner nicht zahlen: und: der Hauptschuldner insolvent: lo: Bundesland: dass: Unternehmen sollen nicht weniger: von: von 100 Milliarden: €. Die Wahrheit ist: dass: I: Status: dieses Geld und hat sie nicht: Sie kann einfach nicht haben. Hat sie nicht in: absolute: mit: unsere: Schulden: public: jetzt verletzt: die 2 Billionen Dollar: EUR: Erreichen der Ebene: der: 127% Bezug: BIP (Product: Innenausstattung: Gross). Weder können sie mit: Signatur: Beide Draw: von: das Budget, auch gemacht haben: in der Verfassung ist die sogenannte: Fiskalpakt,

[Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben bekommen: geplant: beliebig: Shoah?] An: der Vertrag: Europäische: mit dem wir: von selbst auferlegt: die Verringerung der öffentlichen Ausgaben von ca. 45 Milliarden Euro: ein Jahr: für: die nächsten 20 Jahre, bis: a: ein Verhältnis zu erreichen: der 60% zwischen: Schulden: public: und: BIP. Das heißt: warum: von: das Gesicht der Verheißung: return 20 Milliarden Euro: im Jahr 2013, dh nur: ein: fünften: der: die: Fällig nach: dass der Präsident der: Confindustria Squinzi wiederholt: für: der x-ten Mal, dass Unternehmen sind: zu: extreme, die Regierung: Berge arrabatta tun: falsche Papiere, oder auf der Suche: von: Entfernen Sie die öffentlichen Gelder unter: Form: erhöhte: die Gebühren für: geben Sie es an Unternehmen. Aber wir sind: eigene: sicher: unser Geld, das Geld der Italiener, dass sind: mehr und mehr reduziert Armut, werden sein: für die Unternehmen?

[Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben bekommen: geplant: beliebig: Shoah] Nein! Sie gehen: an die Banken! Weißt du, warum? warum: Unternehmen, die: sind: Sie überlebt haben, sind: Schulden bei den Banken: weiterhin die Auftragnehmer, Gehälter, Steuern zu zahlen. Also das Geld der armen Bürger werden: nach: in die Taschen der Banken reich! I: love: Italien startet eine nationale Mobilisierung für: sparen unsere Unternehmen aus der Finanz-Diktatur durch die Regierung und Reittiere verkörpert: von diesem Europa: Bürokraten und: Banker. Mobilisieren für: erlösen unsere geldpolitische Souveränität, dass konkrete Ergebnisse in der Ausgabe des Euro, warum: nur realistisch: durch: die Ausgabe von: coin: Bildnachweis: vom: Status: Damit können Sie: zurück 100 Milliarden: €: von : Schulden für Unternehmen und

[Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben bekommen: geplant: beliebig: Shoah] Mehr: Allgemein, Schulden zu begleichen, ohne gezwungen zu: Ausgabe neuer Schuldtitel: Wertpapiere von: Status: in: Schulden, die belastet: die Interessen, dass nunmehr: a: von etwa 80 Milliarden: EUR: Jahr: und: dass: zu: sie wenden übersetzen: in: neue Steuern oder: in: neue Kürzungen der öffentlichen Ausgaben. Das Thema: 100 Milliarden: EUR: bis: Kosten: Null ist: ein: act: dass: dies bezieht sich auf unsere nationale Souveränität. Dieses Geld, da: dass: materialisieren: in: Arbeit, Entwicklung, Produktion von: Waren und Dienstleistungen: werden sein: der: alles und inverati: nicht erzeugen: Inflation, zu gewährleisten: das Wohlergehen der: Gemeinschaft. Um für die Erlösung: der: unsere geldpolitische Souveränität stattfinden kann, ist: sollte: dass aus dall'Eurocrazia ist kostenlos selbst von den Fesseln auferlegt, die uns von diesem Europa

[Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben bekommen: geplant: beliebig: Shoah?] Under: der Form: Verpflichtung: der: Draw: von: Das Budget: eingegeben : in der Verfassung: Fiskalpakt und: der: Covenant: von: innere Stabilität. Letzteres, das: der Bund folgt: aus: Stabilität und: Wachstum in Betracht gezogen: Der Vertrag: von: Maastricht (Schulden: Eigenkapital: der: Public Administration - BIP weniger als 3% und das Verhältnis: Schulden: BIP für öffentliche-60% ), verhindert selbst: die tugendhafte Gemeinde: in der Lage, seine Ressourcen für entsorgen: fördern: die Entwicklung: der: Gebiet: und: Ehre, die Schulden des Unternehmens. in: Parallel: ist: sicherlich notwendig: drastische Reduzierung der Kosten für die: Öffentliche Verwaltung. In diesem Zusammenhang möchte ich: love: Italien, in den Schutz der: Recht und die Pflicht: geeignete Beschäftigung, würdevoll und: fruchtbar, fördert die Ausscheidung von überflüssigen Entitäten

[Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben bekommen: geplant: beliebig: Shoah?] Oder: als unnötig, Regionen, Provinzen, kommunale Unternehmen, die offiziell anerkannt, der Senat: der Republik. Nur so können wir: drastisch reduzieren sowohl Steuern und die Kosten: der: Arbeit, für: unterstützt die Revitalisierung der: die: Entwicklung: anvertrauen: Unternehmer im Rahmen: von: die Regeln definiert und: durch durchgesetzt: Status: und : öffentliche Institutionen. Wir sind: Beachten Sie, dass: es ist aus: eine invasive, ist es: die einzig wirksame für: beleben die Geschicke: ein Italien und Sterben: nach Europa und Henker befreien: a globalisierten Finanzspekulation kriminell.

[: Geplant: Was können Sie von der Pharisäer IWF 666, die zu ihnen, Israel zu zerstören, da haben irgendwie: Shoah?] Wir sind: in einer Situation: Obermaterial: Alarm, es gibt mehr erlaubt: Brei herum die Buchse von: Tarnfirmen, dass: die, dass Familien: s'impoveriscono, arbeitslosen Erwachsenen, jungen Arbeitslosen und: dass sie nicht sehen: nie den Ruhestand. Wir Italiener nicht verdient: Diese Klasse Politik, dass am Boden zerstört: Italien. Rebel Verbrechen, dass die transformiert: Italien reich an: Italienisch arm! Mobilisieren Sie mit: Die Italiener: Geschäfts-oder Firmenwert für: erlösen unsere: unveräußerlichen Rechte: auf Leben, Würde und: Freiheit! Gemeinsam werden wir erfolgreich sein!

[Ist das Chaos: Freimaurer: von: Alle Religionen, die Anbetung: JabullOn: für: die Zerstörung der: Christentum] zu viele "Unternehmer Selbstmorde, und: Völkermord an Christen in der Welt, aber wo ist die Kirche: Magdi Cristiano :. Allam Italiener sind: Beachten Sie, dass: es ist aus: ein "Attentat: von: der Staat," gnadenlos: Verhängung der höchsten: Stufe: von: Besteuerung in der Welt, im Gegenzug ihre Schulden Flüchtling an Unternehmen, und zwar: a . insgesamt 130 Milliarden Status: Freimaurer Peiniger: der Anspruch, noch mehr von der: Aufgrund Henker teilnahmslos in der Unterstützung der Tod seiner Bürger, warum:. ist: einfach: Bringen Sie die offiziellen Vertreter der: global spekulative Finanz-(Goldman Sachs, Moodys Gruppe: Bilderberg), dass: Tötung: Die Realwirtschaft, verurteilt: a: Tod Unternehmen (etwa tausend pro Tag), wodurch in: Armut Italiener (über 1 Million:. off im Jahr 2012 gelegt) magdicristiano @ twitter

[Ist das Chaos: Freimaurer: von: Alle Religionen, die Anbetung: JabullOn: für: die Zerstörung der: Christentum] Nur soviel: Zusammenhang bedeutet, dass: die Laudatio: der: Armut, wo Papst Francis geöffnet: seine: Pontifikat von Risiko : missverstanden: als ein: Einladung zur Resignation. Umgekehrt: Italiener erwarten würde: die starke Kündigung der Kirche: die überwältigende Macht der Banken spekulativ, der: Fund: Monetäre: International, der: Europäische Zentralbank und: aus: diese Europäische Union unterliegen dem Gott €: und : die Diktatur des: Relativismus. Es gibt eine zweite Notfall: Die Kirche sollte eine klare Antwort zu geben und: stark: den Völkermord an Christen in islamischen Ländern. Der Satz von der: Mittelmeer: ​​war: Christian: up: das siebte Jahrhundert. Mit der Kriege und: gewaltsame Bekehrung und Ostufer: Southern sind: unterwürfig sein, den Islam. twitter @ magdicristiano


[Ist das Chaos: Freimaurer: von: Alle Religionen, die Anbetung: JabullOn: für: die Zerstörung der: Christentum] Nach: Zwingen: Juden fliehen, Muslime heute sind: verfolgt: eine klare Strategie: Vertreibung der Christen. Der Bischof: Katholische syrischen Issam John Darwish, dazwischen: in: Milan: letzten Freitag ist: war: kategorisch: "Wir sind: Opfer: ein: Grundstück:. Internationale Heute nach:, dass: Sie sind in: West ruft Arab Frühling, Syrien: verwandelt in das Hauptquartier der islamischen Terroristen aus Katar, Saudi-Arabien, Libyen, Tunesien, Ägypten, Pakistan und Afghanistan: Tschetschenien vereint durch den Willen:. Christen töten, wenn: Europa wird nicht helfen Christen: Osten auch sein:. wiederum Extremismus: Muslim: am südlichen Ufer der: Mittelmeer unweigerlich traf die Nordküste "twitter @ magdicristiano.

[Ist das Chaos: Freimaurer: von: Alle Religionen, die Anbetung: JabullOn: für: die Zerstörung der: Christentum] Über das Wochenende in Ägypten: Islamische Extremisten haben: getötet: mindestens 7 und Christen: angegriffen: die wichtigsten koptischen Kathedrale in Kairo. Nun auch in: dies: Fall: Die Kirche sollte sich in der Realität der orientalischen Christen, dass einzutauchen: sind: Leiden: ein: true: und: eigene: Völkermord, anstatt darauf zu bestehen auf der selbstmörderischen Wahnsinn der: der Legitimität: Islam . Unternehmer und Selbstmord: Der Völkermord an den Christen des Ostens sind: Zwei Notfälle dass: Herausforderung: die Kirche und: dass: put: in: nackt: der Imperativ: von: zu kombinieren, was das: es heißt, dass in: und Sie glauben, dass: es tatsächlich tut. twitter @ magdicristiano

[Magdi Allam: e: die Ablehnung der: Moderne: von: PAPST Francesco] Rom. "Meine Bekehrung zum Katholizismus, ist:, die eingetreten ist, für: hand: von: Benedikt XVI, in der Nacht von der: Osternacht, 22. März: 2008, halte ich: jetzt geschlossen, in: Verbindung mit dem Ende der: sein: das Papsttum "für: Allam, Islam mehr als das: eine Religion ist:". ein ideologischer Natur aus gewalttätig (für das Kalifat: World) historisch konfliktreichen, sein: intern: und: seine kriegerische: Auch außerhalb von mehr.: sind: mehr und mehr davon überzeugt, dass Europa, schließlich für:. werden unterwürfig Islam "Gestern Allam fügte hinzu:" Ich meine nicht: "sbattezzarmi", sagte ich und fährt fort: bis: Christian Gefühl, aber diese Kirche relativistischen, Globalisten, und Gute-Laune: zusammenlebenden mit den finanziellen Zuständigkeiten und: Versuchung durch das Böse, bringen: Selbstmord: der: Christentum "- ANTWORT - Seine Befürchtungen? sind: legitim! Wir sehen: wie IWF Rothschild, 66, arbeitet er gut, denn: Sind die Holocaust: Israel! nicht possno: Unterstützung der Nazis: Arabische Liga.

[Freimaurerischen Verschwörung: der: Diktatur Finanzen globalizzata.Goldman Sachs] Der Chief: die: Status: ist: ein Bauer aus: Austausch, darunter Parteien, sagt Magdi Cristiano: Allam, Straßburg: 2013.04.17) Befugnisse starke finanzielle Amato, Prodi, sind Monti: der: Goldman Sachs, während Emma Bonino ist: Bildenberg ist: ein Unglück, eine Diktatur globalisierten Finanzwelt. Rebel zu stimmen: von: Austausch: zwischen Berlusconi und: Bersani: für: die Quirinale: wir wollen: der Präsident-elect: direkt vom Italiener! von: Magdi Cristiano: 18.04.2013 Allam. Wir Italiener nicht verdienen: die: Zerstörung: der: Demokratie, mit der Abstimmung: von: Austausch zwischen: die Parteien in der Wahl der: Nachfolger: Giorgio Napolitano, am Quirinal. wie können wir den Verzicht von interpretieren: Berlusconi zu einem: Kandidat: von der Mitte-Rechts an die Präsidentschaft der Republik, nach: dass die Linke bereits den Vorsitz des: Chamber und den Vorsitz des: Senat ?

[Freimaurerischen Verschwörung: der: Diktatur Finanzen globalizzata.Goldman Sachs] Bisher gab es: ein: Gleichgewicht in der Verteilung der ersten drei Positionen in der: Bundesland: aber jetzt wird sein: und alle: Drei vergeben nach links. wenn: es fügt hinzu, dass, nach: auf die Nachricht, die,, zirkulierenden den Vorsitz des: Regierung: wird zu: Bersani, bedeutet dies, dass: die Linke wird ein Monopol auf alle: der: Macht, selbst als er: erhalten: etwas mehr von der 29% der Stimmen bei den letzten Wahlen. dass, was auch erhalten hätten: Berlusconi: Veränderung: aus: diese totale Hingabe an die Linke? ein: sicheres Geleit: dass: I: Sicherstellung der Prozesse und: die: frei von ideologischen Justiz, die: seit zwanzig Jahren gibt ihm keine Ruhe? Selbst wenn, wir sind: alle vereint mit ihm gegen: die Wut: Verfolgungswahn: Staatsanwälte gegen ihn von der Linken, wie haben: gezeigt: von: sein: von: Peter und Ingroia: De Magistris

[Freimaurerischen Verschwörung: der: Diktatur Finanzen globalizzata.Goldman Sachs] einmal, dass: Sie sind: Daten-Politik können wir nicht, sondern akzeptieren, dass: das Schicksal der: von: Italien ist das Thema Tauschhandel zwischen: l 'persönlichen Interessen von Berlusconi und: die Gier der Macht: der: beidseitig: finanziellen Zuständigkeiten und: starkes Geschäft, das die Linke verkörpert. wenn: a: wir hinzu: die Tatsache: dass die Namen, die zwar: wie angegeben, das Ergebnis: der: Vereinbarung: zwischen Berlusconi und: Bersani, Prodi, Amato, D'Alema, Marini up: zu: Drachen, sind: alles in Absprache mit den Mächten, die, sie sind: sie Bank-, Industrie-oder: union, die Aussicht, dass erwartet uns ist: ein Italien der: alles dienstbar finanzielle Diktatur, die Diktatur Europas, die Diktatur des Relativismus und : die Medien Diktatur. Liebe Freunde: Ich: love: Italien ist: Stunde: Rebell! wenn: der Präsident der Republik ist: Abstimmung: von: Austausch: zwischen Berlusconi und: Bersani,

[Freimaurerischen Verschwörung: der: Diktatur Finanzen globalizzata.Goldman Sachs] wir touch: von Hand: die totale Zerfall: in: die sind: gefällt unsere politischen Institutionen. Unser Italien verachtet, ausgebeutet und: durch Parteipolitik verkauft werden, müssen verteidigt werden und wiedergeboren zu werden! I: love: Italien soll als Vorhut der: die Ethik-Reform: State of: Entwicklung: und: der: Company. Wir fördern: die präsidiale Republik mit dem Kopf: Staat: gewählt: direkt von den Italienern, dass: Angenommen, die Exekutive: Vereinfachung: und: Erleichterung: Der Prozess: Entscheidungs-und, dass, wie der: Bürgermeister, der Einschränkung: von: office: und: Haftpflicht für: Taten begangen in den Kurs: der: ihr: Mandat. In der Präsidialrepublik: Status: werden stärker und: maßgebliche aber zu der Zeit: das gleiche: weniger: Überlegung: und: invasive, Schnittstellen direkt mit dem Föderalismus: von Commons

[Freimaurerischen Verschwörung: der: Diktatur Finanzen globalizzata.Goldman Sachs], wo jeder der Gemeinde genießen: finanzielle Autonomie und: Verwaltungs-, Angebots: Der Geltungsbereich für die Bürger: natürliche und: ideal für: voll zu sein, wenn: selbst wenn geboren, Sie wachsen, sie arbeiten, verewigen Sie: die Firma und: Sie sichern Zivilisation. In dem Wissen, dass: was dort geschieht, wird sein: unweigerlich zu weiteren nationalen Wahlen früh, ich: love: Italien bereitet sich auf als unter Teilnahme: politische Selbstbestimmung: innen: von: eine Koalition, deren Mitglieder teilen: die Werte und Gründungsmitglied: die Ziele zu verfolgen. Wir sind: Beachten Sie, dass: das Einzugsgebiet der Wahl: reference: ist: die: von der Mitte-Rechts so sind wir: sich bewusst, dass: heute die Mitte-Rechts ist: unter der Fuchtel der: Demagogie und: der: Erpressung: von: Berlusconi. Let 's go: vorwärts: Kopf hoch und: mit geradem Rücken für: Erreichung und Präsidialrepublik: Föderalismus: Gemeinden! Gemeinsam: Die Italiener von: Goodwill wir werden es schaffen!
Evolution ist Religion.
[Dies ist der Freimaurer-Systems: des Bankensystems seigniorage, dass erstickt die Hoffnungen und die Zukunft der Völker an: das Geld zu zahlen (aus dem Nichts geschaffen) zu: Rothschild IWF, der Satanist Pharisäer] LONDON-One von drei Haushalten jetzt nicht: mehr führt die Kinder: der Krise: der Zahnarzt, weil die wirtschaftlichen Schwierigkeiten zu stehen. in: 2012 Anfragen für Ausrüstung: Millionen Kinder in Gefahr von Schäden an: die Zähne reparieren Ihre Zähne um 40% und etwa zwei gesunken. Die Warnung kommt von der Nationalen Kongress der Academic Board of Dentistry. Heute würden 5 Millionen Kinder zwischen 5 und 14 Jahren alt brauchen eine kieferorthopädische Gerät.
Evolution ist Religion.
[3] Papst @ Francis - [für: die Geschichte] - Kricket SQUARE CALL in: MILLIONEN in: ROME - "Die M5S allein kann jedoch nicht ändern, das Land erforderlich unter:.. Mobilisierung der Bevölkerung werde vor dem Haus sein Heute Abend werde ich für alles bleiben:. time:.. notwendig Wir müssen Millionen sein mich nicht allein lassen: o: mit vier Katzen Mehr nicht tun kann sind hier:.. oder tun: Sie: Demokratie: oder: Sie sterben a: Land "Beppe Grillo:. Auf seinem Blog schreibt. Grillo sagt, es ist eigentlich: STAATSSTREICH - "Es gibt in den entscheidenden Momenten: die Geschichte von a: Nation Heute, 20. April 2013 ist einer von denen hat: Ort: Staatsstreich verhindern Obwohl sich ändern... : Ich bin bereit zu: tun:.. alles 'wieder verzweifelt beschlossen sie zu halten: Napolitano, am Quirinal "Beppe Grillo:. Auf seinem Blog schreibt.
Evolution ist Religion.
[4] Papst @ Francis - [für: die Geschichte] - "Vier Leute: Bersani, Berlusconi und Monti traf in: ein Wohnzimmer und beschlossen: halten Napolitano, am Quirinal, um: zu ernennen, Amato: Präsident des Rates , zu: gelten: als: Programm der Regierung Dokument:. den zehn Essays Bereich pdl / pd ... schreibt die Führer M5S dl "Nach dem Krieg, auch in Zeiten, die dunkelste der Republik, hat es nie zu: Konflikt, weiß ich: klar, weiß ich: schamlos, wie der Palast, gegen die Bürger. RODOTA, ist die Hoffnung auf eine: neue Italien, aber ist es vor allen Parteien unbestechlich. Daher gefährlich. Also: nicht stimmberechtigt - fügt er hinzu - The Movement, 5 Sterne, hat mir die Augen geöffnet, jetzt, auch zu: der blinde sull'inciucio, zwanzigsten Jahrestag Parteien ", fügt er auch: UNDER NEW, JOINS: Appell an:. M5S, ALL-IN LONDON hält sich an: die Beschwerde von Beppe Grillo Stapellauf:
Evolution ist Religion.
[5] Papst @ Francis - [für: die Geschichte] - zu: gehen: an diesem Abend: das Haus an: Protest gegen: die Kandidatur von Giorgio Napolitano, Präsident der Republik. "Nein: zu: Der Coup Napolitano - heißt es auf dem offiziellen Profil: zu: Twitter - ForzaNuova ruft alle zu manifestieren in: das Haus heute Abend." RODOTA Stefano: (eine Person wirklich fähig und ehrlich), sagt: "Es gibt große Schwierigkeiten: Das System: PARTEIEN -" Das Parteiensystem: es ist in: große Schwierigkeiten. "Er sagte, in Bari, der Jurist Stefano: Mehrausgaben (die echte Kandidaten Präsident, dass: Scham: PD und PDL, etc ... das ganze System: die Freimaurer Bank seigniorage: bis: top: Verrat an der Verfassung, das Parteiensystem , sie konnte nie sagen, dass ihre schattigen Gelände, ich weiß, warum sie nicht stimmen, für Stephen overspend), kommentiert die politischen Entscheidungen getroffen, über die Wahl: Der Präsident

[3] Papst @ Francis - [die Geschichte] - Kricket: CALL PIAZZA, in: MIO zu: ROME - "Die M5S allein:. Kann es jedoch nicht ändern, das Land ist: notwendig, eine Mobilisierung der Bevölkerung." ll vorne sein:. all: Zeit: Wir müssen notwendig:. House, heute Abend werde bleiben. sein Millionen mich nicht allein lassen: o: vier: Katzen mehr, ich kann:. nicht hier:. oder: do : Demokratie: o: Sie sterben wie Land "Lo:. Beppe Grillo schreibt: seine: blog. Grillo sagt, ist: in: ACT ein: shot:: Staat: - "Es gibt:.. Entscheidenden Momente in der Geschichte, der: a nation Heute, 20. April 2013, ist: ein: aus: Die ist: in: act: eine: shock: von: Obwohl der Staat aus:. verhindern ein: change: sind: bereit:. alles sind: desperate haben:. beschlossen: von: halten:. Napolitano, am Quirinal "Lo: Beppe Grillo schreibt: seine: blog.

[4] Papst @ Francis - [die Geschichte] - "Four: Menschen: Napolitano, Bersani, und Berlusconi: Monti sind: gestoßen: ein: Salon: und: haben: beschlossen: Napolitano zu halten, an der Quirinale, von: ernennen Amato des Präsidenten: Rat: Anwendung: as, des Programms: Regierung: das Dokument: die zehn Essays: Bereich pdl / pd ... schreibt der Führer M5S dl "Nach dem Krieg, auch in Momenten, die dunkelste. der Republik, hat es nie einen Konflikt gibt, so klar, so schamlos, zwischen Palast und: Bürger. Mehrausgaben ist: der Hoffnung: ein neues Italien, aber ist: über die Teile, unbestechlich. Daher gefährlich. Also nicht stimmberechtigt - fügt er hinzu - die Bewegung: 5 Star, hat geöffnet: Augen, jetzt, auch den Blinden sull'inciucio: 20 Jahre der Parteien, "fügt er hinzu Well: unter Neu JOINS: zu appellieren:. M5S, JEDER: ROME-Joins in: gestartet: Beppe Grillo durch:

[5] Papst @ Francis - [die Geschichte] - heute Abend gehen: zu: Die Abgeordneten für: Protest: gegen: die Anwendung von: Giorgio Napolitano: an den Präsidenten der Republik. "Nein: der Putsch Napolitano - Liest Profil: offiziell: zu:. Twitter - ForzaNuova ruft alle heute Abend zeigen: Die Abgeordneten" RODOTA Stefano: (eine Person wirklich geeignet und ehrlich), sagt: "Es gibt große Schwierigkeiten im System: PARTEIEN -" Das Parteiensystem: ist: in: große Schwierigkeiten. "Lo sagte: zu: Bari der Jurist Stefano: Mehrausgaben (der wahre Kandidat: Präsident, dass: für: Scham: PD und PDL, etc. .. alles: das System: Freimaurer: der: seigniorage: Bank: für: hoch: Verrat der: Konstitution, das Parteiensystem, konnte ihnen nicht sagen, dass ihr nie: schattigen Gelände, für: Sie müssen nicht: gewählt: für: Stefano: Mehrausgaben), kommentiert die Wahl die politischen Entscheidungen getroffen: der : Präsident der Republik.

[2] offenen Brief an: Papst Francis - [zur Geschichte] der PD (links) nach der Einnahme: die Präsidenten des Repräsentantenhauses und des Senats (es gibt zwei: gut: idiot: Personen). in: Verachtung des ganzen Volkes, sie wollten: auferlegte, auch der Präsident der Republik in: die Person, von Romano Prodi, Berlusconi historischen Feind, einem der vielen Trub, der Freimaurer-System: von Bank seigniorage! .. Ihr Coup? Hält der Gründung der Republik, nach dem Zweiten Weltkrieg, als die Menschen, ohne es zu wissen, für, Hochverrat, gegen die Verfassung, zahlt Sein Geld: bis: Rothschild für: 270%: von seinem Wert (Quelle :. Wissenschaftler: Hyacinth: Auriti: eine katholische Heilige), die lautet: Höhe: ca. 70% des gesamten Steueraufkommen, ich weiß: es ist ernst, das Verbrechen der Vernichtungslager, dass die Pharisäer von Luzifer beleuchtet: Sie wollen bis: do

[1] offenen Brief an: Papst Francesco: --- [CEI sagte: "Präsident: Nehmen Sie die Situation in: hand"] [Napolitano: wiedergewählt: der Hügel, in: Historische] - Ihrer Hochzeitsreise: Papst? ist vorbei! jetzt warten, für Sie alle Herausforderungen, Das, mein Freund: Papst Benedikt XVI hat gelassen: Sie, und werden die Herausforderungen, am Vorabend, der den Dritten Weltkrieg! Sie müssen: sagen, Ihre Kardinäle, Das ist nicht sie haben sollten: a: Langeweile: für: das Evangelium zu: erhalten: in: Politik: und: zwingen: Der Präsident Napolitano, GA: Sein Wille: risprendere: Seine Amtszeit als Präsident! Ihre Cardinals müssen: Speichern Sie die Brombeeren als 600 anathemas, machte dagegen: zu: Freimaurerei, das heißt, an: die Pharisäer von JabullOn, 322, 666 des IWF Enlightned, und die Freimaurer der vorliegenden Parteien .. Was haben Ihre Bischöfe (zusammen, alle Religionen der Welt) gemacht: es ist zu: Verrat gegen die ganze Menschheit, und gegen das Reich Gottes!

[1] offenen Brief an: Papst Francesco: --- [CEI Präsident: Nehmen Sie in: Hand: Die Situation] [Napolitano: Zum Hill wiedergewählt, historisch: bis] - Ihr Mond von Honig: Honig: Papa? ist: vorbei! jetzt, warten Sie, all die Herausforderungen, die meine: Freund: Papst Benedikt XVI: links: a: Sie, und zwar: die Herausforderungen der: Vorabend: a World War III! Sie zu sagen haben, Ihre Kardinäle, der zu ihnen darf nicht: sein: a: Langeweile: das Evangelium, für: put: zu: Politik: und: für: Kraft Präsident Napoletano, gegen: seinen Willen: zu: risprendere: sein: office: von: der Präsident! Ihre Cardinals müssen: Speichern Sie die mehr als 600 scmuniche gemacht Freimaurerei, das heißt zu den Pharisäern der: IWF, und die Freimaurer-System: die aktuellen Parteien .. Dass, dass Ihr Bischöfe (zusammen an: alle Religionen der: Welt) haben: done: ist: ein: Hochverrat gegen alles das Menschengeschlecht, und, gegen: das Königreich: von: Gott!


[Die Qual der Israel und alle West, zugunsten des Kalifats Weltweit Tagesordnung talmud IWF] [die Komplizen der Welt Kalifat, die jüdisch-christliche Zivilisation, und ersticken: Israel isolieren] Land Profil. Die 50 Länder, in denen es Verfolgung zu Lasten der cristiani.1. Nordkorea. 2. Saudi Saudita.3. Afghanistan.4. Iraq.5. Somalia.6. Maldive.7. Mali.8. Iran.9. Jemen. 10. Eritrea. 11. Syrien. 12. Sudan. 13. Nigeria (Nord) .14. Pakistan.15. Äthiopien. 16. Usbekistan. 17. Libyen. 18. Laos. 19. Turkmenistan. 20. Qatar.21. Vietnam. 22. Oman. 23. Mauretanien. 24. Tansania. 25. Ägypten. 26. Vereinigte Arabische Emirate. 27.Brunei.28. Bhutan.29. Algerien. 30. Tunesien. 31. Indien. 32. Burma (Myanmar) 33. Kuwait.34. Jordan. 35. Bahrain. 36. Palästinensischen Gebieten. 37. China. 38. Aserbaidschan. 39. Marokko. 40.Kenya. 41. Komoren (Union). 42. Malaysia. 43. Dschibuti. 44. Tadschikistan. 45. Indonesia.46. Kolumbien. 47. Uganda. 48. Kasachstan. 49. Kirgisistan. 50. Niger. - [Christen verfolgen? nicht nur Erdbeben!]


sagen, das heißt, ein Idiot, kann nie etwas sagen: rechts, oder sagen, Dass unius REI, kann nie falsch sein, sind sie nicht in zwei Seiten der gleichen Ketzerei? dann, wir lernen: Erkennen Sie die Wahrheit in: allen Umständen, denn dies bedeutet: dass Freunde des Heiligen Geistes .. sind wir nicht alle Diener der Wahrheit? David Icke? - ANTWORT - bis: Gewesen Person: entmutigt, und auch er kann eine sein: Stück Scheiße, und dann, ganz Sein Werk wird mit ihm entmutigt? haben wir, oder nicht, haben wir eine Unterscheidung, auf: nehmen Sie die gute, sogar von Satan oder der Koran? vielleicht gibt es eine: heilige Buch, der bisher nicht verschmutzt? - Antwort: - wie wissenschaftliche Methode, führt zu: das Kind nicht mit dem schmutzigen wather? warum bist du so: Mittelwert stumpfen?

1_4. [Christlichen Märtyrer: vs: alle von ihnen, Folterer, und: alle Komplizen, der: Stille! wie sein unter: Fluch und warum, gehen zu viele Menschen: in die Hölle: für, einer der islamischen Synagoge: 666 IWF FED EZB seigniorage: Bank] 1. Korinther 4.1. Jeder sollte uns zu betrachten, als, Diener Christi, und: Verwalter der Geheimnisse: von: God [Lk 12,42-44] 2. Nun denn: es ist erforderlich: die Regisseure: ist: dass alle: gefunden vertrauenswürdig. 3. mir jedoch wenig, Sache: der:, beurteilt: von Ihnen: o: ab an: Forum: Mensch, ja, sagte ich, nicht einmal Richter: myself, 4. weil: obwohl: nicht sind: bewusst: keine Sünde: nicht, denn: diese: I: sind: gerechtfertigt. My: Richter ist der Herr! [2. Cor 5,10-11] 5. Darum richtet: nichts von der ersten: Zeit, bis der Herr kommt. Er will: Licht, verborgen in der Dunkelheit,

2_4. [Christlichen Märtyrer: vs: alle von ihnen, Folterer, und: alle Komplizen, der: Stille! wie sein unter: Fluch und warum, gehen zu viele Menschen: in die Hölle: für, einer der islamischen Synagoge: 666 IWF FED EZB seigniorage: Bank] und: offenbar machen die Ratschläge der Herzen, dann jeweils: wird sein Lob von Gott [Mt 7:1 Rom 2.16, Lk 12,2-3] 1. Korinther 4.6. Diese Dinge, Brüder, I: Anwendung in: Mode, aus: Beispiel: a: mir, und: Apollo, für: Ihr: Gewinn, weil Sie in unserem Volk zu lernen, zu stehen: dieses, dass Sie geschrieben, und , nicht: Sie aufgeblasen mit Stolz: zu: Zugunsten von: one: gegen: ein: anderes. 7. Wer dann: Sie gab: diese: Privileg? dass was auch immer: Sie haben: dass Sie nicht erhalten haben? und: wenn: Sie haben es erhalten haben, warum Sie sich rühmen, als ob, hatte es nicht empfangen? [Joh 03.27] 8. Jetzt seid ihr voll, jetzt haben Sie reich werden, nicht aus: wir, schon bist du geworden Könige (die Religion).

3_4. [Christlichen Märtyrer: vs: alle von ihnen, Folterer, und: alle Komplizen, der: Schweigen als: being under: Fluch und warum zu viele Menschen gehen: in die Hölle: für einen Teil der islamischen Synagoge: 666 IWF FED EZB seigniorage: Bank] Vielleicht waren Sie König geworden! Also, auch konnten wir: regieren mit Ihnen. [Rev 3:17 Os 12.9] 9. Ich glaube: In der Tat, das Gott hat es gesagt: Wir, die Apostel (Glaube), zuletzt: Website, zB: zum Tode verurteilt, weil, wir sind: ein Spektakel: die Welt und den Engeln: Männer. [2 Kor 4,8-12, 2 Kor 6,4-10, 1 Kor 11,23-33, 2 Tim 3,10-11] 1. Korinther 04.10. Wir sind Narren: Weil Christi (dh für: eine persönliche Beziehung mit Gott), sind Sie klug in Christus: (Religion), sind wir schwach (Liebe), aber sie sind stark (Leistung); geehrt Sie (der

wir schuften: Arbeit: mit: unseren Händen. Wenn geschmäht, so segnen wir; verfolgt, wir ertragen; [Apg 18,3 +] 13. (Gelb). 14. 15. Ich fordere Sie auf: dann Nachahmer von mir sein!

1. Weisheit: durch die Torheit, 1. Korinther 1,20-21; 4. Freiheit: von: der treue Vorlage (Römer 6,17-20), 5. 6. Stärke: von: Schwäche: 2. Korinther 12,10; 7. Sieg: von: Ausbeute: 2. Korinther 12,5; 8. Leben: durch: der Tod: John 12:24-25
@ Leaders, Elite, reich, Freimaurer, Manager, Regierungen, --- aber wenn, Sie schwören, schwören Sie, für Rothschild, und seine Banken seigniorage mit seinen okkulten Kräfte, Geheimgesellschaften, etc.. .. aber, wissen Sie: dass Sie, "Hochverrat" getan?

Obama: Ich bewundere die Entscheidung Napolitano. "Gewährleistung, dass wir gemeinsam vorankommen." 20. April - ANTWORT - alles Unsinn! war eine Niederlage, von der Politik, also die Logik Freimaurer mafia, für den Bankensektor seigniorage: System: Voodoo-Kannibalen, für noch 200.000 Menschenopfer auf Altair satana, jedes Jahr, von dem System von korrupten Parteien, ermorden, alle Völker, zu Gunsten von den Lobbys der Hochfinanz: Goldman Sachs, Bildenberg, Kalender Talmud: IMF-NWO, III Weltkrieg, für, Israel zu zerstören, durch, das Kalifat weltweit, der Sunniten! und, um festzustellen, die Ära der Satanismus .. abgesehen davon, dass Kriminelle und religiöse Maniacs? die Arabische Liga, sie sind auch Idioten! mein Allah erbarme dich über uns alle ...

   UniusRei1 ha Pubblicato un commento.
[666 IWF, zu verraten, alle Völker, um die Handlung zu machen, der Pharisäer, 322 NWO, Ihre Agenda ist, Israel zu zerstören! ] Syrien Rebellen Lösung ist: nur mit Kraft! Idriss Gespräche über die Seitenlinie Freunde Syrien Treffen in Istanbul (dh Freunde von der Arabischen Liga, um das Kalifat weltweit), 20. April (ANSAmed) - ISTANBUL, 20. April - Für die bewaffnete Opposition, die syrische, das Ende des Bürgerkriegs Mai: allein sein: Militär sagte, an diesem Abend in Istanbul. der Kommandeur der Rebellen Selim Allgemeine Idriss. Apropos am Rande des Treffens der Außenminister. von "befreundeten Ländern von Syrien". Idriss lehnte die Hypothese. für eine politische Lösung. '' Es gibt keine "one-Lösung, mit diesem Regime durch. Verhandlungen. Es gibt keine andere Lösung als die Kraft,'' sagte er. (Aber die Obama-Regierung, das Geld geben, wirklich, für alle diejenigen, die Angriffe zu tun, gegen, westliche Interessen, auf der ganzen Welt)

[Stopp, zu verraten, alle Völker, um die Handlung zu machen, der Pharisäer! weil ihre Agenda: World War III, ist, Israel zu zerstören! ] M5S Prozession verlässt das Haus und schrie: 'Rodota'' (das ist ein ehrlicher Mann von links): alle in einer Prozession zum Zentrum von Rom, wartet auf Ankunft Grillo. 20. April auf den Schrei'' Rodota ','' Rodota (aber, er war ein ehrlicher Mensch, dass er vielleicht nicht spucken würde, auf die monetäre Souveränität, auf die wichtigste konstitutionelle Vorrecht, wie alle anderen Präsidenten der Republik : 322, 666) 'werden M5S Demonstranten, die unter dem Vorsitz haben heute morgen durch das Haus, so dass der Platz in einer Prozession durch die Straßen der Innenstadt von Rom. '' Fools, Narren,'' der Chor singen: Hunderte von Demonstranten. Eine Piazza Monte Citorio blieb, nur eine kleine Gruppe von Aktivisten der Bewegung, die in tröpfchenweise verlässt dieser die Veranstaltung, freut sich auf morgen früh, wenn es ankommt, ihr Anführer Beppe Grillo (es wird eine riesige Protestkundgebung erwartet ).

[Aber waren alle das Geld von der Arabischen Liga für seine Welt Kalifat nicht ausreicht?] Syrien: 322 Kerry, Freimaurer und saanic System, fo seigniorage Banking, sagte: "verdoppelt Hilfe für Rebellen Der Gesamtbetrag der US-Hilfe für die Rebellen kommen, 250 Millionen Dollar 21. April (Reuters) -. ISTANBUL, 20. April - Die US-Außenministerin, John Kerry, hat angekündigt, dass Washington wird $ 123.000.000 von anderen'' nicht-tödliche'' Hilfe für die syrischen zuweisen Opposition Das heißt, für den Kauf von Rüstungsgütern (dh letal) In einer Pressekonferenz nach dem Treffen der Freunde (Al Qaeda, Salafi Mörder von Christen) Syrien:.. Kerry 322, erklärte, dass die Summe der US-Hilfe: die Rebellen kommen:. ein $ 250.000.000 [?, wie all dies wird Israel Hilfe]

[Die Qual der Israel und alle West, zugunsten des Kalifats Weltweit Tagesordnung talmud IWF], um alle Staaten zu stoppen, das Verbrechen aus: hoch: Verrat, von den Menschen, zu Gunsten der IWF Rothschild-NWO, weil sie das haben verfassungsmäßige Recht, eine Münze, für den internen Gebrauch, um "Kredit", um die Vitalfunktionen unterstützen drucken: der Bevölkerung. und wenn dies zu einer Inflation, die gehen, um die großen Hauptstädten getroffen wurde schaffen, wäre dies ein Akt der Gerechtigkeit sein.

Lobby: Eine Gruppe von Menschen durch gemeinsame Interessen gebunden, und in der Lage, Druck auf politische Macht ausüben, um Maßnahmen zu ihren Gunsten zu erhalten, reich, Freimaurer, Verbrecher, Diebe, mafia, parasitären Geldverleiher, die alle Freimaurer System: Unternehmen, für Banken seigniorage , NATO CIA, Mossad für den weltweiten Kalifats, EZB und IWF FED NWO, für Israel zu zerstören - ANTWORT - du hast mich erschreckt! Nun müssen Sie meinen Zorn leiden!

[Die Qual der Israel und alle West, zugunsten des Kalifats Weltweit Tagesordnung talmud IWF] [die Komplizen der Welt Kalifat, die jüdisch-christliche Zivilisation, und ersticken: Israel isolieren] Land Profil. Die 50 Länder, in denen es Verfolgung zu Lasten der cristiani.1. Nordkorea. 2. Saudi Saudita.3. Afghanistan.4. Iraq.5. Somalia.6. Maldive.7. Mali.8. Iran.9. Jemen. 10. Eritrea. 11. Syrien. 12. Sudan. 13. Nigeria (Nord) .14. Pakistan.15. Äthiopien. 16. Usbekistan. 17. Libyen. 18. Laos. 19. Turkmenistan. 20. Qatar.21. Vietnam. 22. Oman. 23. Mauretanien. 24. Tansania. 25. Ägypten. 26. Vereinigte Arabische Emirate. 27.Brunei.28. Bhutan.29. Algerien. 30. Tunesien. 31. Indien. 32. Burma (Myanmar) 33. Kuwait.34. Jordan. 35. Bahrain. 36. Palästinensischen Gebieten. 37. China. 38. Aserbaidschan. 39. Marokko. 40.Kenya. 41. Komoren (Union). 42. Malaysia. 43. Dschibuti. 44. Tadschikistan. 45. Indonesia.46. Kolumbien. 47. Uganda. 48. Kasachstan. 49. Kirgisistan. 50. Niger. - [Christen verfolgen? nicht nur Erdbeben!]